- 16 Ağustos 2018
- 1.254
- 887
- 73
- Konu Sahibi nightingale62
virgul koymak da emek istiyo. parmaklarim yoruluyo :/Virgül yok mu virgül ? Hiç bişey anlamadım
Bu iyiydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
virgul koymak da emek istiyo. parmaklarim yoruluyo :/Virgül yok mu virgül ? Hiç bişey anlamadım
Bu iyiydi
Sonra daha çok yoruluyoruzvirgul koymak da emek istiyo. parmaklarim yoruluyo :/
ya huf hadi uyu sen :*Sonra daha çok yoruluyoruz
Niye kızdın kız. Şakasına vurdum kusura bakma yine deya huf hadi uyu sen :*
Siz gidin topik bana emanet sabaha nöbeti veririm ahahahahahBen yatıyorum kızlar, geç bile kaldım
En son çıkan kapıyı kitlesin.
Parola şafakSiz gidin topik bana emanet sabaha nöbeti veririm ahahahahah
Aaaaaa e bu benbir de mukemmelliyetci ozellikteki bireylerde daha cok goruluyo. ya hep ya hic oluyo . hedefteki mukemmeli elde edeemeyince saliyosun kendini
Ahhahaha iyi geceler canımParola şafak
Sen bilirsin tabi ama yarı yarıya düşerse beden falan kalırsa tabi iade et. Ama 400 de normal bence mont için.Bn işte hep ihmâl ettim. 4 ay sonra alsam yarı fiyatına alırım. Drtyüze aldım ay kararsızım blmiyorm
Gunaydinn kuzumSiz bensiz verimli gün mü gecırecegınızı sandınız Tiniminimavihanim Ballikabak M MaviMabellee yettim yettim ahahahshs cümleten gunaydın
Haha bizimki bazen 9-10 kalkmaya başladı yoksa 6-7 ydiGünaydınnnn kızım her sabah 7 de ayakta 2 yıldır hic 11 e kadar uyumadım uyumak istiyorum
Hoş geldinizzzSiz bensiz verimli gün mü gecırecegınızı sandınız Tiniminimavihanim Ballikabak M MaviMabellee yettim yettim ahahahshs cümleten gunaydın
Aşk olsun etiketledimya kuzummmm hoşgeldinnnn bebeğiiiisim ben de bugün bulaşıgı yıkadım yatağı topladım salonun tozunu aldım çay koydum arkadaşlar kahvaltıdan sonra buzdolabının sebzelik kısmını silicem sonra yanlar falan bittiSiz bensiz verimli gün mü gecırecegınızı sandınız Tiniminimavihanim Ballikabak M MaviMabellee yettim yettim ahahahshs cümleten gunaydın