- 20 Aralık 2020
- 17.113
- 75.950
- Konu Sahibi nightingale62
Bende akşam yemeği hazırlığı var canımBanyo yapıldı
kuran bu saate kalmazdı ama 00:00 olmadan mutlaka okucam
bugün verimsiz oldu yaa, diğer günlere nazaran
F ı n ı s h
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende akşam yemeği hazırlığı var canımBanyo yapıldı
kuran bu saate kalmazdı ama 00:00 olmadan mutlaka okucam
bugün verimsiz oldu yaa, diğer günlere nazaran
F ı n ı s h
Yatana kadar da yapacaklarım ve planladiklarim;
Çamaşırları katlayıp yerleştirme
Aksam yemeği hazırlıkları ✔
Ingilizce pratik
10 sayfa kitap okuma
Meyve veya çerez/bitki çayı
Kızımla oyun oynama ✔
Is yerimden gelen dosyaları hazırlama ✔
+Mutfak toplandı, bul. Mak. Doldurulup çalıştırıldı.✔
Kolay gelsinBende akşam yemeği hazırlığı var canım
İnşallahhhAkşamın pek istediğim gibi geçmedi. Yarına daha enerjik olurum insallah
Harika gidiyorsunIşler gönderildi ✔
Misafir ağırlandı kahveler içildi ✔
Pazara çıkıldı,alınan yerleştirildi ✔
Bul.mak bosalti-dolduruldu ✔
GünaydınYeni uyanıldı işlere girişildi
Sağol canım, hep ayni koşturmaca aslinda kendimle ilgili de birşeyler yapabilsem daha mutlu olacağım o konuda çok eksik kalıyorum. Kuran, tefsir, kitap vs de okumak istiyorum ama bir turlu istikrar olmuyorHarika gidiyorsun
Evet okumak iyi gelir. Ben sadece düzenli okuduğum sure var kurandan. Allah bıraktırmasın. Sen de inşallah okursun düzenli ve çeşitli.Ben de namaz kılmak istiyorum, çok denedim ama başlayıp bırakıyorum. İçim hiç rahat değil.Sağol canım, hep ayni koşturmaca aslinda kendimle ilgili de birşeyler yapabilsem daha mutlu olacağım o konuda çok eksik kalıyorum. Kuran, tefsir, kitap vs de okumak istiyorum ama bir turlu istikrar olmuyor
Amiin canım, bende Ramazan bitene kadar hatim dusunuyorum 1.cüzü bitirdim. Ama işlerim,ev, cocuk yoğunluktan ramazan ayında bitiremem diye 3 aylar girince başladım. Insallah bitirebilirim. Bir sürü kitap aldim yarim kaldılar hep. Namazı da düzene oturttum bazen kacirdiklarim oluyor onlari da hemen kaza ediyorum. Allah razi olsun eşim dikkat ediyor. Onunla bir çok düzeni de hayatıma oturtmaya çalışıyorum. Insan nefsine en zor gelen şeylerden biridir namaz derler. Özellikle sabah namazını kaçırmadan belli bir sure kılmaya başlayınca diğer vakitleri de rahat kılıyorsun. Bende öyle olmuştu, sabahın 6 sında kalkip kılıyorum da öğlen ikindi aksam bir sürü vakit varken niye kılmıyorum diye diye arada aksamalar olsa da kılıyorum cok sukur. insallah o iç rahatlığına kavuşalım hepimizEvet okumak iyi gelir. Ben sadece düzenli okuduğum sure var kurandan. Allah bıraktırmasın. Sen de inşallah okursun düzenli ve çeşitli.Ben de namaz kılmak istiyorum, çok denedim ama başlayıp bırakıyorum. İçim hiç rahat değil.
Bu mesajı tam okucam, dönücemAmiin canım, bende Ramazan bitene kadar hatim dusunuyorum 1.cüzü bitirdim. Ama işlerim,ev, cocuk yoğunluktan ramazan ayında bitiremem diye 3 aylar girince başladım. Insallah bitirebilirim. Bir sürü kitap aldim yarim kaldılar hep. Namazı da düzene oturttum bazen kacirdiklarim oluyor onlari da hemen kaza ediyorum. Allah razi olsun eşim dikkat ediyor. Onunla bir çok düzeni de hayatıma oturtmaya çalışıyorum. Insan nefsine en zor gelen şeylerden biridir namaz derler. Özellikle sabah namazını kaçırmadan belli bir sure kılmaya başlayınca diğer vakitleri de rahat kılıyorsun. Bende öyle olmuştu, sabahın 6 sında kalkip kılıyorum da öğlen ikindi aksam bir sürü vakit varken niye kılmıyorum diye diye arada aksamalar olsa da kılıyorum cok sukur. insallah o iç rahatlığına kavuşalım hepimiz