• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günler sonra yaşanacak tartışmamız düğün seti..

esmerlice

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2018
143
115
18
31
Evet yanlış okumadınız:bicak: Günler sonrasını şimdiden görebiliyorum..:dua: Yakında takı alışverişine çıkacağız. Ama ben trabzon seti istiyorum. Sebebi ise bu yörede geleneksel kıyafetler giyiliyor ve üzerine bu tarz takılar takılıyor. Şimdiden çok heveslendim. Ama erkek arkadaşım pek bunun taraftarı değil. O gelinlikle takılabilecek daha kibar bir şey alma düşüncesinde. Annemde çok abartma diyor. Bunun tartışmasını yaşamak istemiyorum. Evlendikten sonra uzun bir süre kibar alınırsa değiştiremem. Ama daha sade bir seti özel günlerden birinde alabiliriz. Sizce bileziklerden birkaçını feda edip altın hasır set mi alınmalı, yoksa pırlanta set mi yapalım?

EDIT: Anlamakta zorluk çeken arkadaşlar için çocuğa anlatır gibi anlatayım. Maddi açıdan seçim yapmıyorum. Pahalı olan seti beğenirsem bilezik almayacağımı söyledim. Alırlarsa da fazla almam. Bu bir. Ikıncı olarak ben hiçbir zaman takı isteme mevzusuna girmedim. Bütçenize ve gönlünüze göre yaparsınız dedim. Almaya gidelim sen beğen öyle alalım dediler. Bende tabiki beğenerek alacağım. Onlar benim tarzıma hiç uymayan bir şey beğenecekler belki.. Belki fazla yaşlı işi yada çok abartı bir şey almak isteyecekler. Bende uzun dönem kullanacağım şeyi kendim seçmek istedim. Onlarda zaten en küçük şeyleri bile benim beğenime göre almak istiyorlar Allah razı olsun. Evet kendi param değil. Ama gönülden yapılan bir şey gönülden kullanmak isterim. Kayınvalidem her zaman söyler şurada bunu gördüm yarın gidelim bakalım, şunu almak istiyorum senin sevdiğini alalım.. Görgüsüz değilim. Hiçte sevmem. Erkek arkadaşım ve ben dediğim gibi pırlanta bir set beğenmiştik. Ama yöresel özel günler vs kıyafetlerimiz olduğu için hasır mı alsam diye sordum. Yapılan yorumlar gayet kırıcıydı. Salonu da onlar alıyorlar. O zaman sizin beğendiğiniz koltukları mı alalım diyeyim? Her insanın zevki farklı. Anneme sende istediğin yatak odasını seç sen mi ödüyorsun diyeyim? Okumadan yorum yapan arkadaşlar konularımdan uzak dursun. Fikir almak amacım. Hakaret yemek ve görgüsüz sıfatı yakıştırılması değil..

Son düzenleme:
Hasır seti her zaman kullanamayabilirsiniz. Ayrıca altınlar sizin için aynı zamanda yatırım da demekse hasır takım yerine bilezik her zaman daha karlı oluyor. Tabii ki heves ettiyseniz,kullanacağınızı düşünüyorsanız tercih sizin. Ama aman bu konudan kimseyle tartışmayın :) Maddiyat doğrultusunda orta noktayı bulursanız keyfiniz kaçmaz.. Şimdiden hayırlı olsun

Altın, pırlanta, trabzon hasri ☺ bunları boşver madem tartışma yaşanıcak bile bile lades deme ve erkek arkadasinin dediği gibi gelinlikle hos durabilen bi takı seti al ilerde kullanabilcegin. . Heryerde trabzon hasri takamassin dimi mantık olarak? Sen illa o yöreye göre giyinip üstüne o yöreye göre takı takmak zorunda değilsin bunuda unutma.. huzur olsun ağız tadı olsun bir evlilikte ....

Gelinlikle takılan o kibar setler suyolu set pirlanta falan coooook guzel,demek boyle düşünen bir nişanlın varsa,senin altınlarını satma derdinde değil,biliyorsun pırlanta satılmaz
Bende istedim benimki almadı 22 ayar zincirli bir set aldi ama bizim bulundugumuz yörede,22 ayar cok gidiyor uffff
Içimde kaldı ya :KK43: bide alcam demisti yalancı :KK70:
Bence nişanlın cool trabzon hasiri da cok guzel ama hep takamazsin bence pirlantayi gündelik takarsin ben takarim sahsen şık bir bluzun uzerine ya da ince zarif set dedigi de takılır,sırıtmıyor çünkü bende inceden de var nisanda takmışlardı model su yoluna benziyor uzerinde taslar var cok şık duruyor. 22 ayar ama sapsari durmuyor modelden ötürü tavsiye ederim kupesi ve bilekligi de var

Parasini ben odemiyorsam karsidakine ille de bu olsun diye tutturamam ya alır mecbur kullanirim ya da almam
Ille de bu olsun diye tuttursaydım şuan tartışıyor olurduk. Fikir alıyorum göremediğiniz üzere :)

Parasini baskasinin verdigi bi sey icin nasil hayir onu istemem bunu isterim diye fikir beyan edebiliyorsunuz :olamaz:

Çünkü kızlar artik aralarinda takilarini karsilastirir. Gecen kuzenim nisanlandi. "Arkadasi" ona kolyesi hakkinda "Bu 5000 lira bile yapmaz. Ucuza gitmissin" demis..insanlar gösterişi nirvanaya tasimak derdinde

Back