• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*Guney Kore Sinemasi Sevenler*

my girlfriend is a gumiho'ya devam
6. bölümdeyim.. çoook komik bayılıyorum oyunculuklarına çok şekerler :16:
hele aksiyon hocası ile esas oğlanın halasının aşkına bayılıyorum acayip matraklar :9:

my girlfriend is a gumiho'ya devam
6. bölümdeyim.. çoook komik bayılıyorum oyunculuklarına çok şekerler :16:
hele aksiyon hocası ile esas oğlanın halasının aşkına bayılıyorum acayip matraklar :9:

Ben de izleyeceğim bunu.
Sen beğendiysen bakmak lazım.
Genelde zevklerimiz uyuyor. :)))

Ama bu da mı fantastik?
Şu anda Gu Family Book'u izliyorum. Fantastik dizilerden.
Master's sun da öyleydi.
Gumiho da aynıysa araya başka bir şey sıkıştırıp öyle izlerim.
Çok üst üste gelmesin aynı tür.:31:

$Lets-Eat-03.jpg

Kadınlar kulübünde bu kadar Kore sever olduğunu bilmiyordum:) O zaman bir dizi de ben önerim; Let's Eat 'i izlediniz mi, iştahınızı açacak harika bir dizi ve şu anda hala çekimleri devam ediyor :)

Son düzenleme:
Epey ihmal ettim burayı, bazı sebeplerden ötürü, ama yavaş yavaş kore dizilerime geri döneyim istiyorum... Winter Sonata' ya başlamayı düşünüyorum. :34: Hepinize iyi seyirler :54:

[video=youtube;totERfiKZmI]http://www.youtube.com/watch?v=totERfiKZmI[/video]

Ben de izleyeceğim bunu.
Sen beğendiysen bakmak lazım.
Genelde zevklerimiz uyuyor. :)))

Ama bu da mı fantastik?
Şu anda Gu Family Book'u izliyorum. Fantastik dizilerden.
Master's sun da öyleydi.
Gumiho da aynıysa araya başka bir şey sıkıştırıp öyle izlerim.
Çok üst üste gelmesin aynı tür.:31:

evet fantastik, güzel kızımız 9 kuyruklu bi tilki :27:
ama yine de şuan için çok fazla bi fantastiklik yok başlangıç olarak.. bölümler ilerleyince nolur bilemem
çok tatlılar yahu bayılıyorum oyunculuklarına :16:

Eki Görüntüle 903447

Kadınlar kulübünde bu kadar Kore sever olduğunu bilmiyordum:) O zaman bir dizi de ben önerim; Let's Eat 'i izlediniz mi, iştahınızı açacak harika bir dizi ve şu anda hala çekimleri devam ediyor :)

o zaman sıradaki dizim bu mu olsa acaba :16:
hoşgeldin bu arada :16:

Winter Sonata'yı görür görmez derin bir iç çektim...
İnanılmaz bir dizi.. Bilmiyorum herkes ne kadar içselleştirir ama ben kendimden o kadar çok şey buldum ki orda, tahmin bile edemezdim.
Belli bir yerden sonra sıkıyor malesef, gereksiz bir acı var ama oraya kadar özellikle hikayenin en başları çok güzel.

My girlfriend gumiho ise sadece 2 bölüm dayanabildiğim fantastik bir dizi. Beni sarmadı kızlar size iyi seyirler dilerim.

İnanılmaz bir dizi.. Bilmiyorum herkes ne kadar içselleştirir ama ben kendimden o kadar çok şey buldum ki orda, tahmin bile edemezdim.
Belli bir yerden sonra sıkıyor malesef, gereksiz bir acı var ama oraya kadar özellikle hikayenin en başları çok güzel.

My girlfriend gumiho ise sadece 2 bölüm dayanabildiğim fantastik bir dizi. Beni sarmadı kızlar size iyi seyirler dilerim.

Başladım ben de Winter Sonata' ya ilk bölümleri hoşuma gitti gerçekten ama dramatik olan bütün kore dizilerinde acının fazlasıyla işlendiği yerler sıkıcı olabiliyor, alıştık artık bu durumlarına :34: Ben I' m sorry, I love you da bile bazı yerlerinde sıkılmıştım, çok severek izlediğim halde, çok derin acı iyi gelmiyor bize :31:

Fantastik dizileri ben de çok sevmem ama kore yapımı birkaç güzel dizi var hoşuma giden :16:

2. bölümden sonra güzelleşiyodu aslında azıcık daha mı sabretseydin acaba asmin :26: :9:

Asmin genel olarak fantstik dizileri sevmiyorsun galiba.
Secret Garden'ı da beğenmemiştin sen.
49 days'i sevmiştin bi sanırım fantastik olarak. :31:

aslında tam tersi ya ben fantastik çok severim ama güzel bi konu olması lazım. my girlfriend gumiho çok utobik geldi galıba beni içine sarmadı nedense.

iyi seyirler size :42:

hollywood dan daha başarılı buluyorum zira görselden daha çok yüreğe hitabet ediyorlar ve komik olmaları da ayrı bir güzellik.

Winter Sonata da sona yaklaşıyoruz artık yavaş yavaş, şimdilik iyi gidiyor..:34:

ben de gumihoya devam ediyorum ama çok sık izleyemiyorum 11. bölümdeyim
bu aralar kitap okumaya daha çok vakit ayırıyom çünkü ama dizilerimi de özlüyom
gumihodan sıkılmadım henüz :27: ben sevdim güzel gidiyo :16:

Google da bir film ararken meğer bizim forumumda da bu başlığın olduğunu fark ettim. Uzakdoğu kültürünün ülkemiz kültürüne çok yakın olduğunu düşünüyorum. O yüzden izlediklerimizde kendimize ait birşeyler bulabildiğimiz için kore filmlerini seviyoruz. Gerçi ben kore diye ayırmıyorum kore, japon, çin, tayvan hatta hint filmlerinin bazıları. Artık bütün dünya gibi ülkemizde de bu senaryolar fark ediliyorki kopyalamalar başladı. Orjinalleri gibi asla olamazlarsa da "evim sensin" "benim dünyam" bunlara örnek. "Hachi: A Dog's Tale" iyi bir kopya "hırçın sevgilim" kötü bir kopya idi mesela.
Ölmeden önce izlenmesi gereken 100 kore filmi bile var google da.

https://eksisozluk.com/entry/12641333

Depremi yaşayanlar çin filmi olan "Aftershock / Tangshan Dadizhen" izlemelerini isterim. Bu film bence her 17 ağustosta ülkemizde gösterilmeli.
Aftershock / Tangshan Dadizhen / 2010 / Çin / Online Film İzle | Aftershock Tangshan Dadizhen 2010 in Online Film zle - YEPPUDAA

Son iki bölüm, hem merak ediyorum sonu hem de bitmesin diye yavaş yavaş izliyorum :31:Kaçınılmaz son bitecek :27:

bana da şöyle çok ağır dram olmayan romantik komedi özelliği ağır basan bişiler tavsiye edin arkadaşlar yaa :53:
tıkandım karar veremiyorum bi türlü

my girlfriend is a gumiho bitti :69:
çok güzeldi bence finalini de sevdim :16:

Amerikan dizilerime çok ara verdiydim şimdi sanırım onları izleyip sonra yeni bi kore dizisi seçicem

Back