İşteee efsane diye bahsedilen meşhur dizii "Hong Gil Dong".
Çookk güzeldii.
Hem çok güldüm hem de baya ağladım.
Gülmeyi ve ağlamayı bir arada yaşadığım dizilerin, filmlerin yeri başka sanki. :)))
Kang Ji Hwan'ın ne kadar harika bir oyuncu olduğunu daha da iyi anladım ayrıca.
Bazen de ekranı dondurup yüzünü izledim ciddi ciddi, ne güzel bir insan be.
Zaten dizi boyu bolca "ne kadar yakışıklıyım di mi" triplerinde takılıyor.
Eki Görüntüle 761178
HAUNTERS/CHOİN
Film; düşünceleriyle insanları kontrol altına alabilen Cho-in (Kang Dong Won) adlı bir medyumla, ruhsal, doğaüstü güçlere bağışık olan Kyu-Nam (Ko Soo) isimli bir adamın arasındaki mücadeleyi anlatıyor.
Kyu-nam eski, yorgun bir rehinci ile çalışmaktadır.
Bir gün Cho-in içine doğru yürür ve dükkanı soymak için güçlerini kullanmayı dener, ve o özel yeteneklerinin Kyu-Nam üzerinde çalışmadığını fark eder. Bir kişiyi kontrolü altına alamadığı için üzgün olarak Cho-in Kyu-nam 'ın peşine düşer ve kovalama sürecinde yanlışlıkla birini öldürür. Bu şekilde, bir yüzleşme başlar ve bu yüzleşme bu iki adamı çatışma eşiğine getirecektir.(alıntı)
ilginç bir filmdi, konusu faklıydı. fakat beğendim mi, pek değil. belirsizlikler çözülecek mi ne olacak acaba diye sonuna kadar izledim. ama aradığımı veremedi film bana.
Kang dong wong iyi bir aktör ama bu filmin senaryosu falan komple sıkıntılı bence. Bu filmde gözleri neydi öyle? Ne yapmışlar lens mi takmışlar. korkunç olmuş.
Hayal kırıklığı oldu bu film ama ne yapalım artık.kesinlikle, onu böyle görmek istemezdim
oyuncularda bir sıkıntı yok hatta başarılılardı bence,
türk olan arkadaş da çok güzel korece konuşuyordu.
ama senaryo hiç olmamış, bu konudan süper bi film çıkabilirdi.
Hayal kırıklığı oldu bu film ama ne yapalım artık.Kang dong won'u bu filmle değil Maundy Thursday ile hatırlamayı tercih ediyorum. Ne güzel filmdi o. Öyle çok ağladım ki. İzlemiş miydin?
hayır izlemedim onu, çok ağlamaklı diye erteleyip duruyorum
bu aralar hep fantastik şeyler izliyorum, perili ev, hayalet süpürücüler vs.
Evet onun çok ağır bir konusu var hele final sahnesi felaket. Kaldırmak zor gelecekse izleme zaten. Biraz mazoşist yanım tuttu şu aralar ne kadar can sıkıcı şey varsa onları izlemek istiyorum. Asya sineması özellikle Güney kore drama kastıkları zaman gerçekten çok etkileyici oluyor.
Fantastik filmlerde tavsiye edebilceğin bir şey var mı?
evet pek ağlamak istemiyorum bu günlerde.
belki yaşam enerjimi öldüremeyeceği bir gün izlerim
chilling romance çok hoşuma gitmişti benim, korku komedi ama tabi ki korku yok hiç
hayalet süpürücüler efekt bakımından daha başarılıydı perili ev veya taoist wizarda göre.
ama bence onları izlemeye çok da gerek yok chilling romance dururken
unuttum söylemeyi a werewolf boy var, o çok güzel. ben çok ağlamıştım, gerçi ağlamaya yer arıyordum ama onu kesinlikle izle derim.
eheheh chilling romance ve werewolf boy'u izlemiştim.
heaven's postman var, o da çok güzeldi.
aklıma da başka gelmiyor.
Onu da izlemiştim.Teşekkürler.
my mighty princess var, sevimli bir film o da.
onu da mı izledin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?