- 15 Şubat 2021
- 695
- 427
- Konu Sahibi nightingale62
Selammmssss tam 1,5 saattir dışardayım. Offf çok yoruldum. Eşim gelmek üzere ... yazıcammm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kabul etsin. İnşaallah darısı başımaAmiin canım, bende Ramazan bitene kadar hatim dusunuyorum 1.cüzü bitirdim. Ama işlerim,ev, cocuk yoğunluktan ramazan ayında bitiremem diye 3 aylar girince başladım. Insallah bitirebilirim. Bir sürü kitap aldim yarim kaldılar hep. Namazı da düzene oturttum bazen kacirdiklarim oluyor onlari da hemen kaza ediyorum. Allah razi olsun eşim dikkat ediyor. Onunla bir çok düzeni de hayatıma oturtmaya çalışıyorum. Insan nefsine en zor gelen şeylerden biridir namaz derler. Özellikle sabah namazını kaçırmadan belli bir sure kılmaya başlayınca diğer vakitleri de rahat kılıyorsun. Bende öyle olmuştu, sabahın 6 sında kalkip kılıyorum da öğlen ikindi aksam bir sürü vakit varken niye kılmıyorum diye diye arada aksamalar olsa da kılıyorum cok sukur. insallah o iç rahatlığına kavuşalım hepimiz
Regl de bitkin oluyor insan..Gunaydin
Şimdiye kadar
Kahvaltı yapıldı, mutfak toplandi✔
Çamaşırlar katlandı yerlestirildi✔
Regl oldum hic kilimi kıpırdatmak istemıyorum. Bu hafta biraz az işle geçer muhtemelen..
Insallah canim ❤Allah kabul etsin. İnşaallah darısı başıma
Evet ya, oyle gercektenRegl de bitkin oluyor insan..
İyi daha ne olsunBiraz iş ✔
5 tane şal yıkadım elde ✔
Yemek yaptim✔
Bul. Mak. Doldurdum yıkanıyor ✔
Çikolata yaptım ✔
Baska da birşey yapmadım
Hadi bakalim, guzel bir gün olsunBugün verimli geçecek inşaallah.
Kontrole gidicez
2-3 oyuncak, lazımlık vb alıcaz.
biraz dışarda vakit geçecek
Eline saplık :) Evet evet Allahtan mont giymedimHadi bakalim, guzel bir gün olsun
Benimde mutfak aldı başını yürüdü dun gece kaldi. Kahvaltı yapiyoruz sonra bir markete uğrayıp eve geldikten sonra toplayacagim her yeri. Bugün hava güneşli şimdiden içim açıldı
Allah Allah çok dikkatliyimdir yazım konunda ama bakıcam şimdiCanım ilk mesajda 1.5 aylik kizim var yazmışsın. 1.5 yasinda kızım var olacak
Misafirler mi gelecekBugün sadece bulaşıkları makineye yerleştirip, yemek ve is yerimden gelen işleri yaptım. Haftasonu baya tempolu olmam lazım. Hazırlıklar yapmam gerekiyor