Günlüğüm..

Şubat ayında benim doğum günüm vardı. Bana çiçek alırken bile 4 5 gül yolluyordun. İkimiz de öğretmeniz bu biraz bana tuhaf gelirdi. Şubatta tatile gideceğim dönünce doğum gününü kutlarım demiştin ki yıllık izne ayrılacaktın. Normalde istesen başka günü ayarlayabilrdin ama bana değer vermediğini düşündüm o gü in tartıştık hayta iyice uzaklastık

Ocak ayı ortalarında ben tatile ailemin yanına geldim sen bana bir iki mesaj attın sadece gidip gitmediğimi
Merak dahi etmedin. Ama şunu da ekleyeyim aralık ayında benden avans çekmemi istedin. Ben biraz tedirgin olsam da ne fe olsa evlenecez diye güvendim. Öderim ben öyle biri değilim arabanı yaptırdım kaçmadım ki demiştin. Para yüzünden aramız açılsın istemiyordum

Ocak ayı ortalarında ben tatile ailemin yanına geldim sen bana bir iki mesaj attın sadece gidip gitmediğimi
Merak dahi etmedin. Ama şunu da ekleyeyim aralık ayında benden avans çekmemi istedin. Ben biraz tedirgin olsam da ne fe olsa evlenecez diye güvendim. Öderim ben öyle biri değilim arabanı yaptırdım kaçmadım ki demiştin. Para yüzünden aramız açılsın istemiyordum
Beni rahatsız eden çok şey olurdu. Yemeğe çıkarken bile bana yemek ısmarlayacaksın değil mi diyordun. Ayrıca iş arkadaşına borç vermiştin benim borcu ödemeden. Avans günü geldiğinde bile ben söyler oldum sana günü geldi diye. İlk zamanlar düzenli gönderdin ama aramız açıldıkça borcu da ben söylemeye başladım sana

Beni rahatsız eden çok şey olurdu. Yemeğe çıkarken bile bana yemek ısmarlayacaksın değil mi diyordun. Ayrıca iş arkadaşına borç vermiştin benim borcu ödemeden. Avans günü geldiğinde bile ben söyler oldum sana günü geldi diye. İlk zamanlar düzenli gönderdin ama aramız açıldıkça borcu da ben söylemeye başladım sana
Bir gün senle gezdikten sonra hasta olduğunu görüp bir sağlık kabinine gittik. Orda serum taktılar sana. O arada bir kadın aradı seni ama açmadın. Kim o dediğimde okuldan biri demiştin sonra ararım çok konuşur dedin. Ben de o gün telefonuna bakmak istedim. Normalde bakmak istersen bak demiştin. O esnada su arkadaşı arayacağım şunu arayacağım dedin

Bir gün senle gezdikten sonra hasta olduğunu görüp bir sağlık kabinine gittik. Orda serum taktılar sana. O arada bir kadın aradı seni ama açmadın. Kim o dediğimde okuldan biri demiştin sonra ararım çok konuşur dedin. Ben de o gün telefonuna bakmak istedim. Normalde bakmak istersen bak demiştin. O esnada su arkadaşı arayacağım şunu arayacağım dedin
Konuyu kapatmak istedin. Ama ben zorladım seni. Telefonu elinden aldım ama kapatmıştın şifre vardı. Baktırmak istemedin. Burdan çıkalım vereceğim dedin ama bir şeyler sakladığını düşündüm. Hemşireye çıkarın şu serumu dedin telefonu açmadın. Ben fe beni aldatıyorsun Allah belanj versin dedim çıktım ordan

Konuyu kapatmak istedin. Ama ben zorladım seni. Telefonu elinden aldım ama kapatmıştın şifre vardı. Baktırmak istemedin. Burdan çıkalım vereceğim dedin ama bir şeyler sakladığını düşündüm. Hemşireye çıkarın şu serumu dedin telefonu açmadın. Ben fe beni aldatıyorsun Allah belanj versin dedim çıktım ordan
Eve gelince bir
Nokta şeklinde mesaj attın sildin. Sonraki gün yine aynı. Sürekli bir açıklama bekledim. Ama yapmadın. Daha sonra tesadüf bu ya. Baban sabahın yedisinde beni aradı bulunduğumuz ile gelmişti. Seni değil beni aramıştı. Olanları anlatamadım babana

