Hala ama hala, insanları terörist yapmaya çalışıyorsun. At gözlüğü takmış misali zayıftan yana olacak kadar basit bir kafa yapısına sahip değilim. Tüm darbe girişimlerine karşın Chavez hükümetinide varisinide sonuna kadar destekledim. Anlayacağın Anarşist'de değilim. Prensibim haklı olanı savunmaktır, zayıfı göklere çıkarmak değil.
Dilek Doğan'dan önemsiz bir ayrıntıymışcasına bahsetmen, hiç çekinmeden "diz dövmedim" yazabilmen durumun sandığımdan çok daha vahim olduğunu ortaya koyuyor. Ve seni temin ederim ki, içinde faşizm'den öte bir duygu ve düşünce yok.
Yani sözde bilinçlenme yolunda "sivillerin" öldürülmesi mübah? Ve aksini savunan kimse "acıtasyon" yapıyor?
Artık işleyişin kaostan geçmediği farkındalığı yaratmak adına öldürülen sen ya da yakınların olsa idi? Aynı emin duruşu sergileyebilecekmiydin?
Hoş, Işid'de insanların cehenneme gitmesini önlemek adına kafa kesiyor, ciğer yiyor; Tc'li ayan kesimde sözde eğitim adına başkalarını kurban etmeyi görevleri biliyorlar. İki tarafta aynı derece iyi niyetli ve masum. Tatlısınız tatlı.
Roboski katliamındada asıl amaç, kaçak sigara almanın zararlarını anlatmak mıydı?
Sen korkma, ben neyin doğru olduğunu, neye ne kadar değer vereceğimi biliyorum. Fakat sen hangi yollardan geçerek Komünist olduğumu, o zaman değin neyi ne kadar sorguladığımı bilemezsin.
Sırf aidiyet duygusuyla hareket ediyor olsaydım, cebimi dolduracağına inandığım bir izm'e, görüşe yönelirdim.
Ah, ne kadar kolay kendini bilinçli üye ilan edip yılların dava adamlarını, arkalarında bir ceket dışında bırakacak mal varlığı olmayan, tüm şahsi çıkar ve arzularını ellerinin tersiyle yitmiş, davaları yolunda kanla, başla savaşmış kimseleri "kör olmak-gerçekleri görememekle" suçlamak.
Bir "ölü ayırıcısına" yakışacak nitelikte.