Günlük bakim rutinlerim 💆‍♀️✍

8 mayistan bu yana epey yol katettim hayatimda.
3 aylik uzaklastirmayi tufekleride eklettim ,asiri kizdi bana :))
Yaklasik 1 ay sonra anlasmali icin durusmam var. Bosandiktan sonrada uzaklastirmayi devam ettirecegim. Agustosun ortasi evden bir daha geri donmemek uzere cikis yapacagim bunlari mahkemede durusma dilekcesine yazdim. Arabanin yarisi, evin tapusunun yarisini ,cocuklara nafaka ve baba ve cocuklarin kisisel gorusme haklarina istisnaden ne gerekiyorsa yazdim.

Annem küs,babam cenazeme gelme diyor. Kardeslerim geri cekildi. Yani tek basimayim. Memleket harici bir sehirden, arabanin yari fiyatinin bir kismiyla ev kiralacagim. 1yillik mesela. Ve bosanmaya karsi cikmayan,kadina, bosanan kadina metâ gozuyle bakmayan bir sehire gidecegim. Ilk aylar illaki zorlanacagim sonra toparladim,cunku caliscam ben. Stklarin hepsine basvurcam,iskura basvurcam. Kendi halimde bir hayat surdurecegim cocuklarimla.

Kendisi kesinlikle bosanmayi dusunmuyor eve donecek o yine 3-5 sevgiliyi ayni anda götürevek bende evde durup cocuklarima bakip büyutecegim. Azcik sivrildim mi suan tekerrur ettigi gibi sevgilileri ve cevresini uzerime bodoslama daldiracak,adima iffetsiz kadin etiketi yapistirip,bsk gordunmu bana muhtacsin,benden baska kimse seni almaz diyecek. Artik ben bu kisir döngüden kurtulmak istiyorum,cunku cok yoruldum.beni asiri yipratti.
Bosaniyosam kafam rahat olsun diye! Kafam rahat olursa uykum duzene girer islerimide yerinde yaparim,boyle iki ayagim bi pabucta her seferinde sıkısıp kalmam.

Normal bir cilde sahipsen yani cildin de seni rahatsız edecek kadar siyah nokta, akne vs yoksa pekte bir şey yapmana gerek yok. Yaşına uygun yaşlanma karşıtı bir kremi ve güneş kremi ikilisi yeter
Sabah bakım rutini yerine gece uyumadan cildinizi doğal içerikli bir yüz temizleme jeli/köpüğü ile temizle sonra krem sür tamam. Ben tonik kullanmıyorum mesela aklıma geldikçe gül suyu sürerim.
Hafta da bir de maske/peeling yaparsın oldu bitti. Zaten dişlerini düzenli fırçalıyorsan, tırnakların temizse, saçların de kepek kırık vs yoksa bakimlisindir. Fazlasına gerek yok özellikle ağır kimyasallara.

Eski kocam diyecegim kisi icin ben soktugu girdabin icinden ciktim,şuan şoklarda. 3.sevgilisi mirzanin annesi benim icin bu kadinin gucu nereden geliyor? Bu kadin kendini ne saniyor? Bu kadin buradan gitmeden ben onun adini iffetsiz kadina olmadi kavgaci sizofrene cikartmam gerekiyor kendimi aklamamin tek yolu bu demis etrafindakilere.

Simdi mirzanin annesi ! ; benim gucum baba tarafimin mafya olmasindan mütevellit (çakıcı) çok ileri gittiginde pençelerimi sana gösterdigim dogrudur. Sülalenden bir seni birakir geri kalanini telef ederim,benim canimi sıkma!
Kendimi ne sandigim tarafa gelince ; anne tarafim kadim,köklü bir aileden gelir. Islamiyeti kabul etmeden evvel musevi dinine bagliydik. Bu sebeplede yahudiler bana dokunamaz,senin bisey yapamayacagin gibi!
Allahima çok şükür bütün peygamberlere inaniyor,son peygamberin Hz.Muhammed oldugunu kabul eden bir din ve mezhepe tabiyim. Yuzyillardir ailem sulalemde muslumanlikla taclandigimiz icin Allaha ne kadar sukretsek azdir.

