• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*Guney Kore Sinemasi Sevenler*

Eklentiler

• $75767459.jpg
    $75767459.jpg
    13,1 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:

Yanlış yazmışım yine :17::17:.Biliyordum film olduğunu:17:
Güzel filmmiş cidden ya çok hoşuma gitti.Sekreterin idam edilmesine üzüldüm.Sahte kral gerçekten Kral adammış.

Esas kral nasıl olurmuş gördük.
Zaten Lee Byung Hun olur da beğenilmez miiii. :69:

A Frozan Flower Geçen gün bu filmi izledim . +18 kısmı oldukça fazla olan ama hikayesi güzel filmlerdendi.
Yine bi gay muhabbetti vardı konusu oydu yani.

attachment.php

http://imageshack.us/photo/my-images/855/75767459.jpg/

Müthiş bir filmdir. En sevdiklerimden. :((

aklımdaki filmleri yavaş yavaş izlemeye başladım,
dramları izliyorum önce
bugün Daisy'i izledim.
çok güzel bi filmdi ama ben ağlayamadım.
konu güzel işlenmişti oyuncuları da sevdiğim oyuncular.
dram sevenlere tavsiye ederim, zaten tanıtılmış burda, beğenilen bir film.

slm kizlar bende kore flimlerini severim! izledinizmi bilmiyorum, eger izlendiyse, varsa, göremedim bu yüzden kusura bakmayin.. flim de kimi zaman öfkelendim üzüldüm sinirlendim baya olmustu bunu izleyeli izlemediyseniz sonunakadar izleyin derim korku diye geciyor ama degil bön böyle düsünüyorum!:41:[video=youtube;CKpzrx54bXU]http://www.youtube.com/watch?v=CKpzrx54bXU[/video] Bu arada bunu buraya eklemek yasakmi bilmiyorum

Son düzenleme:
slm kizlar bende kore flimlerini severim! izledinizmi bilmiyorum, eger izlendiyse, varsa, göremedim bu yüzden kusura bakmayin.. flim de kimi zaman öfkelendim üzüldüm sinirlendim baya olmustu bunu izleyeli izlemediyseniz sonunakadar izleyin derim korku diye geciyor ama degil bön böyle düsünüyorum!:41:[video=youtube;CKpzrx54bXU]http://www.youtube.com/watch?v=CKpzrx54bXU[/video] Bu arada bunu buraya eklemek yasakmi bilmiyorum

OLDBOY fliminden Choi Min-sik seytani gördüm flimini izlemediyseniz izleyin :4: $imagesCALA28GU.jpg $seytani-gordum-full-izle.jpg $cover_i_saw_the_devil_de.jpg

uzayli arkadasim buda cok güzeldi ve cok keyif alarak izledigimiz bir flimdi tavsiye ailenizle izleyinEki Görüntüle 676605

Son düzenleme:

Bu filmi izlemeye bir daha cesaret edemem.
Bence korku ve dehşet yaratıyor.
Korku tanımına uyduğunu düşünüyorum çok vahşi olduğu için.
Çoookkkk ağlamıştım izlerken. Dayanılacak gibi değildi.:14:

Esas kral nasıl olurmuş gördük.
Zaten Lee Byung Hun olur da beğenilmez miiii. :69:

Müthiş bir filmdir. En sevdiklerimden. :((

Koreliler bu konuda raahat sanki değil mi . Bizim ülkemizde böyle senaryolu filmler çekmezler bu konularda oldukça tutucuyuz sanırım :26::26:

bende kore filmleri izliyorum ama daha çok romantik tarzda filmleri hoşuma gidiyor
aklımda kalan bir kaç film
bir milyonerin ilk aşkı=gerçekten beni ağlatan romantik bir filmdi.

we teach love=sonuna doğru şaşırtan çok hoş bir konusu olan film.

my tutor friends=yeni izledim çok eğlenceliydi.bunu da tavsiye ederim.

my sasy girl=yine sonuna doğru şaşırdığım bir filmdi.kızın tavırları hoşuma gitti.

şişman sevgilim=bu filmde eğlenceliydi.

filmler hakkında çok fazla yorum yazmadım izlemeyenler için sorun olmasın diye.ama bunlar gerçekten eğlenceliydi.ve öyle aşkları var ki insanın içi titriyor filmde olsa bile.

aklıma geldikçe yazarım.
sizlerin romantik ya da romantik-komedi tarzda önerilerinizi bekliyorum..

$z4rQA.jpg

Detective K:Secret Of a Peddler's Inn / Joseon Detective
Kendini öldüren bir kadının davasının peşinden koşturan tuhaf bir dedektifin başından geçen eğlenceli olayları anlatan film Tak-hwan Kim'in çok satan dedektif romanından uyarlanmıştır...

bence eğlenceli bir filmdi, başrolü çok başarılı buldum.
güzel bi dedektif filmi, sherlock holmes tarzı sevenler beğenirler diye düşünüyorum :34:

Yeni dizime başladım uzun süredir sınavlardan fırsat bulamıyordum düşlerimin prensi 16. bölüme geldim çok beğendim:)

Diziye başladığım gibi bitirdim yorumuma gelince:))İlk bölümde bırakırım diye düşünmüştüm, eski dönemlerden esintiler kore dizilerinde beğenebileceğimi düşünmüyordum öyle olmadı özellikle sarayda çalınan müziklere bayıldım:))Gelenekleri yansıtılmaya çalışılmış farklı bir tat bıraktı bende, sanki bilmediğim bir ülkeyi gezer gibi izledim diziyi:))Prenslerin hangisinin tarafında olacağımı bilemedim:))oyunculuk güzeldi onun dışında yarım kaldı bazı şeyler arada kopukluklar vardı.Birde yul'a üzüldüm, ikinci sezon çekilmesi düşünülmüş ama oyuncularla anlaşılamamış bence çekilmeliydi.

Sitenin en güzel topiği sessiz kalmış ne zamandır. :)))
İzlediğim şeyleri tamamlayınca yorum yazarım ben de. :31:

Ben de yeni bir diziye başlayayım diyorum şöyle keyifli olsun, romantik olsun
Uzun zamandır izlemiyorum hiçbir şey:31:
Özledim burayı da:16:

Ben de yeni bir diziye başlayayım diyorum şöyle keyifli olsun, romantik olsun
Uzun zamandır izlemiyorum hiçbir şey:31:
Özledim burayı da:16:

Canım yeppudaa'dan baksana. Çok güzel diziler çarpıyor gözüme orada.
Sevdiğin türde bir şey bulacağına eminim. :31:
Çok güzel bir kaynak. Sen de biliyorsun gerçi. :31:

Canım yeppudaa'dan baksana. Çok güzel diziler çarpıyor gözüme orada.
Sevdiğin türde bir şey bulacağına eminim. :31:
Çok güzel bir kaynak. Sen de biliyorsun gerçi. :31:

Evet canım konuşmuştuk da daha önce ama çıkmış aklımdan iyi mi:9::9:
Hatırlattığın iyi oldu bakayım yarın özledim dizi izlemeyi de:1::1:

Crazy For You- Aşk Engel Tanımaz dizisine başladım... Duygusal bir dizi, konusu oldukça üzücü çünkü.Beğendim, sevdim... Bakalım nasıl ilerleyecek.
3. bölümü izledim az önce:31:

Back