*Guney Kore Sinemasi Sevenler*

Köle avcısıydı sanırım.Meltem de vardı bi ara.Ben 50-60 bölüm var sanıyordum 24 bölümmüş izlerim.Eski diziler güzel oluyo.
the moon that embraces the sun izlemiş mydin.The Princess man izle ama kesinlikle güzel dizi iris 2'deki yaşlı adam da var o dizide kötü baba rolünde :)

Eski değil aslında. 2010 yılının dizisi. Ve reyting rekortmeni.
The Moon ...'u izlemedim. İzlemeyi düşündüm ama başroldeki çocuğu sevmiyorum.
O yüzden vazgeçtim. Bir ara yine düşünebilirim.
Tarihi dizilere bayılıyorum.

eski derken tarihi demek istemiştim
O diziyi de çok beğenen var bende izlemedim öyle büyük bi etki bırakmadı bende.Küçüklük halleri falan güzeldi dizinin ama finalde güzeldi ama bi ortada zırvalama durumları vardı.

Leyla ile mecnunda iyice baydı artık

O zaman onu izlemem ben de. :s
Şimdilerde zaten filmlere yöneleceğim.
Dizilere ara veriyorum azıcık.

O zaman onu izlemem ben de. :s
Şimdilerde zaten filmlere yöneleceğim.
Dizilere ara veriyorum azıcık.

Aslında güzel dizide herkes beğeniyoda ne biliym ben pek sevmedim.Fantastik dizilerden hoşlanmyorum ben ondardır belki.
Bende bi ara film izliyordum daha iyi oluyor vakit çalmıyor. Evim Sensin'i izledin mi

Son düzenleme:
hatırlanacak bır anı fılmını ızlemenızı tavsıye ederım 2004 kore yapımıdır..ayrıca evım sensın fılmının tamamınınnn aynısıdır yanı bırebır bu fılmden calıntıdır..ızleyeyıp görebılrısınız...

Bende bi ara film izliyordum daha iyi oluyor vakit çalmıyor. Evim Sensin'i izledin mi

İzlediğim dizileri severek izliyorum. Vaktimi çaldığını hiç düşünmem o yüzden.
Aksine, vaktimi güzelce değerlendirdiğimi düşünürüm onlarla.
Ama indirdiğim filmlerim olduğu için onları izlemek istiyorum.
İndireli birkaç yıl olmuştur hatta. Uzun zamandır bekliyorlar.
O yüzden ara veriyorum bazen.

İzlemedim. Asla da izlemem o çakma filmi. :120:
A Moment To Remember'dan soğurum izlersem.

kesınlıkle ızleme ben bılmeden bılet alıp ızleme gafletınde bulundumm gırdım ve cıktım hemennn...bırebır calıntı bu kadar olur yaa...

Bende izlemedim Evim Sensin'i bende izlemeyi düşünmüyorum Fahriye evcen kedi gibi mıyıkladığını söylüyorlar izleyenler.Çoğu beğenen dizinin orjinalini izlememiş onlarlar.Orjinslini izle daha güzel falan diyorum alt yazıya üşenip izlemiyorlar
Bazen çok sarıyo dizi beni ders bile çalışmamı etkiliyo bu ara vizelere var daha diye rahat takılıyorum mart sonuna kadar nisanda başlarım çlaışmaya artk

kesınlıkle ızleme ben bılmeden bılet alıp ızleme gafletınde bulundumm gırdım ve cıktım hemennn...bırebır calıntı bu kadar olur yaa...

Bizim ülkede son zamanlarda çalıntı olayı fazlalaştı.
Biraz kafayı çalıştırıp orijinal olamıyorlar.
İlla hazıra konacaklar.
Çalıntı olmasaydı da Özcan Deniz filmi izlemem ben zaten.

İlla hazıra konacaklar.

Ya bide diziler kısaltsın ya uzatacaz diye en güzel dizilerin bile cırkını çıkartyorlar. Bakalaım Monk'un uyarlaması nasıl olacak.
Bide Misa dizinin uyarlaması yapılcakmış heralde fatih altaylı yapacakmış sanırım

İlla hazıra konacaklar.

aynen öyle yaa son zamanlardakı fılmler hep calıntı yanı ..bencede özcanın fılmı ızlenmez..ben cok fılm severım ödul falan almıs bayagı dedıler merakımın kurbanı oldum yanı orjınal bıkac turk fılmı var heralde eskıya pardon vızontele gıbi...dizlerde öylee bırıbırının aynı ..seksenler dısında tv de ızlemıyorum zaten...

