*Guney Kore Sinemasi Sevenler*

Yavaş yavaş izlemenin de ayrı bir tadı varmış onu anladım bu sayede... Diziyi izlerken çok keyif alıyorum, gülüyorum ama samimi bir gülümseme geliyor yüzüme...

Yavaş yavaş izlemenin de ayrı bir tadı varmış onu anladım bu sayede... Diziyi izlerken çok keyif alıyorum, gülüyorum ama samimi bir gülümseme geliyor yüzüme...

Aynen ben de onu dedim bugün kendi kendime.
Yavaş yavaş izlemenin de tadı başka oluyormuş.
Dizideki her şey o kadar içten ki, bu da bizde samimi duygular yaratıyor doğal olarak. :)

Bugün bitirdim My girl'ü. Kesinlikle çok sıcak çok güzel bir dizi... Gerçekten çok çok beğendim. Müziği hele ne de güzel uymuştu.
Ben de çok yavaş izledim ama dediğin gibi dizide değil sorun, aslında merak ediyor insan nolcak diye de işte okul çok yoğun bu ara.
Ama bu diziyi izlediğim için mutluyum

I miss you izlemeye başladım 2 bölüm bitirdim ilk bölüm sıkıcı geldi sonrasında düzeldi bakalım devamında nasıl olacak:) arada benim küçük gelinim filmini izledim çok hoş sıcacık bir filmdi onunda sevmediğim tarafı sonu yarım bitti aslında güzel bir dizi olabilirmiş kısa bitti hissettirdiği duyguyu sevdim:)tavsiye ederim:)

Lee Joon Ki, Lee Da Hae ve Lee Dong Wook üçlüsüne bayıldım, son zamanlarda hiç bu kadar gülüp eğlenmemiştim... Hele o X files, Leon sahnelerinde koptum Daha bir çok sahne var da detay vermeyeyim şimdi 6 bölüm falan kaldı bitmesine dizinin...

kızlar tavsiye edebileceğiniz duygusal bir film var mı?
yada komedi olmayan herhangi bir film
bu gece komedi izlemek istemiyorum da.

Evet canım ya ben de çok güldüm o sahnelerde, çok güzeldi ama
Duygusallık da komedi de tam dozundaydı çok beğendim ben.

My Girl OST - Park Hee Kyung - Sang Uh Reul Sarang Han In Uh
Bu müziği çok seviyorum, telefonuma yüklemek istiyorum aslında, güzel zil sesi olur
Sondaki şarkısı da çok hoş

Son düzenleme:
Genel olarak şarkıları güzel.

Ben bunu çok seviyorum.
Çok eğlenceli, komik.

[video=youtube;fMhKbfco9Ow]http://www.youtube.com/watch?v=fMhKbfco9Ow[/video]

Son düzenleme:
Bu da çok keyifliydi

[video=youtube;JvfbLDb1CHQ]http://www.youtube.com/watch?v=JvfbLDb1CHQ[/video]

A WEREWOLF BOY

film eski bi evde kurtadam bulan kızın hikayesini anlatıyor,
beni çok ağlattı, sonu yavan gelebilir ama ben çok beğendim.
başroller çok tatlıydı gerçekten çok beğendim filmi.

Eklentiler

• $RVAFODZssCIimJRgWKnF.jpg
    73 KB · Görüntüleme: 83
  • $3.jpg
    61,5 KB · Görüntüleme: 91

Arumdabda

Mutlaka izlenmesi gereken psikolojik bir film. Başrol oyuncusunun oyunculuğuna hayran kaldım.. Erkeklerden tiksindim.. Kızın tepkileri öyle iyi ki.
Çok etkilendim.

Ben bu diziye bakıyordum Han Hyo Joo oynuyor diye izlemek istiyordum.Ertelemeden izleyeyim bari :)

Aynen ben de onu dedim bugün kendi kendime.
Yavaş yavaş izlemenin de tadı başka oluyormuş.
Dizideki her şey o kadar içten ki, bu da bizde samimi duygular yaratıyor doğal olarak. :)

Hikaye daha oturuyor sanki yavaş izleyince hızlı izleyince çok çabuk tüketiyoruz gibi geliyor karanbole geliyor gibi

Postman to Heaven izlemiş miydin?
İzlemediysen tavsiye ediyorum.

cidden güzel filmdi.Bu ara ben ghost u bırakttım 14.bölümde Haendue lovers başladım

tam benlik bir konu.adamlar işi biliyor çok basit ama etkileyici konular işliyorlar.kardeşim ve ben hastasıyız Güney Kore filmlerinin.sıralanan filmlerin çoğunuda izlemişimdir.papatya,klasik,hırçın sevgilim,anında skandal,bir milyonerin ilk aşkı,hüzünden öte,cennetin postacısı ve aklıma gelmeyen daha birçoğu.amaa en son izlediğim film beni mahvetti ağlamaktan helak oldum...

''Maundy Thursday'' işte beni mahveden film
''korkuyorum,şükran günü şarkısı bile işe yaramıyor,korkuyorummm...

ne zamandır buraya da gelmiyom koreye ilişkin bişey de izlemiyom
a kill to love ı yarım bıraktım zaten yok ilerlemedi bi türlü
iyisi mi film indireyim ben bi iki tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…