Beğenmenize sevindim. =)
Çok tatlı dizi. İçini ısıtıyor insanın.
Ben de yavaş yavaş izliyorum şu anda 2 tane dizimi de.
Ama böylesi de güzel. Sakin sakin ...
Oldukça yoğunum çünkü şu aralar sizin gibi.
Memnunum yine de halimden.
Yavaş yavaş izlemenin de ayrı bir tadı varmış onu anladım bu sayede... Diziyi izlerken çok keyif alıyorum, gülüyorum ama samimi bir gülümseme geliyor yüzüme...
Ben de çok beğenerek izliyorum My Girl dizisini...Karakterlerin hepsine çok ısındım, çok sempatikler ve kendilerini izlettiriyorlar... Ama bu sefer çok yavaş izleyebiliyorum o da benden kaynaklanıyor kesinlikle diziden değil...
Bu hafta yazılı ve proje haftası ayrıca nisanın sonunda gösterim var bütün hafta sonlarım dolu, kendime vakit ayıramıyorum ki hobilerime ayırsam
Bugün bitirdim My girl'ü. Kesinlikle çok sıcak çok güzel bir dizi... Gerçekten çok çok beğendim. Müziği hele ne de güzel uymuştu.
Ben de çok yavaş izledim ama dediğin gibi dizide değil sorun, aslında merak ediyor insan nolcak diye de işte okul çok yoğun bu ara.
Ama bu diziyi izlediğim için mutluyum
Lee Joon Ki, Lee Da Hae ve Lee Dong Wook üçlüsüne bayıldım, son zamanlarda hiç bu kadar gülüp eğlenmemiştim...Hele o X files, Leon sahnelerinde koptum Daha bir çok sahne var da detay vermeyeyim şimdi 6 bölüm falan kaldı bitmesine dizinin...
Eki Görüntüle 672805
A WEREWOLF BOY
film eski bi evde kurtadam bulan kızın hikayesini anlatıyor,
beni çok ağlattı, sonu yavan gelebilir ama ben çok beğendim.
başroller çok tatlıydı gerçekten çok beğendim filmi.
Eki Görüntüle 672808 Eki Görüntüle 672809
Postman to Heaven izlemiş miydin?
İzlemediysen tavsiye ediyorum.
Gwanghae (Masquerade) - 2012
Süre : 131 dk.
Imdb puanı : 8.1
Konusu : "Gwanghae" Mark Twain'in "The Prince & The Pauper"indaki Güney Kore Joseon dönemini yeniden anlatıyor.
http://www.imdb.com/title/tt2290840/
Uzun zamandır beklediğim Lee Byung Hun'umun filmi69:) beni hayal kırıklığına uğratmadı.
Hem kralı oynuyor, hem de sahte kralı. :))
Çok beğendim. Merakla izledim. Çok kalite bir iş yapmışlar.
Ama hem dizilerde, hem de filmlerde illa gaz çıkarma sahnesi koyuyorlar ya şu koreliler, artık yetti be.! :S
En yakışıklı, karizma aktörleri böyle izlemek de pek hoş olmuyor yani. :S
Neyse... Film süperdi.
Aynen ben de onu dedim bugün kendi kendime.
Yavaş yavaş izlemenin de tadı başka oluyormuş.
Dizideki her şey o kadar içten ki, bu da bizde samimi duygular yaratıyor doğal olarak. :)
Yavaş yavaş izlemenin de ayrı bir tadı varmış onu anladım bu sayede... Diziyi izlerken çok keyif alıyorum, gülüyorum ama samimi bir gülümseme geliyor yüzüme...
Postman to Heaven izlemiş miydin?
İzlemediysen tavsiye ediyorum.
Ben bu diziye bakıyordum Han Hyo Joo oynuyor diye izlemek istiyordum.Ertelemeden izleyeyim bari :)
O dizi değil. Film.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?