Günlüğüm..

Cogsicagtir02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2021
2.216
1.100
32
Buraya yorum almak için değil, sadece içimi dökmek, hem benim, hem karşı tarafın yanlışlarını görmek için yazacağım. İlerde ne aptalmısım boşa üzülmüşüm demek için…

Eylül ayında tam da her şeyden ümidimi kesmişken çıktın karşıma. İkimiz de öğretmeniz. Seminer döneminde okula gittiğim günün akşamı instagramdan mesaj aldım. Seni sonunda buldum diye.. senden gelmişti bu mesaj. Kim olduğunu merak ettiğim için cevap verdim. Hatta biri dalga geciyor sanmıştım. Müdürünle benim okuluma gelince beni görmüştün. Dediğine göre..
3 gün sonra buluşmuştuk. Etkilenmişstim senden. Senin de öyle olduğunu düşündüm. Mesajlaşmalar, bulusmlar artmıştı. Haber alamadığında kızıyordun daha çok arıyordun. Mutluydum ilgili olmandan. Bir yandan da her şey rüya sandım. Çünkü çok ilgiliydin. 6 ay önce uzun süreli ilişkim bitmişti. Anlatmıştım. Korkuyordum aynı şeyleri yasamaktan. Beni yarıyolda bırakmandan. Aşırı ilgin korkutuyordu beni. Hatta sana, sen çok flörttözsün demiştim.

Ama sen beni çok beğendiğini , önceden aldatıldığını, bir senedir hayatına kimseyi almadığını söylemiştin. Bir hafta gibi bir süre olmuştu tanışmamız. Yeğenimin nişanı var demiştin. Araban olmadığı için otobüsle gideceğini söyledin. İçim el vermedi arabamı vermeyi teklif ettim sana. Kısa bir süre olmuştu fakat ablalarına benden bahsedince ben de ciddi olduğunu düşünmüştüm. Arabamı verdim. Memleketindeydin, ailene benden bahsetmiştin. Belki de ailen de benim ne kadar saf salak biri olduğumu söylemiştir sana. Bu kadar salak birini kaçırma da demişlerdir.

Arabamı bana bırakacağın gece dönüşte arıza verdi arabam. Ben eğer seni kandıracak biri olsam arabayı öyle verirdim sana demiştin. Yaptırdın arabayı. Param var araba alacağım dediğin için her arabaya ihtiyacın olduğunda verdim arabayı. Hiç gocunmadım da.

Tanışmamızın 5 gününde beni erkek arkadaşlarınla tanıştırmışsın. En yakın çocukluk arkadaşınla mesela. Her tanıştırdığın kişide daha çok bağlandım sana. Ciddi olduğunu daha çok anladım öyle düşündüm. Yoksa neden tanıştırsın diyordum.

Ama bir tuhaflık da vardı. Her gün benle görüşmek istiyordun. Ben öğlen evde olurdum. Sense akşam çıkıyordun işten. Her akşam beni görmek görüşmek istiyordun. Böyle olunca da demek ki seviyor ve görüşmek istiyor demiştim.

Tabi ilk zamanlardaki ilgin mesaj atmaların, aramaların azaldıkça ben neden niye demeye başladım. Bu da senin benden uzaklaşmana sebep oldu. Ben planlı bir insanım. Sense rahat. Su saatte yanındayım dediğinde hiç o saatte yanımda olmuyordun. Hep gecikirdin ki en çok bu yüzden tartışırdık. Çünkü ben hazırlanırmış seni beklerdim evde. Çoğu zaman da arabam sendeyken bunu yapardın

Haber vermeni, gecikeceğin zaman söylemeni isterdim ama fırsatım olmuyor diyordun. Bu yüzden çok tartışırdık. Aşsğı in geldim dediğinde bile 10 dk seni asağıda beklerdim. Ve ilişkimiz boyunca da bu lafını söyler oldun. 10 dknın hesabını yapıyorsun diyordun. Halbuki beni saatlerce bekletiyordun

