• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*Guney Kore Sinemasi Sevenler*

Ghost ile beni büyük hayal kırıklığına uğratmış olsa da So Ji Sub vazgeçilmez.
Yine heyecan yaptım.
Yeni dizisi The Master's Sun. :69:
Spiritüel durumlar varmış dizide. :31:

photo327411.jpg

wood.jpg

vuhuuuuuu
seni seçtim tabi ki su ji sub :52:

alakalı mı alakasız mı yazıyorum bilmiyorum ama yazayım dedim :1:
kore sinemasını çok seviyorum :16:
en son very ordinary couple filmini izledik eşimle.
beğenmedik.
şimdiye kadar izlediğim kore filmleri arasındaki en müstehcen sahnelerin olduğu filmdi sanırım :30:
ama hollywooda göre çok masum tabi :31:

Merhaba Kızlaaar!!

Bu başlığı açtığımdan beri tek bir hayalım vardı, orda yönetmenlerin ustası Kim Ki Duk ile tanışmak!
Güney Kore Türk Festivali kapsamında İstanbul'a gelmiş kendisi.
Tabi ben durur muyum,
Gittim dinlemeye.
O çok tartıştığımız burda ne demek istiyor dediğimiz birçok şeye kendi içimde cevap buldum.
İnanılmaz mütevazı inanılmaz güleryüzlü espirili bir insan.
Ben hayatı anlatıyorum diyor. Beyazı göstermek için siyahı kullanıyorum diyor. İzleyici neyi görmek neyi algılamak isterse onu algılayabilir. Herkesin düşüncesi farklıdır diyor. Hayatında 33 yaşında ilk kez sinema izliyor, ve şok oluyor. Okula doğru dürüst gitmemiş, zorluklarla büyümüş biri. Hayatın hep arka sokaklarını karanlık taraflarını anlatmayı seviyor.
2 saate yakın kendisini dinledim, su gibi huzur veriyor..

Kendisi ile cici bir fotoğrafım bile var.
İyi ki var böyle insanlar..

Merhaba Kızlaaar!!

Bu başlığı açtığımdan beri tek bir hayalım vardı, orda yönetmenlerin ustası Kim Ki Duk ile tanışmak!
Güney Kore Türk Festivali kapsamında İstanbul'a gelmiş kendisi.
Tabi ben durur muyum,
Gittim dinlemeye.
O çok tartıştığımız burda ne demek istiyor dediğimiz birçok şeye kendi içimde cevap buldum.
İnanılmaz mütevazı inanılmaz güleryüzlü espirili bir insan.
Ben hayatı anlatıyorum diyor. Beyazı göstermek için siyahı kullanıyorum diyor. İzleyici neyi görmek neyi algılamak isterse onu algılayabilir. Herkesin düşüncesi farklıdır diyor. Hayatında 33 yaşında ilk kez sinema izliyor, ve şok oluyor. Okula doğru dürüst gitmemiş, zorluklarla büyümüş biri. Hayatın hep arka sokaklarını karanlık taraflarını anlatmayı seviyor.
2 saate yakın kendisini dinledim, su gibi huzur veriyor..

Kendisi ile cici bir fotoğrafım bile var.
İyi ki var böyle insanlar..

Ooofffff Asminnn ne kadar güzel. Çok şanslısın.
Çok kıskandım şu an. :((((

"İzleyici neyi görmek neyi algılamak isterse onu algılayabilir." kısmı beni cezbediyor zaten.
İstediğin gibi kendi tarafına çekebiliyorsun anlattıklarını.

Kıskançlığın yanında kendim görmüş kadar da sevindim bir yandan şimdi. :)
Nedense mutlu oldum. :31::31:
Rüya gibi bir şey bu.

Ooofffff Asminnn ne kadar güzel. Çok şanslısın.
Çok kıskandım şu an. :((((

"İzleyici neyi görmek neyi algılamak isterse onu algılayabilir." kısmı beni cezbediyor zaten.
İstediğin gibi kendi tarafına çekebiliyorsun anlattıklarını.

Kıskançlığın yanında kendim görmüş kadar da sevindim bir yandan şimdi. :)
Nedense mutlu oldum. :31::31:
Rüya gibi bir şey bu.