Fatih Altaylı yazmışım Fatih Aksoy'du demeye çalıştığım ,
başlamış bile bugün baktımda Fox'ta başlamış

MF Yapım, FOX TV’de yayınlanacak olan yeni bir dizi için hazırlıklara başladı. Bir Güney Kore dizisi olan ’’I am sorry, I love you" isimli diziden uyarlanan ve adı ’Özür Dilerim, Seni Seviyorum’ konulan dizide, Damla Sönmez ve Ufuk Bayraktar’ın yanı sıra Yamaç Telli, Elçin Sangu da rol alacaklar.

bi çekemediler ellerini şu g. kore dramalarından yaa
çok sinir oluyorum.. insanlar bunları izleyip sevicekler ama orjinalleri hak ettiği değeri göremicek

bi çekemediler ellerini şu g. kore dramalarından yaa
çok sinir oluyorum.. insanlar bunları izleyip sevicekler ama orjinalleri hak ettiği değeri göremicek

Bzimkilerin kore dramalarının iyi yapacağını sanmıyorum çünkü bizde kısa dizi denen hadise yok en az 2 sezon.herkes birbirine aşık olacak herkes birbirinin arkadaşıyla yatıp kalkacak öyle bitecek o yüzden pek umudum yok güzel olacağına dair

Gwanghae (Masquerade) - 2012

Süre : 131 dk.

Imdb puanı : 8.1

Konusu : "Gwanghae" Mark Twain'in "The Prince & The Pauper"indaki Güney Kore Joseon dönemini yeniden anlatıyor.

http://www.imdb.com/title/tt2290840/

Uzun zamandır beklediğim Lee Byung Hun'umun filmi 69:) beni hayal kırıklığına uğratmadı.
Hem kralı oynuyor, hem de sahte kralı. :))
Çok beğendim. Merakla izledim. Çok kalite bir iş yapmışlar.

Ama hem dizilerde, hem de filmlerde illa gaz çıkarma sahnesi koyuyorlar ya şu koreliler, artık yetti be.! :S
En yakışıklı, karizma aktörleri böyle izlemek de pek hoş olmuyor yani. :S

Neyse... Film süperdi.

Son düzenleme:
Ay bu my girl ne güzel kızlar yaaa...
Bölümler ilerledikçe daha çok seviyorum karekterleri de diziyi de.
Komedi, hüzün hepsi var ve dozunda süpermiş gerçekten.

Ve ben de sinir oluyorum bu çalıntı film ve dizilere.
Mahvedecekler güzelim diziyi.

Rainbow Eyes - (2007)

Tür : Gizem, Gerilim

Süre : 99dk.

Imdb Notu : 6.3

Konusu : Müfettis Kyung-yoon ve müfettis Eun-joo Park polis akademisinden bu yana ayrilmaz bir ikilidir. Bir gün bu iki müfettisimiz, genç ve zengin bir spor salonu sahibinin vahsice öldürüldügü olaya atanirlar. Tek kanit, olay yerinde bulunan, kan grubu AB olan birine ait bir saç telidir. Iki müfettisimiz, bir yüzme ögretmenini esas süpheli olarak belirler, ama bir süre sonra o da ayni sekilde vahsice öldürülür. Yüzme ögretmenin vahsice öldürülmesinden sonra bir diger üçüncü cinayet islenir ve üçüncü cinayetle birlikte artik her sey yavas yavas sekillenmeye baslar.

Beğendim ben. Dram kısmı özellikle çok buruk bir his bıraktı.
Gay aşkları bana hep çok üzücü gelmiştir çünkü. (
Kamera hareketli , görüntülerin akışı alışılmışın dışındaydı.
Hoşuma gitti.

Ben de çok beğenerek izliyorum My Girl dizisini... Karakterlerin hepsine çok ısındım, çok sempatikler ve kendilerini izlettiriyorlar... Ama bu sefer çok yavaş izleyebiliyorum o da benden kaynaklanıyor kesinlikle diziden değil...

Bu hafta yazılı ve proje haftası ayrıca nisanın sonunda gösterim var bütün hafta sonlarım dolu, kendime vakit ayıramıyorum ki hobilerime ayırsam

Beğenmenize sevindim. =)
Çok tatlı dizi. İçini ısıtıyor insanın.
Ben de yavaş yavaş izliyorum şu anda 2 tane dizimi de.
Ama böylesi de güzel. Sakin sakin ...
Oldukça yoğunum çünkü şu aralar sizin gibi.
Memnunum yine de halimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…