Gelin oluyorum tabiki gönlümce olmalı. Beğenmediğiniz yemek takımını kullanır mısınız?Parasini baskasinin verdigi bi sey icin nasil hayir onu istemem bunu isterim diye fikir beyan edebiliyorsunuz
Güzel yorumdu :)Bir kilim yeter sevgilim’den sonra bir hasır yeter sevgilim mi başladı
Ben o tür şeylere yatırım gözüyle baktığım için değer kaybı yüksek olan bir ürüne çok para bayılmazdım.
Parasini ben odemiyorsam karsidakine ille de bu olsun diye tutturamam ya alır mecbur kullanirim ya da almamGelin oluyorum tabiki gönlümce olmalı. Beğenmediğiniz yemek takımını kullanır mısınız?
Ille de bu olsun diye tuttursaydım şuan tartışıyor olurduk. Fikir alıyorum göremediğiniz üzere :)Parasini ben odemiyorsam karsidakine ille de bu olsun diye tutturamam ya alır mecbur kullanirim ya da almam
Parasini baskasinin verdigi bi sey icin nasil hayir onu istemem bunu isterim diye fikir beyan edebiliyorsunuz
Her ikisininde manevi değeri aynı gözümde :) güzellik ve buraya uyumluluk açısından sordum.Manevi değeri olsun da gerisinin ne önemi var ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?