çok teşekkür ederim moral oldunuz bana mutlu oldum :)Bence de burnun da sen de cok güzelsin çok da yakışmış nazar değmesin
şu an 28. günümdeyim hala bekliyorum çok zor bi süreçBurun ameliyatlarında gerçek halini bulması bir ay sürüyor diye biliyorum. 12 gün çok kısa bir zaman, sakin olup bekleyin bence
Öyle olsa bile ki inşallah değildir ama zaten şu aşamada kabul etmez. 6 ay bekle der. Benimkini hemen fark etmiştim ben sordum kabul etmedi :)))) Dediğim gibi ışık yanıltması da olabilir diğer fotoda daha iyi görünüyor.bunu mutlaka soracağım doktora iyi ki söylediniz henüz kontrole çağırmadı
revizyon yaptı mı size nasıl çözdünüzÖyle olsa bile ki inşallah değildir ama zaten şu aşamada kabul etmez. 6 ay bekle der. Benimkini hemen fark etmiştim ben sordum kabul etmedi :)))) Dediğim gibi ışık yanıltması da olabilir diğer fotoda daha iyi görünüyor.
Kabul etmedi başarısız bir ameliyat yaptığını ama etse de ona tekrar olmazdım zaten. Henüz doktor arıyorum hâlâ revizyon olmadım.revizyon yaptı mı size nasıl çözdünüz
Dilerim gönlünüze göre olur burnunuz en sonunda. Çok çok zor bi süreç en çokta psikolojik açıdan.Kabul etmedi başarısız bir ameliyat yaptığını ama etse de ona tekrar olmazdım zaten. Henüz doktor arıyorum hâlâ revizyon olmadım.
Aynen psikolojik olarak yıpratıcı yönü çok fazla.Dilerim gönlünüze göre olur burnunuz en sonunda. Çok çok zor bi süreç en çokta psikolojik açıdan.
Hayır baya inmiş sisi güzel görünüyor gule gule kullanŞu an 28 gün oldu hala tombul geliyor bana dilerim şiştir ve iner bi miktar indi ama Eki Görüntüle 3023440
teşekkür ediyorum ama benim eski burnuma göre çok geniş bilmiyorum şiş mi ne bir ay oldu şiş değil sankiHayır baya inmiş sisi güzel görünüyor gule gule kullan
Şöyle bisey var estetikten sonra genel olarak burunlar topaklasiyor inceliği kalmıyor bu hep dikkatimi çekiyordu sizin ki yine iyi herkesin tostopak oluyor yüzü bile şişman geniş gösteriyor bazılarının kiteşekkür ediyorum ama benim eski burnuma göre çok geniş bilmiyorum şiş mi ne bir ay oldu şiş değil sanki
Başarısız olanlarda oluyor o benim çevremde o kadar insan oldu burunları o kadar güzel ki mesela benimki öyle olmadı şans işi sanırım iki kere olanda oldu çevremde tabi ama nadir genelde çıktı kalıyor falan diyip oldularŞöyle bisey var estetikten sonra genel olarak burunlar topaklasiyor inceliği kalmıyor bu hep dikkatimi çekiyordu sizin ki yine iyi herkesin tostopak oluyor yüzü bile şişman geniş gösteriyor bazılarının ki
doktorunuz nasıl bir açıklama yaptı deriden dolayıysa deri adaptasyonu yıllar alıyormuşBen 5 yıl önce oldum malesef önden burnum sizin gibi oldu eskiden önden daha inceydi ve düzgün sayılırdı şimdi yandan gerçekten düzgün istediğim gibi ama alttan bakınca ve önden dikkatli bakıca bir yamukluk var ve öyle kalın kaldı.resimlerde baya belli oluyor aynada çok belli değil.yıllık izin aldığımda tekrar ameliyat olmayı düşünüyorum.sizin için daha erken 6 ay bekleyin benim herşeyin ortaya çıkması 9 ay sürdü şişlikler inince malesef yamukluk çıktı ama ilk burnumu zaten gördüğümde anlamıştım istediğim gibi olmadığını sizdede aynı duygular oluşursa çaresine bakarsınız.30 yaşıma girdim hala bu burun davası bitmedi doğuştan burnu güzel olanlara imrenir oldum
doktorunuz nasıl bir açıklama yaptı deriden dolayıysa deri adaptasyonu yıllar alıyormuş
32 gün oldu şu an bu şekilde üstlerde azaldı ödemi ucunda mı toplandı bilmiyorum şekli mi bu anlamadım. Bazen inceliyor ucu sanki bazen top gibi böyle.burnunun son hali nasıl oldu
32 gün oldu şu an bu şekilde üstlerde azaldı ödemi ucunda mı toplandı bilmiyorum şekli mi bu anlamadım. Bazen inceliyor ucu sanki bazen top gibi böyle.
Bence bu ödem ve daha incelecek burnunuz çünkü burun kökü ince duruyor o yüzden bu şekilde de gayet hoş duruyor zaten güzelsiniz maşallah32 gün oldu şu an bu şekilde üstlerde azaldı ödemi ucunda mı toplandı bilmiyorum şekli mi bu anlamadım. Bazen inceliyor ucu sanki bazen top gibi böyle.
Deriden dolayı değil.Kıkırdak hafızası varmış bazen ameliyat olunca burun eski şeklini almak istiyormuş ondan bir tarafa meyil etmiş dedi(9 ay sonra oldu yamukluk).sonra bir sürü doktora gittim bazıları bir taraf fazla törpülenmiş falan dedi tam olarak ne olduğu belli değil küçük yerde olduğum için fazla yorum yapmak istemiyorlar başka meslektaşları hakkındadoktorunuz nasıl bir açıklama yaptı deriden dolayıysa deri adaptasyonu yıllar alıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?