O kadar değişik bir duygu ki anlatamam.. Bu kadar kalabalık olduğunu görünce duygulanmış. Çok mütevazi bir insan, çok değişik. Verdiği atmosfer aynı filmleri gibi. Otur izle saatlerce. Çok espirili biri.. ve Koreceyi o kadar mükemmel konuşuyor ki hayranlıkla izledim kendisini.
Filmleri için kendi hayal dünyasından çok hayatı anlatıyorum diyor bunun için de konuşmaya ihtiyaç yok filmde diyor.
Ne kadar güzel ya.
Mest oldum resmen.
İşallah aynısı sana da nasip olur Viva..
Bu dünyaya renk katan biri ile tanışmak enfes bir duygu.

Biri Güney Kore mi dedi?!! :52: Bu konu gerçekten çok güzel bir konu olmuş bende sizinle aynı fikirdeyim gerçekten amerikan filmlerinden çok bunaldım :19: ve bana Kore yapımı filmler daha içten daha bir gerçekçi geliyor doğrusu :)
Benim gibi film aramak için tüm gününü harcayan bayanlar için çok güzel bir konu olmuş...
Ben genelde Kore yapımı film ve dizilerin aşklarını çok seviyorum. O kadar masum o kadar saf ki :16:
Beni ağlatan ve gerçekten çok etkileyen 2 Kore yapımı film More than blue ve A moment to remember :14: Hepsini 5-6 kere izlemişliğim var önüme gelene de zorla izletiyorum :1: Hele More than blue'nun son yarım saatini ağzım açık izledim :D
Her neyse bu konuyu takip edicem ;) Açan arkadaşımıza teşekkürler Kamsahamnida! :D

asminnnn ne kadar şanslısın yaaa inanamıyorum :52: çok sevindim senin adına, bizimle paylaştığın için de çok teşekkürler :16:
inşallah bize de nasip olur en azından ölmeden 1 kere :9:

balayında uzakdoğu restoranına gitmiştim bi hevesle acaba kimchi, kimbap ya da soju var mıdır diye tabi ki yoktu :9:
soju sordum garsona o da biz size saki getirelim demişti saki içmiştim :9:
şu sojuyu ölmeden önce 1 kere içmezsem gözlerim açık gitçek o derece :9:
taksimde güney kore restoranı varmış.. İstanbul' a gidersek mutlaka gidicem oraya
çok istiyorum yemeklerini denemek..

ben The Master's Sun' a başladım hatta 7. bölüme geçtim
Viva sana nasıl teşekkür etsem :69:
ben hayaletli olaylara zaten bayılırdım bu dizide hayalet var, dram var, komedi var, eee ilk göz ağrımız so ji de var :69:
çok güzel gidiyo o kadar keyif alıyorum kii.. hem gülüyorum hem de sonlara doğru açıyorum muslukları valla :14:
hiç bitmese keşke bu dizi :69:

Son düzenleme:
asminnnn ne kadar şanslısın yaaa inanamıyorum :52: çok sevindim senin adına, bizimle paylaştığın için de çok teşekkürler :16:
inşallah bize de nasip olur en azından ölmeden 1 kere :9:

balayında uzakdoğu restoranına gitmiştim bi hevesle acaba kimchi, kimbap ya da soju var mıdır diye tabi ki yoktu :9:
soju sordum garsona o da biz size saki getirelim demişti saki içmiştim :9:
şu sojuyu ölmeden önce 1 kere içmezsem gözlerim açık gitçek o derece :9:
taksimde güney kore restoranı varmış.. İstanbul' a gidersek mutlaka gidicem oraya
çok istiyorum yemeklerini denemek..

ben The Master's Sun' a başladım hatta 7. bölüme geçtim
Viva sana nasıl teşekkür etsem :69:
ben hayaletli olaylara zaten bayılırdım bu dizide hayalet var, dram var, komedi var, eee ilk göz ağrımız so ji de var :69:
çok güzel gidiyo o kadar keyif alıyorum kii.. hem gülüyorum hem de sonlara doğru açıyorum muslukları valla :14:
hiç bitmese keşke bu dizi :69:

Bu süper diziyi izlemene vesile olduğum için çok sevindim. :16:
8.bölümü bitirdim ben de.:31:

Sojuyu çoook merak ediyorum aynen.
Neyse ki yemeklerini denedim biraz.
Kimchiyi beğenmedim pek ama kimbap güzeldi.
Acılı Tteokbokki daha da güzeldi. :56:

