- Konu Sahibi randomlife
Pazartesi günü Cumayı bekleyen bir öğrenci gibiyim. Onlar gibi heyecanlı, onlar gibi sabırsızım... Sana kavuşacağım günü,Cuma gününü bekleyen bi öğrencinin hisleriyle bekliyorum şimdi... Cuma günü yaklaştıkça içim kıpır kıpır... Geçen her gün benim cumamın yaklaşması demek... Günler geçtikçe göğüs kafesim genişliyor, ilk günlerin nefessizliği yerini derin soluklara bırakır oldu... Küçük öğrenciler cumanın hayaliyle geçirirler haftayı,ben de günlerimi,haftalarımı,hatta aylarımı sana geleceğim günün hayaliyle geçiriyorum... Cuma günü insana haftasonunu,tatili,boş zamanı,rahatlığı,huzuru hatırlatır... Ve ben de Cuma günüm geldiğinde kendimi senin huzurlu haftasonuna bırakacağım...
Cumartesi sabahlarının paha biçilmez keyif uykularını özlemek gibi seni özlemek.... Ben uzun süredir uyumuyorum Cumartesi sabahları... O keyifli uykunun kollarına dalmayalı çok oldu... Senin yokluk günlerinde hep erken kalkıyorum Cumartesi günleri... Hep uykusuzum, hep sensizim...
Cumartesi gününün uzun uzun edilen kahvaltıları da yok... Sensiz kahvaltı etmek,yol üstünde birşeyler yeyip okula gitmek gibi tatsız geliyor bana... Zaten hiç doymuyor karnım,seninle paylaşamadığım şey nasıl karnımı doyursun ki...
Ve bazen Pazar günleri gibi kasvetli oluyorum... Ertesi gün okula gitmek istemeyen bir öğrencinin sıkıntısı çöküyor içime... tekrar Cuma gelsin istiyorum.. Cuma gelsin ve bir daha hiç bitmesin....
Cumartesi sabahlarının paha biçilmez keyif uykularını özlemek gibi seni özlemek.... Ben uzun süredir uyumuyorum Cumartesi sabahları... O keyifli uykunun kollarına dalmayalı çok oldu... Senin yokluk günlerinde hep erken kalkıyorum Cumartesi günleri... Hep uykusuzum, hep sensizim...
Cumartesi gününün uzun uzun edilen kahvaltıları da yok... Sensiz kahvaltı etmek,yol üstünde birşeyler yeyip okula gitmek gibi tatsız geliyor bana... Zaten hiç doymuyor karnım,seninle paylaşamadığım şey nasıl karnımı doyursun ki...
Ve bazen Pazar günleri gibi kasvetli oluyorum... Ertesi gün okula gitmek istemeyen bir öğrencinin sıkıntısı çöküyor içime... tekrar Cuma gelsin istiyorum.. Cuma gelsin ve bir daha hiç bitmesin....