Bir gün yine senle plan yaptık. Gezecektik. İliskimzin 2. Ayıydı. Ama benim arabamla yaklaşık 10 saatlik yol gidecektik. Senle olacağı için yine de içimde mutluluk vardı. Arabası olunca da onunla plan yaparız demiştim. Yola çıktık. 6 saat sonra arabam arıza vermişti. Arabayı başka ilde bırakıp eve dönmek zorunda kaldık. O gece arabada uyumuştuk. Çünkü saat geç olmuştu her yer kapalıydı. Senle ilk anımız bu oldu. Sonraki hafta senle tartışmamız oldu. Bana arabanın yarı parasını yollarım git kendin al demiştin. Sonra da beraber çıktık yola bir şekilde. Yolda bana surat yaptın. Orda tamamen bittğimizi düşündüm. Uyuyordun otobüste. Sonra üsüdüğümü görünce bana sarılmıştın. Beni kendine çekip sarılıp uyuduk yol boyunca.

Arabayı tamirciden aldık. Bir kaç yer gezdik. Sonra da beni ablanlara götürdün. Ben istemedim çünkü çok erkendi tanışmak için. Ablanda kaldım o gece. Tanıştık ailenle. Sevdim de ablanı yeğenlerini. Beni bıraktığın gece bana ablanların yanında bağırdın. Ablaların o hep öyle demişlerdi
Ki bu bir işaretti. Aslında sen böyleydin. Saygısız değer bilmeyen

Surat yapınca odama gelip sadece güldün bana. Özür bile dilemedin. Ben saf salak olduğum için barıştım. Hatta ablanlara gitmeden önce de yolda elimin tersiyle çarpacağım şimdi sana demiştin. Çok şey yaşadım ama sineye çektim. Sanırım senle olmasını evlenmeyi çok istedim

Eve döneceğimiz gün babanlara uğradık. Ordan bir kaç şey alacaktık ki baban bizi görünce oturduk orada. İyice ailenin içine girmiştim. Babanı sevmiyordun fakat baban beni sevmişti.

Döndük evimize o günden sonra baban her gün aradı sordu beni. Gelip isteyelim dedi. İkimiz fe erken diyorduk. Ben de tedirgindim çünkü. Sen de öyle. Evlilik için etken diyordun.

Babana bir şekilde bahane buluyorduk fakat hem ablaların hem baban kızı üzersen sana hakkımı helal etmem diyorlardı. Ben beni sevdikler için diyordum ama sebep belki de senin davranışlarındı

Ama bana ne bir çiçek ne de ince bir düşüncede bulunuyordun. Ben bana çiçek alır mısın diyordum bazen. Bırak içimden gelsin demiştin. Ama belki de hiç içinden gelmeyecekti. Bazen çok sever değer verir gibi görünüyordun. Bazen de hiç sevmiyormuş gibi. Ben seni arabayla ev bırakınca, çok geç olsa dahi eve vardın mı demedin bir gün. Hatta bir gün arkadaşınla oturuyorduk. O gün de çok fazla ağrım vardı. Regl olmuştum. Ben kalmak istedim. Ağrım vardı diye. Eve varıp varmadığımı bile sormamıştın. Ve ben bunları faile getirince kötü oluyordum

Bir ara yine ben arayınca cevap vermedin. Soğuk yaptın. Ben yüz yüze görüşmek istediğimi söyledim fakat sen hep bahane buldun. En son tamam buluşalım dedin. Bitecekse bitsin diye konuşmak istiyordum. Ama o gün sana lahana sarması yapmıştım. Seviyorsun diye. Bir de kitap hediyesi almıştım. Buluştuk bir yerlere gittik. Bak istemiyorsan insanca söyle demiştim. Sen de konu o değil ama biraz uzak kalmak istedim demiştin. Sonra da beni öpüp sen beni unutabilir misin ki demiştin. Gerçekten de bende büyük yaralar bıraktın

Öyle böyle devam ettik. Ama beni rahatsız edem şeyler olmaya başladı. Mesela yemeği ben ödemeye, çoğu zaman yakıtı bile ben doldurmaya başladım. Utanıyordum yakıt koy demeye ama sen bundan çekinmiyordun. Ayrıca da arabam sendeyken o şekilde kirli bana geri veriyordun. Arabayı ver de yıkayayım ferdin ama 7 ayda iki kez yıkattın onu da ben zorladım seni

X