Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
*Guney Kore Sinemasi Sevenler*
- Konu Sahibi Asmin
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
my girlfriend is a gumiho'ya devam
6. bölümdeyim.. çoook komik bayılıyorum oyunculuklarına çok şekerler
hele aksiyon hocası ile esas oğlanın halasının aşkına bayılıyorum acayip matraklar
Ben de izleyeceğim bunu.
Sen beğendiysen bakmak lazım.
Genelde zevklerimiz uyuyor. :)))
Ama bu da mı fantastik?
Şu anda Gu Family Book'u izliyorum. Fantastik dizilerden.
Master's sun da öyleydi.
Gumiho da aynıysa araya başka bir şey sıkıştırıp öyle izlerim.
Çok üst üste gelmesin aynı tür.
- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
Eki Görüntüle 903447
Kadınlar kulübünde bu kadar Kore sever olduğunu bilmiyordum:) O zaman bir dizi de ben önerim; Let's Eat 'i izlediniz mi, iştahınızı açacak harika bir dizi ve şu anda hala çekimleri devam ediyor :)
Bu da listemde. Kesinlikle izleyeceğim. Çok merak ediyorum.
- 29 Kasım 2007
- 8.325
- 36
- 163
Akşamları izlememeye dikkat et, çünkü öyle bir iştahla yiyorlar ki insanın yemek yiyesi geliyor:))
Bu arada herkesi Kore dizilerinden bahsettiğim bloguma beklerim :) 'Kore Günlüklerim
Bu arada herkesi Kore dizilerinden bahsettiğim bloguma beklerim :) 'Kore Günlüklerim
- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
Ben de izleyeceğim bunu.
Sen beğendiysen bakmak lazım.
Genelde zevklerimiz uyuyor. :)))
Ama bu da mı fantastik?
Şu anda Gu Family Book'u izliyorum. Fantastik dizilerden.
Master's sun da öyleydi.
Gumiho da aynıysa araya başka bir şey sıkıştırıp öyle izlerim.
Çok üst üste gelmesin aynı tür.
evet fantastik, güzel kızımız 9 kuyruklu bi tilki
ama yine de şuan için çok fazla bi fantastiklik yok başlangıç olarak.. bölümler ilerleyince nolur bilemem
çok tatlılar yahu bayılıyorum oyunculuklarına
Eki Görüntüle 903447
Kadınlar kulübünde bu kadar Kore sever olduğunu bilmiyordum:) O zaman bir dizi de ben önerim; Let's Eat 'i izlediniz mi, iştahınızı açacak harika bir dizi ve şu anda hala çekimleri devam ediyor :)
o zaman sıradaki dizim bu mu olsa acaba
hoşgeldin bu arada
- 11 Temmuz 2008
- 7.771
- 211
- 163
Winter Sonata'yı görür görmez derin bir iç çektim...
İnanılmaz bir dizi.. Bilmiyorum herkes ne kadar içselleştirir ama ben kendimden o kadar çok şey buldum ki orda, tahmin bile edemezdim.
Belli bir yerden sonra sıkıyor malesef, gereksiz bir acı var ama oraya kadar özellikle hikayenin en başları çok güzel.
My girlfriend gumiho ise sadece 2 bölüm dayanabildiğim fantastik bir dizi. Beni sarmadı kızlar size iyi seyirler dilerim.
İnanılmaz bir dizi.. Bilmiyorum herkes ne kadar içselleştirir ama ben kendimden o kadar çok şey buldum ki orda, tahmin bile edemezdim.
Belli bir yerden sonra sıkıyor malesef, gereksiz bir acı var ama oraya kadar özellikle hikayenin en başları çok güzel.
My girlfriend gumiho ise sadece 2 bölüm dayanabildiğim fantastik bir dizi. Beni sarmadı kızlar size iyi seyirler dilerim.
- 29 Kasım 2007
- 8.325
- 36
- 163
Başladım ben de Winter Sonata' ya ilk bölümleri hoşuma gitti gerçekten ama dramatik olan bütün kore dizilerinde acının fazlasıyla işlendiği yerler sıkıcı olabiliyor, alıştık artık bu durumlarına Ben I' m sorry, I love you da bile bazı yerlerinde sıkılmıştım, çok severek izlediğim halde, çok derin acı iyi gelmiyor bize
Fantastik dizileri ben de çok sevmem ama kore yapımı birkaç güzel dizi var hoşuma giden
- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
2. bölümden sonra güzelleşiyodu aslında azıcık daha mı sabretseydin acaba asmin :26:
- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
Google da bir film ararken meğer bizim forumumda da bu başlığın olduğunu fark ettim. Uzakdoğu kültürünün ülkemiz kültürüne çok yakın olduğunu düşünüyorum. O yüzden izlediklerimizde kendimize ait birşeyler bulabildiğimiz için kore filmlerini seviyoruz. Gerçi ben kore diye ayırmıyorum kore, japon, çin, tayvan hatta hint filmlerinin bazıları. Artık bütün dünya gibi ülkemizde de bu senaryolar fark ediliyorki kopyalamalar başladı. Orjinalleri gibi asla olamazlarsa da "evim sensin" "benim dünyam" bunlara örnek. "Hachi: A Dog's Tale" iyi bir kopya "hırçın sevgilim" kötü bir kopya idi mesela.
Ölmeden önce izlenmesi gereken 100 kore filmi bile var google da.
https://eksisozluk.com/entry/12641333
Depremi yaşayanlar çin filmi olan "Aftershock / Tangshan Dadizhen" izlemelerini isterim. Bu film bence her 17 ağustosta ülkemizde gösterilmeli.
Aftershock / Tangshan Dadizhen / 2010 / Çin / Online Film İzle | Aftershock Tangshan Dadizhen 2010 in Online Film zle - YEPPUDAA
Ölmeden önce izlenmesi gereken 100 kore filmi bile var google da.
https://eksisozluk.com/entry/12641333
Depremi yaşayanlar çin filmi olan "Aftershock / Tangshan Dadizhen" izlemelerini isterim. Bu film bence her 17 ağustosta ülkemizde gösterilmeli.
Aftershock / Tangshan Dadizhen / 2010 / Çin / Online Film İzle | Aftershock Tangshan Dadizhen 2010 in Online Film zle - YEPPUDAA