Seni de aramadım sadece babana okulda olduğumu söyledim seni aramasını söylemiştim. Aradım dedi ama sesi
Kötü geliyordu. Senle tartışmıştı sen gelip alamamam seni dedin diye. Halbuki adam sen hastasın diye gelmişti yanımıza

Sonra beni aradın babam seni aradı mı dedin evet dedim. Konu orda kapanmadı ama seni ikna etmeye çalıştım babanı al diye. Daha sonra ben babanı alıp tekrardan otogara bırakmak istedim. Sen de istersen eşlik etti in sonra bana. Telefonu uzattın al bak dedin. Orda bizi rezil ettin inat ettin diye vermedim telefonu demiştin

İçimde sana karşı güven vardı. Çünkü her gün benimleydin. Sen görüşmek isterdin hep. Ama Ocak ayında doğum günü sebebiyle iyice uzaklaştık. Sen mesaj atmamaya başladın. Hatta deprem olmuştu o zaman bir aradın. Artık bana uzaksın dediğimde yok değilim dedin. Bana günaydın mesajı atmıyorsun demiştim. Sabah yine atmadın. Ben çıldırdım ve hayatında biri var demek ki defol git dedim. O günün akşamı beni aradın ben çok düşündüm yapamıyorum dedin. Bugün aileme gideceğim onlara yapamayacağımı söyliyeyim. Dedin

Ben ilk tamam dedim konuyu kapattım ama kalnıma taş oturdu sanki. Seni aradım neden böyle söyle dedim. Sen çok rahattın bitirmiştin sanki. Ben üstüne gittikçe uzaklaştın. Bana 1 hafta ver uzak kalalım kafamı dinleyeyim dedin. Daha da uzaklaşırız demiştim. Hayır ben özlerim seni dedin

Tabi ben dayanamadım. Aradım durdum. Sen yeter artık bunalttın beni böyle yaptıkça iyice soğudum senden demiştin. Sonra da yarın paranı yollarım aramızdaki tüm bağ kopsun istiyorum dedin. Böyle deyince de iyice üzüldüm üstüne geldim. Sen ailene istemediğini söylemiştin. Baban ablan beni aradılar durumu anlattım. Onlar da üzüldü. Hatta baban sana küstü konuşmadı. Çünkü geleneksel bir aileniz var
Neden kızı oyaladın demişti

Sen dönünce ben o gece evine geldim. Konuşmak için. Sen çıktın arabada oturduk. İyice dağılmıştın. Ben bittim görmüyor musun. İstemiyorum bak ailem de yok artık dedin. Seni de üzerim demiştin. Ben yanında olmak istiyorum her şeye rağmen dedim. Ama sen sana karşı sevgim nerdeyse yok demiştin. O gece beni öptün. O gece evinde kaldım. Ama uyuyamadım. Beni istemiyordun ve ben kendimi sana kabul ettirmeye çalışıyordum sanki

Sabahında kahvaltıya gideriz demiştik. Düzeldik sandım ama o gece yine bana zaman ver demiştin. Sonra oturup konuşuruz. Benden uzaklaşacağını biliyordum. Eve geçtim ben sonra seni aradım ben kötüyüm dedim. Bir kafede oturduk. Çay içtik ve sen bana yabancı gibi bakıyordun

Sınavın vardı ona çalışıyordun. Sonra ben arkadaşıma geçecektim. Seni arkadaşına bırakıp 5 gün sonra görüşürüz dedik. Fakat sen bir gün sonra beni aradın. Rüyamda gördüm seni dedin. Sonra rahatsızım dediğin için seni hastaneye götürdüm. Orda da yabancı gibiydin. 5 gün sonra ben seni aradım. İşin düşünce beni aradın diye düşündüm: böyle yaptın söyle yaptın dedim. Yakınım olarak gördüm ondan aradım dedin. Sanki başkası olsa onu ararmışsın gibi

X