Bende yeni başladım kore dizilerini seyretmeye o kadar akıcı ki hemenceick bitiyorlar.
İlk dizim I'm sorry I love you idi çok beğenmiştim etkisinden kurtulamadım.
Bu sıralar Le Min Ho dizileri izliyorum resmen adama aşık oldum bütün hayatını araştırdım :)))

Boys Of Flowers hala etkisindeyim
Bugünde Personal Taste izledim. Daha iyisini izleyene kadar Boys Of flowers diyebilirim :)

Le min hoo hasta oldum sana :16::16::16::16: $1010956_727104853971962_1958808653_n.jpg

Dizileri izlerken bişi yemiyorum saatler karnım guruldamaya başlayınca acıktığımı hissediyorum. Bizde oradaki kızlar incecik psikolojik olarak biişi yiyemiyorsun zaten herkes bu aralar zayıfladın deyip duruyo şiddetle tavsiye ederim :))

The Princess' Man'i de izleyemiyorum 11. bölüm itibarıyla.
Nasıl da sevilmiş ve övülmüş çoğunluk tarafından aslında.
Ama bakışmalar çok uzun, 2dk önce yaşanan olayı flashback olarak bir daha gösteriyorlar falan.
Çok sıkıldım artık. :/
Vaktime yazık oluyor diye düşünmeye başladım. Ve bıraktım doğal olarak.
Başroldeki çocuk çok tatlıııı bu arada, yerim. :(((

Dizileri izlerken bişi yemiyorum saatler karnım guruldamaya başlayınca acıktığımı hissediyorum. Bizde oradaki kızlar incecik psikolojik olarak biişi yiyemiyorsun zaten herkes bu aralar zayıfladın deyip duruyo şiddetle tavsiye ederim :))

bana gene hiç sıcak gelmemişti şu le min ho boys over flowersta, genelde kore dizilerindeki öyle burnu büyük havalı tipleri severim (bknz: secret garden hyun bin, the master's sun so ji sub :69: ) ama le min ho yu sevemedim bi türlü :9:

The master's sun harika gidiyo, ama bayadır izleyemiyodum bugün 1 bölüm izleyeyim, sanırım 9. bölümde kaldım :69:

kızlar size kore romantik film listesi paylaşıyorum..iyi seyirler olsun....

Shi gan
Fedakar kız
my sassy girl
Daisy
İl Mare
A moment to remember
windsturck
old boy
shutter
200 pounds beauty/şişman sevgilim
100 days with mr arrogant
Iam a cyborg but thats ok
humming
Lee- Cheon-hee
A man Who Was Superman
Hwal-Yay
A good day to have an affair
Almost Love/neredeyse aşk
Art of Seduction/ tavlama sanatı
Between Love and Hate /aşk ve nefret
Lost and Found/yalandan aşk
Innocent Steps/masum adımlar
Seducing Mr. Perfect/ bay mükemmeli baştan çıkart
My Girlfriend Is an Agent/ Kız arkadaşım bir ajan
:32::32::32:

Cold Eyes - (2013)

Konu: Özel bir suç biriminin gözetim ekibi ve dedektifler, banka soyan bir örgütü alaşağı etmek için birlikte çalışırlar.

Türü : Aksiyon, Suç

tbvmq.jpg

Jung Woo Sung'un oynadığını görür görmez izlemek istedim.
Filme giremedim pek. Belki de modumda değildim.
Biraz kopuk oldu yani benim için. Orta karar bir beğeni içindeyim.
Kavga, çatışma sahneleri çok başarılıydı yalnız.

Jws'yi görmek paha biçilemez tabii, orası ayrı mevzu. :69::69:

Son düzenleme:
the master's sun da 15. bölümdeyim biticek diye çok üzülüyorum :14:
bu dizi bende 49 days teki hisleri tekrar yaşattı belki o da ruhlarla ilgili diyedir :69:
sonuç olarak bitmesine 3 bölüm kaldı ve inşallah yerini doldurabilecek yeni bi diziye başlayabilirim
başrol kadın oyuncu gerçekten çok önemli tae gong shil i çok sedim ben, so ji ile bence çok yakışmışlar :69:
ben bi dizi daha bulayım kendime de bu bittiğinde boşluğa düşmeyeyim iyisi mi :31:

Back