- 16 Ağustos 2018
- 1.254
- 887
- 73
- Konu Sahibi nightingale62
virgul koymak da emek istiyo. parmaklarim yoruluyo :/Virgül yok mu virgül ? Hiç bişey anlamadım
Bu iyiydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
virgul koymak da emek istiyo. parmaklarim yoruluyo :/Virgül yok mu virgül ? Hiç bişey anlamadım
Bu iyiydi
Sonra daha çok yoruluyoruzvirgul koymak da emek istiyo. parmaklarim yoruluyo :/
ya huf hadi uyu sen :*Sonra daha çok yoruluyoruz![]()
Niye kızdın kız. Şakasına vurdum kusura bakma yine deya huf hadi uyu sen :*
Siz gidin topik bana emanet sabaha nöbeti veririm ahahahahahBen yatıyorum kızlar, geç bile kaldım
En son çıkan kapıyı kitlesin.![]()
Parola şafakSiz gidin topik bana emanet sabaha nöbeti veririm ahahahahah![]()
Aaaaaa e bu benbir de mukemmelliyetci ozellikteki bireylerde daha cok goruluyo. ya hep ya hic oluyo . hedefteki mukemmeli elde edeemeyince saliyosun kendini
Ahhahaha iyi geceler canımParola şafak![]()
Sen bilirsin tabi ama yarı yarıya düşerse beden falan kalırsa tabi iade et. Ama 400 de normal bence mont için.Bn işte hep ihmâl ettim. 4 ay sonra alsam yarı fiyatına alırım. Drtyüze aldım ay kararsızım blmiyorm
Gunaydinn kuzumSiz bensiz verimli gün mü gecırecegınızı sandınızTiniminimavihanim
Ballikabak M MaviMabellee
yettim yettim ahahahshs cümleten gunaydın
![]()
Haha bizimki bazen 9-10 kalkmaya başladı yoksa 6-7 ydiGünaydınnnnkızım her sabah 7 de ayakta 2 yıldır hic 11 e kadar uyumadım uyumak istiyorum
![]()
Hoş geldinizzzSiz bensiz verimli gün mü gecırecegınızı sandınızTiniminimavihanim
![]()
Aşk olsun etiketledimya kuzummmm hoşgeldinnnn bebeğiiiisim ben de bugün bulaşıgı yıkadım yatağı topladım salonun tozunu aldım çay koydum arkadaşlarSiz bensiz verimli gün mü gecırecegınızı sandınızTiniminimavihanim
![]()