Epey az kaldi durusmaya, evin yarisini alicam icin eski kayinvalidem pek sinirli ogluna eger verirsen memleketine gelme,evime sokmam dedigi icin. Eski koca benden cok annemi babami arayip hem planlarimi ogrenmeye calisiyor hemde beni bosanmaktan vazgecirmek icin hakkimda iftira atip hakaretlerde bulunuyor,umrum degil. Bu bosanma gerceklesecek ve yasal olan hakkim ne ise hepsini alacagim.
Cocuklari memlekete goturunce ,kucuk bensiz durnayacagi icin sende gel ,otel parani karsiliyim dedi. Tek amaci otelde adimi cikartip cocuklarin velayetini almak,adamin isi gucu hayati seytanlik. Cocuklari alsin gotursun babannesine bende yeni hayatim icin gidecegim sehirde ev bakacagim kendime. Cocuklarin izin suresi bitene kadar ben evi tutmus olurum. Okullarini ayarlamis olurum,duzenimi saglarim hizlica cocuklar gelene kadar.
Arabanin guncel yari fiyatini bi versin okadar libyaya gitti 4 eylul-15 nisan arasi. Bankada illaki parasi vardir onun,arabasini satmak istemiyosa.
Tapuyu diyo suan oturdugumuz evin mutayitine dicem bize sira alsin,kendi isini kendide gormeyecek niyeti yok cunku kendi bilir evi satar 2ye boleriz. Tapuyu bolmek istemiyosa.

Ay neler neler olmuş nasıl bir boşanma bu konu sahibesi cesaretinizi hayran kaldım rabbim kolaylıklar versin

SImdi mirzanin annesi sen bi kasindin !

15 haziran gecesi balkonda otururken sitendeki karsi apartmanindaki ust dubleks sahibi komsunu bana ters okuma yaparken ben bi anlik sinirle tlfnumdan hem videoya hemde fotosunu cektim. Akabinde seni aradi camdayken sana serzeniste bulundu. Dediki "ama sen bak dedin,rahatsiz et onu dedin" sende dedinki, okadar dikkat cekecek kadar neden camda duruyosun dedin .malum sitede heryer beton,ses yanki yapiyo şekerim 😁

BUtun komsularina ve kocalarina dedinki ,bu kadin sizofren beni ve sizin kadinlarinizida baska erkeklerle yakistirip sevgili ilan edip adimizi cikartiyor dedin. Ve boylece butun site ve mahalleyi üzerime bodoslama saldin!

Daha onceden kocana ,2. Sevgilisi gelip hakkimda yalanci sahitlik yapip kendini kurtardigini mi sandin?! Peki senin eski kocamin 2. Sevgilisinin erkek kardesiyle s* e k s msjlarini akabinde,2.sevgilisinin annesi calistigin is yerini basip seni isten attirtmasiyla kovulman gecen yaz.

Eski kocam disinda dört evli erkekle ayni anda daha s"""ks muhabbeti yapmam msjla,o kisileride buldum elbette. Beni gorunce balkondan hemen iceri kaciyolar ,masallah uzagada gitmemissin hep cevrenden.

En can alici noktaya gelince en kucuk cocugunun babasi,kocanla ayni soyadi tasiyan bir akrabasi olmasi ! F"hise seni!!!! Dna ile hepsi ortaya cikacak. Kocanin tarafina her gittiginde ,en kucuk cocugun babasiyla hala görüşmen peki!!!
Bu durumda kocanin adi "g*a v at" olmuyorda ne oluyor peki!!!

Kocanlada bu msj muhabbetiyle ilk karisindan ayirdin,bosattin kendini aldirtip adini temize cikarttin!

Seni ben degil ama senin kendi ailen bu yaptiklarindan ötürü sağ birakmayacak!

Bu arada memleketindesin ama hala eski kocamlada msjlastigini biliyorum.

Sen çok yanlış düşman edindin !

