Bence seninki kuru cilt, tek sebep bu. Yaş da gençse, 34ten küçüksen böyle olman normalYani benim Make up falan olmadigi icin ve cok su icme aliskanligimda oldugu icin Paril Paril bir cildim varama hergün nivea kulanirim
Zaten kuru ve hassas ciltliyim,beyaz tenliyim. Yillar yili gunes isini ,ruzgarin arada bi farkli esse bile yuzu kizarik geziyorum cok sinir bisey. Gunes kremleri bile yuzumu mahvedebiliyo.Acaba kullandığınız ürünler mi kuruttu. Bu kadar çabuk kuruması normal mi. Bende bir ara gece yatarken çörek otu yağı sürüyordum sabah yağlı ciltle uyanacağım zannederken kuru bir ciltle uyanmıştım
Neyse sonra allahtan internette denk geldim biri daha kullanmış böyle cildi aşırı kurumuş çizgiler oluşmuş. Hatta kayısı çekirdeği yağınında kuruttuğunu okumuştum. Dikkatli olmak lazım kaş yapayım derken göz çıkarmayalım hafta da bir ikiden fazla kullanmamak da yarar var. Haddinden fazla nemlendirmek de sarkmalara neden oluyormuş
Bi tarif alırım nasıl ev Yapımı kremmiş oZaten kuru ve hassas ciltliyim,beyaz tenliyim. Yillar yili gunes isini ,ruzgarin arada bi farkli esse bile yuzu kizarik geziyorum cok sinir bisey. Gunes kremleri bile yuzumu mahvedebiliyo.
Son careyi aktardan alip kremleri evde kendim yapmakta bulmustum. Cok iyi geldi herkes estetik yaptirdigimi falan dusunmustu. 2019da.
Aktardan soguk sıkım yaglardan kullaniyordum 2gunde bir mesela. Ayy valla simdi kremi yuzume surneyi unutuyorum mu diyim eriniyorum mu diyim. Bide sismanim yanaklarim o sebeple sarkik,yagli kremler 2.gunde yuzumu bozuyo sivilce degilde pütur pütür oluyo oyle soyleyim.
Bi bakima girmem lazim farkindayimda ,iste bi turlu o sürdürülebilirligini yakalayamadim
Bi tarif alırım nasıl ev Yapımı kremmiş o
Bende sizin gibiyim. Asla devamını getiremiyorum. Elimde bir sürü yağ var bu yüzden. Karar verdim onları bitirmeye 2 3 haftadır kullanıyorum. Yararını görsem de görmesem de kullanıcam bitsinler diye. Saçıma kullanıyorum tabi cildimi riske atamam
Bende heves ediyorum bakim yapmaya ama yok olmuyor
Bazen yuzumu bile yikamiyorum ,tonik ve krem hakgetireDüzenli yıkayın cildinizi bi de nemlendirin tamammm başka bi şeye gerek bile yok :)
Çok teşekkür ederim
Surdaki tariflere bi bak ,cilt tipine uygun olani yap. Tabii hazirlar gibi aninda etki etmiyo,biraz zaman vermen gerekiyo dogal karisimlara :)
Kayısı özlü sıkılaştırıcı kremin markasını yazabilir misiniz?Bu karakista sac boyatmak aklima geldi nihayet. Yarin saclarimi boyaticam.
Aksam cilt bakimi icin en uygun saat gece22 diye aklimda kalmis. Saati 22ye ayarliyim bi. Sonrada yaptiklarimi yazarim buraya
Ne yapacam peki,;;; narli yesil kil maskesi
Hassas ve kuru ciltler icin tonik
Sıkılastirici krem kayisi cekirdegi ozlu
Aktardanda yaglar aldim ara ara onlardanda kullanirim
Nivea aldim bakalim faydasini gorucem rutine alistirabilirsem kendimiKayısı özlü sıkılaştırıcı kremin markasını yazabilir misiniz?