*Guney Kore Sinemasi Sevenler*

ben de bitirdim geçen hafta, çoook güzel bir diziydi
sonu da güzeldi, genelde kore dizilerinin sonunu beğenmem ama bu iyiydi.
kızın iştahı beni biraz sinir etti ama yine de çok tatlıydı
Kang Ji Hwan'a tekrar aşık oldum, erkek güzeli

HAUNTERS/CHOİN

Film; düşünceleriyle insanları kontrol altına alabilen Cho-in (Kang Dong Won) adlı bir medyumla, ruhsal, doğaüstü güçlere bağışık olan Kyu-Nam (Ko Soo) isimli bir adamın arasındaki mücadeleyi anlatıyor.

Kyu-nam eski, yorgun bir rehinci ile çalışmaktadır.
Bir gün Cho-in içine doğru yürür ve dükkanı soymak için güçlerini kullanmayı dener, ve o özel yeteneklerinin Kyu-Nam üzerinde çalışmadığını fark eder. Bir kişiyi kontrolü altına alamadığı için üzgün olarak Cho-in Kyu-nam 'ın peşine düşer ve kovalama sürecinde yanlışlıkla birini öldürür. Bu şekilde, bir yüzleşme başlar ve bu yüzleşme bu iki adamı çatışma eşiğine getirecektir.(alıntı)

ilginç bir filmdi, konusu faklıydı. fakat beğendim mi, pek değil. belirsizlikler çözülecek mi ne olacak acaba diye sonuna kadar izledim. ama aradığımı veremedi film bana.

Kang dong wong iyi bir aktör ama bu filmin senaryosu falan komple sıkıntılı bence. Bu filmde gözleri neydi öyle? Ne yapmışlar lens mi takmışlar. korkunç olmuş.

Kang dong wong iyi bir aktör ama bu filmin senaryosu falan komple sıkıntılı bence. Bu filmde gözleri neydi öyle? Ne yapmışlar lens mi takmışlar. korkunç olmuş.

kesinlikle, onu böyle görmek istemezdim
oyuncularda bir sıkıntı yok hatta başarılılardı bence,
türk olan arkadaş da çok güzel korece konuşuyordu.
ama senaryo hiç olmamış, bu konudan süper bi film çıkabilirdi.

Hayal kırıklığı oldu bu film ama ne yapalım artık. Kang dong won'u bu filmle değil Maundy Thursday ile hatırlamayı tercih ediyorum. Ne güzel filmdi o. Öyle çok ağladım ki. İzlemiş miydin?

Hayal kırıklığı oldu bu film ama ne yapalım artık. Kang dong won'u bu filmle değil Maundy Thursday ile hatırlamayı tercih ediyorum. Ne güzel filmdi o. Öyle çok ağladım ki. İzlemiş miydin?

hayır izlemedim onu, çok ağlamaklı diye erteleyip duruyorum
bu aralar hep fantastik şeyler izliyorum, perili ev, hayalet süpürücüler vs.

hayır izlemedim onu, çok ağlamaklı diye erteleyip duruyorum
bu aralar hep fantastik şeyler izliyorum, perili ev, hayalet süpürücüler vs.

Evet onun çok ağır bir konusu var hele final sahnesi felaket. Kaldırmak zor gelecekse izleme zaten. Biraz mazoşist yanım tuttu şu aralar ne kadar can sıkıcı şey varsa onları izlemek istiyorum. Asya sineması özellikle Güney kore drama kastıkları zaman gerçekten çok etkileyici oluyor.

Fantastik filmlerde tavsiye edebilceğin bir şey var mı?

evet pek ağlamak istemiyorum bu günlerde.
belki yaşam enerjimi öldüremeyeceği bir gün izlerim
chilling romance çok hoşuma gitmişti benim, korku komedi ama tabi ki korku yok hiç
hayalet süpürücüler efekt bakımından daha başarılıydı perili ev veya taoist wizarda göre.
ama bence onları izlemeye çok da gerek yok chilling romance dururken
unuttum söylemeyi a werewolf boy var, o çok güzel. ben çok ağlamıştım, gerçi ağlamaya yer arıyordum ama onu kesinlikle izle derim.

Son düzenleme:

eheheh chilling romance ve werewolf boy'u izlemiştim.

Reply 1997 (Answer to 1997)

16 bölümlük muhteşem bir dizi.
İzlediğim en güzel dizilerden.
Çok farklı alıştıklarımızdan.
Kurguda stabil bir zaman akışı yok.
Hikayesi zaten çok sıcak ve tanıdık.
Özellikle de şu kıza bittimmm. Böyle bir sevimlilik yok! :))

Ghost ile beni büyük hayal kırıklığına uğratmış olsa da So Ji Sub vazgeçilmez.
Yine heyecan yaptım.
Yeni dizisi The Master's Sun.
Spiritüel durumlar varmış dizide.

Son düzenleme:
Failan'ı izledim. Min Sik Choi'nin olduğu her film güzel herhalde.
Oyunculuğu ayakta alkışlanır.
Ama başrol kız da çok iyiydi. Güzel film. İzlenmeye değer.

farka bakın kızlar yaa
aranızda izlemeyen varsa mutlaka ı'm sorry ı love you izlesin. bir aşk hikayesiyle boşa vakit geçirmesin

[video=youtube;tTbUpf79yZQ]http://www.youtube.com/watch?v=tTbUpf79yZQ[/video]

Son düzenleme:
Dün itibariyle bitirdiğim 20 bölümlük dizi.:18:
49 Days

Konusu çok farklı, çok orijinal ve bir solukta izledim.
Fantastik ama bir o kadar da hayatın içinden. Sevdiklerinin değerini daha iyi anlıyor insan.
Genelde kore dizileri konu itibariyle hep aynı olur ve sonu genelde tahmin edilir. Ama bu dizi asla öyle değil. Macera, aşk, az da olsa komedi vs.. her bir şey var.
Son bölüme kadar "en sevdiğim dizi" gözüyle bakıyordum ama son bölümde beni deli ettiler. Sebebini söylemeyeyim yoksa sonunu söylemiş olurum.
Oyuncuların hepsi de rollerinde fazlasıyla başarılılar.
Velhasılı kelam izlemenizi tavsiye ederim kızlar.

Son düzenleme:
ben evlendim iyice ihmal ettim güney kore dizi ve filmlerimi
eşimle dizi-film izliyoz ama o kore sevmiyo izlemiyo haliylen
benim kendime özel zaman yaratıp izlemem lazım çok özledim
yeni dizi araştırmalarına gireyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…