Bugun 13 agustos ,bosanali 1 ay oldu. Durusmadan sonra eve geldim hemen sukur namazi kildim. Çok ayrintilara giripte yine canim sıkılsın istemiyorum. Arabanin yarisini okadar gec verdiki neredeyse tehditlere baslayacaktim. Verince hemen ev bakmaya basladim kendime. Allaha sukur buldum. Stklardan ikinci el esya edindim. Arabanin yarisiyla ev tuttum. Vardiyali iste buldum aslinda ama cocuklarim cok kucuk.
Arabanin yarisini verince adaklik koçu kestirdim dagittim. Kazasiz ,belasiz,cinayetsiz bu isi hallettik diye.
Cocuklara nafakalar ve velayetlerini aldim. Simdi 3 haftalik mahkeme karari ile yaz izni olan babada kalma haklarini kullaniyorlar.
GOruntulu ariyorum ozellikle cocuklarimin yuzleri asik bisey olmus yada hakkimda birseyler soylediler. Evime yerleseyimde artik cocuklarimi isticem zaten okul acilcak,kayit olmalari gerekli kimlik lazim. Kimliksiz kayit etmiyolar.
Hayatimi yoluna koymaya calisiyorum.
Annem babam bosanmama asla razi gelmediler,ablam beni engelledi. Erkek kardesim hayirdir noldu bi durum duydum gibilerine bir kere olsun aramadi.
Allah benim yolumu bir sekilde acti ,yuvamida yeniden yapti.
Allaha sukur kafam rahat,kafam rahat olfugu icin sac dokulmelerim azaldi,kaşlarimdaki egzamalar gecti kaşlarim çogaldi.. sebepsiz odemim vardi kilom çoktu o da yavas yavas gitmeye bende incelmeye basladim.
Bu arada evin yarisini aldim. Bu bana dediki ben evde oturmaya devam ettikce sana guncel kira bedelinin yarisini oduycem.
Inandim mi hayir. 3+1 dublekste tek basina oturmaz ,kiraya verir banada ben oturmuyotumki icinde deyip kira odenezdi. Dahasi evi gunluk s..x evi niyetine kullanirdi. Ona dedimki ben sehir degistirmicem. Mahalle degistircem. Eger evde birilerini gorursem duyarsam asayise sikayet edecem. Buda cok sinirlendi sonra dediki kirani vericem bende istedigim gibi kullanicam sanane 🤨😳
Gittigim yerin karakoluna daha gitmedim,daha durumumdan haberdar etmedim ama dicem bu adam manyak ben uzaklastirma alabilirim haberiniz olsun.
Sagolsunlar teyzelerim,buyuk dayimin esi benden yanalar ,,,annemi babami kinamislar beni yalniz biraktiklari icin.
Dua edin yeter teyze dedim ,maddi bir beklentim yok var param sadece ilerisi icin ikinci el esya dusundum aldim tedbiren yani dedim. Çalisana kadar parami idareli kullanmaliyim dedim.
Hepsi bu kadar 23 kasim 2008 - 12 temmuz 2024 çok şukur bitti. Hic ozlemeyecegim.

