- Konu Sahibi nightingale62
Yarına hem ütü, hem yemekler, hem bitiremedim punch pano. Pazartesi goturucez eşyaları o yüzden yarin halletmem sart
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun o zaman sebebi belli :) benim hep böyle :)Yaa benim eşim çok sever miskinlik yapmayı, o evde olunca resmen benim elim ayağım sönüyor. Hiç is yapasım gelmiyor. Bende mayışıp kaliyorum
Bayağı bi yoğunluk desene sağlık olsun halledersin inşallah istediğin gibiYarına hem ütü, hem yemekler, hem bitiremedim punch pano. Pazartesi goturucez eşyaları o yüzden yarin halletmem sart
Benimde son 3 buçuk yıldır böyle her haftasonuOlsun o zaman sebebi belli :) benim hep böyle :)
Amin insallah canımBayağı bi yoğunluk desene sağlık olsun halledersin inşallah istediğin gibi
SağolAfiyet olsun
Bugün,
Ütüler yapıldı ✔
Eşyalar toplandı ✔
Mutfak toplandı, bul. Mak. Dolduruldu ✔
Ev süpürüldü ✔
Eşimin kuzeninin bebişi de oldu kız. Bizde ona birşey almak istiyoruz ama daha bakamadım.Kuran okundu
banyo yapıldı
dün 2 bebek elbisesi alındı hediyelik-60 TL
toplanan çamaşırları katladım
Gunaydiinn Dün biraz yoğundum. Yeğenimin esyalari götürdüm. Orada annemler diğer yeğenlerim falan çoluk çocuk kalabalıktı ben birşey yapmadım. Aksamda hem kızımın hem yeğenimin doğum günü için pasta kestik sonra kalktik eve geldik. Gelir gelmez de uyumuşum o yüzden yazmaya pek fırsatım olmadi.