- 15 Şubat 2021
- 695
- 427
- Konu Sahibi nightingale62
Cinsiyetimizi öğrendik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek mi??Cinsiyetimizi öğrendik
Büyük ama aslında minicik bir misafir.. hala olacağım kısmetse, son 2 haftası kaldi.. Aldigim eşyaları ve benim evimden gidecek olan bebek eşyaları var onları yikayip ütüleyip hazırlamam lazimMisafirler mi gelecek
Aa nedir nedirrr ??Cinsiyetimizi öğrendik
EvettErkek mi??
Oy oy hala olucan inşaallah. sağlıkla hayırla gelsin. Yeğenler çok seviliyor yaa. Ben bazen kendim için diyorum, bu aşırı sevgi ne yaa, çooook bi sevgiBüyük ama aslında minicik bir misafir.. hala olacağım kısmetse, son 2 haftası kaldi.. Aldigim eşyaları ve benim evimden gidecek olan bebek eşyaları var onları yikayip ütüleyip hazırlamam lazim
ErkekAa nedir nedirrr ??
Hayirli olsun, allah saglicakla kucağına almayı nasip etsin insallahErkek
sağlıkla gelsinler inşaallah
Amin amin, isteyen herkese ; sağlıkla hayırlaHayirli olsun, allah saglicakla kucağına almayı nasip etsin insallah
Allah'ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Allah'ım bebişe hayırlı uzun ,sağlıklı ömürler nasip etsin inşallahCinsiyetimizi öğrendik
Aminnnn çok sağollAllah'ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Allah'ım bebişe hayırlı uzun ,sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah
Bende hiç birsey yapamadım. Mutfak tavana kadar doldu. Bul. Mak. Boşaltmam lazim. Biraz yeğenime kıyafetleri hazırladım koydum yıkadım falan. Ama toplanıp utulenmesi var. Yarına kaldı artık.Bugün çok başım ağrıyo.. geçn hafta sonu da oldu.
açıköğretm lsesi okuyan yok dimi?
Sorma benim de boşş geçtiTek yaptığım salondaki halinin üzerinden oyuncakları kaldırmak oldu. Masa, mutfak, yatak odasi, vs her yer ayni daginiklikla kaldi. Bugün böyle bitti.
Yaa benim eşim çok sever miskinlik yapmayı, o evde olunca resmen benim elim ayağım sönüyor. Hiç is yapasım gelmiyor. Bende mayışıp kaliyorumSorma benim de boşş geçti
Hani şuraya yazmalık başka ufacık icraat arıyorum. Yarın daha ütü yapıcan sen