Bugun 13 agustos ,bosanali 1 ay oldu. Durusmadan sonra eve geldim hemen sukur namazi kildim. Çok ayrintilara giripte yine canim sıkılsın istemiyorum. Arabanin yarisini okadar gec verdiki neredeyse tehditlere baslayacaktim. Verince hemen ev bakmaya basladim kendime. Allaha sukur buldum. Stklardan ikinci el esya edindim. Arabanin yarisiyla ev tuttum. Vardiyali iste buldum aslinda ama cocuklarim cok kucuk.
Arabanin yarisini verince adaklik koçu kestirdim dagittim. Kazasiz ,belasiz,cinayetsiz bu isi hallettik diye.
Cocuklara nafakalar ve velayetlerini aldim. Simdi 3 haftalik mahkeme karari ile yaz izni olan babada kalma haklarini kullaniyorlar.
GOruntulu ariyorum ozellikle cocuklarimin yuzleri asik bisey olmus yada hakkimda birseyler soylediler. Evime yerleseyimde artik cocuklarimi isticem zaten okul acilcak,kayit olmalari gerekli kimlik lazim. Kimliksiz kayit etmiyolar.
Hayatimi yoluna koymaya calisiyorum.
Annem babam bosanmama asla razi gelmediler,ablam beni engelledi. Erkek kardesim hayirdir noldu bi durum duydum gibilerine bir kere olsun aramadi.
Allah benim yolumu bir sekilde acti ,yuvamida yeniden yapti.
Allaha sukur kafam rahat,kafam rahat olfugu icin sac dokulmelerim azaldi,kaşlarimdaki egzamalar gecti kaşlarim çogaldi.. sebepsiz odemim vardi kilom çoktu o da yavas yavas gitmeye bende incelmeye basladim.
Bu arada evin yarisini aldim. Bu bana dediki ben evde oturmaya devam ettikce sana guncel kira bedelinin yarisini oduycem.
Inandim mi hayir. 3+1 dublekste tek basina oturmaz ,kiraya verir banada ben oturmuyotumki icinde deyip kira odenezdi. Dahasi evi gunluk s..x evi niyetine kullanirdi. Ona dedimki ben sehir degistirmicem. Mahalle degistircem. Eger evde birilerini gorursem duyarsam asayise sikayet edecem. Buda cok sinirlendi sonra dediki kirani vericem bende istedigim gibi kullanicam sanane 🤨😳
Gittigim yerin karakoluna daha gitmedim,daha durumumdan haberdar etmedim ama dicem bu adam manyak ben uzaklastirma alabilirim haberiniz olsun.
Sagolsunlar teyzelerim,buyuk dayimin esi benden yanalar ,,,annemi babami kinamislar beni yalniz biraktiklari icin.
Dua edin yeter teyze dedim ,maddi bir beklentim yok var param sadece ilerisi icin ikinci el esya dusundum aldim tedbiren yani dedim. Çalisana kadar parami idareli kullanmaliyim dedim.
Hepsi bu kadar 23 kasim 2008 - 12 temmuz 2024 çok şukur bitti. Hic ozlemeyecegim.
Adam evi s.. için mi kullanır ne için kullanırsa kullansın şu takıntıdan saplantıdan kurtulun artık çocuklarınızla yeni yuvanıza odaklanın ondan gelecek paraya bakmayın çocuklarına harçlıklarını versin yeter. Sende çalışır gül gibi. Geçinirsin çocukların gelir gelmez çocuk psikoloğuna götür çocukların okul hayatını anne baba ayrı olması etkilemesin başarılı olsunlar okullarında. Buna en çok dikkat etmen gereken şeylerden birisi babaya gidip geldikçe tabi ki şişirecekler çocukları bu olacaktı zaten. 2008 den beri savaş veriyorsunuz artık bırakın kaç sene geçmiş

Eski kocamin 2. Sevgilisi (gerci suan ayrildiniz)Yan komsucum gülenay! 2 gündür teras balkonuma büyülü kadin parfumü sıkiyorsunuz. Hayirdir gene beni kime hangi adama aşk bůyúsù yapmaya calisiyosunuz?

Okullar acikken alt komsu sercana yapmak istediniz bana tutmadi,ona tuttu ama. Adam gece 2den sonra kapima geldi merdivende saat 3-4 oturup gitti bu yaklasik olarak 4 ay surdü. Tek amacin kendi orospupugunu benim ustume atip hedef sasirtmakti. Cunku bana attigin iftiralari ben asayis polisimizle birlikte kanitli olarak çürütmüstum. Kime ne anlattiysaniz hakkimda muhtar,market,veliler,okul yonetimi,mahalle esnafi,dolmuscular vsvs... hepsine foto ve video kanitli olarak ustume attiginiz camuru temizledim.

Bahar zaten cok daha önceden benim kim oldugum ögrettirilmisti kendisine. O cok guvendigi il emniyet mud yerini degistirttim ilk once. Bahar bana olan kinini seni kullanarak almak istedi hepsi bu.

Mirzanin anasinin hakkindan da geldim. Yalova yolunda gittigi büyucusu ona demiski gulrudan uzak dur o mevki sahibi bir insan. Bilemiyom gayri ben mevki sahibi bir insanmiyim, karsimdakinin tavirlari neticesine bagli birazda Bebeğim!

Sende büyücü degistirdin kadindi baktin hakkimdan gelemiyo,simdi bi adama gidiyorsun.
Allahin ayetlerine hangi büyü işlemiş ki senin yaptirdiklarin tutsun,kafir seni!

X