- 2 Ocak 2021
- 2.231
- 1.104
- 32
-
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
Beni rahatsız eden çok şey olurdu. Yemeğe çıkarken bile bana yemek ısmarlayacaksın değil mi diyordun. Ayrıca iş arkadaşına borç vermiştin benim borcu ödemeden. Avans günü geldiğinde bile ben söyler oldum sana günü geldi diye. İlk zamanlar düzenli gönderdin ama aramız açıldıkça borcu da ben söylemeye başladım sanaOcak ayı ortalarında ben tatile ailemin yanına geldim sen bana bir iki mesaj attın sadece gidip gitmediğimi
Merak dahi etmedin. Ama şunu da ekleyeyim aralık ayında benden avans çekmemi istedin. Ben biraz tedirgin olsam da ne fe olsa evlenecez diye güvendim. Öderim ben öyle biri değilim arabanı yaptırdım kaçmadım ki demiştin. Para yüzünden aramız açılsın istemiyordum
Bir gün senle gezdikten sonra hasta olduğunu görüp bir sağlık kabinine gittik. Orda serum taktılar sana. O arada bir kadın aradı seni ama açmadın. Kim o dediğimde okuldan biri demiştin sonra ararım çok konuşur dedin. Ben de o gün telefonuna bakmak istedim. Normalde bakmak istersen bak demiştin. O esnada su arkadaşı arayacağım şunu arayacağım dedinBeni rahatsız eden çok şey olurdu. Yemeğe çıkarken bile bana yemek ısmarlayacaksın değil mi diyordun. Ayrıca iş arkadaşına borç vermiştin benim borcu ödemeden. Avans günü geldiğinde bile ben söyler oldum sana günü geldi diye. İlk zamanlar düzenli gönderdin ama aramız açıldıkça borcu da ben söylemeye başladım sana
Konuyu kapatmak istedin. Ama ben zorladım seni. Telefonu elinden aldım ama kapatmıştın şifre vardı. Baktırmak istemedin. Burdan çıkalım vereceğim dedin ama bir şeyler sakladığını düşündüm. Hemşireye çıkarın şu serumu dedin telefonu açmadın. Ben fe beni aldatıyorsun Allah belanj versin dedim çıktım ordanBir gün senle gezdikten sonra hasta olduğunu görüp bir sağlık kabinine gittik. Orda serum taktılar sana. O arada bir kadın aradı seni ama açmadın. Kim o dediğimde okuldan biri demiştin sonra ararım çok konuşur dedin. Ben de o gün telefonuna bakmak istedim. Normalde bakmak istersen bak demiştin. O esnada su arkadaşı arayacağım şunu arayacağım dedin
Eve gelince birKonuyu kapatmak istedin. Ama ben zorladım seni. Telefonu elinden aldım ama kapatmıştın şifre vardı. Baktırmak istemedin. Burdan çıkalım vereceğim dedin ama bir şeyler sakladığını düşündüm. Hemşireye çıkarın şu serumu dedin telefonu açmadın. Ben fe beni aldatıyorsun Allah belanj versin dedim çıktım ordan