*Guney Kore Sinemasi Sevenler*

Late Blossom/I love you

Konu: "Late Blossom" adlı film aynı mahallede yaşayan 2 çiftin hayatlarını anlatır. Kim Man-Suk bir motorsiklet ile süt teslimatı yapmaktadır. Çok fazla lanet okumaktadır ama iyi kalpli birisidir. Bir gün bir rampayı tırmanırken Bayan Song -atık kağıt toplayıp onları satarak geçinen yalnız bir kadın- ile tanışır. Man Suk bayan Song'a karşı özel bir şeyler hissetmeye başlar.Jang Kun-Bong bir açık otoparkta çalışmaktadır. Alzheimer hastası bir eşi vardır. Geç saatlere kadar çalışıyor sonrada eve gidip eşiyle ilgileniyordur...

Yorumumünkü o ağır dramdan sonra bunu izlememeliydim..Zır zır ağladım yine..offf içim şişti valla..Aşkın büyüklüğünden mi, uğruna yapılan fedakarlıklardan mı bahsetsem yoksa yaşlanınca insanların nasıl fazlalıkmış muamemesi gördüğünden mi..Yaşlılara hiç kıyamam zaten..Yürek sızlatan bir film arkadaşlar

someone special

3 aylık ömrü kaldığını öğrenen Chi-Seong'un bütün dünyası yıkılmıştır. Başarılı bir beyzbol oyuncusudur ve sevdiğini sandığı kadında terk etmiştir onu. Vücudunu sarmakta olan tumöre karşın sürekli aşk nedir diye kendi kendine düşünmektedir. Bu yaşına kadar hiç aşık olmadığını ve hatta ilk aşkının bile olmadığını fark eder. Tam bu gel gitler sırasında Yi-yeon karşısına çıkar ve ona bir anlamda bakıcılık yapmaya başlar. Yi-yeon ise bir barda bar şefi olarak çalışmaktadır. 3 kere piyangoda büyük ikramiyeyi tutturan hayat dolu bir kızdır. Chi-Seong'u ise küçüklüğünden beri tanır ve bütün hayatı boyunca ona aşık olarak yaşamaktadır.

duygusal bi film ama çok güldüğüm yerler var, başroldeki oyuncu kitabına göre filminde de oynuyordu çok samimi bulduğum biri. :)
ben beğendim filmi

Daha yeni a werewolf boy izledim cok fena sonu tavsiye ediyorum siddetle ... dizilerde tam bir manyagim bosta kalinca surekli izliyorum 40 kusur dizi izlemisimdir o derece :)

Önerebilceğim en güzel Güney Kore Filmi : Benim hırçın sevgilim

Kesin izleyin kızlar harika :))

Gerçi hepsi birbirinden güzel ama

En son Tree With Deep Roots dizisini bitirdim.

Çok beğendim. Chuno tarihi dramda birincim şu an için ama bu da harikaydı.
Senaryosu, birbirinden ilgi çekici karakterleri, kurgusu, konusu, az ve öz müzikleriyle oldukça kaliteliydi.
Hiç ummadığım anda, ummadığım şeyler olurken ağzım açıkta kaldı.
Bir sahnede inanılmaz etkilendim. Çok acıklıydı. Düşününce de ağlıyorum kolaylıkla hatta.

İzlerken diyalogları iyi takip etmek gerekiyor.
Ciddi meseleler söz konusu.
Aşk mevzusu çok geri planda.

Bu da şekerler şekeri kral.
Bayıldım ona.
Adamın yüzünde nur var resmen. :
Oyunculuğu karşısında büyülendim.
Çok da etkilendim hallerinden, tavırlarından kral karakterinin.
Öyle iyi kalpli yaratmışlar ki, hayran kalıyor insan.

Bu karakter de çok ilginçti. Tipine de hayran kaldım çocuğun.
Çok karakteristik. Katil olarak yetiştirilmiş, dövüş sanatlarında usta biri.

Böylece bir dizi daha bitti. :125:
Şu anda izlediğim dizi My Girl. 2. bölüm bitti henüz.

Son düzenleme:
Runway Cop'u izledim. Film olarak pek bi değeri yok bana göre.
Ama başlarını ve sondaki podyum sahnesini beğendim.
O da Kang Ji Hwan nedeniyle.
Şişko haline de aşık oldum. Her şeyine bayılıyorum.
Çok iyi geldi o yüzden izlemek.:97:
En ufak bir kıpırtı bile olmayan kalbimde bir heyecan yarattı hiç olmazsa.

Son düzenleme:

my girl de güzel ama secret garden i tek geçerim ne ararsan var içinde 10 üzerinden 100 diğer diziyi izlemedm tarihi dizi izlemiyorum :)

my girl de güzel ama secret garden i tek geçerim ne ararsan var içinde 10 üzerinden 100 diğer diziyi izlemedm tarihi dizi izlemiyorum :)

Tarihi dizilere karşı bir ön yargı var galiba.
Ben de aksine oradaki kıyafetleri çok değişik oluyor ve erkekler de o ağır kıyafetler içinde daha yakışıklı görünüyor diye cezbedici buluyorum. Müzikleri de bir başka güzel tarihi dizilerde.

My Girl'ün 6 bölümünü izledim.
Bu kadar güzel olacağını beklemiyordum aslında çok övülmesine rağmen.

Secret Garden'dan eksik bir yanı yok şu an için, onun kadar çok sevdim, çok eğleniyorum.
Ama bitince yorum yapmak daha doğru olacak.

canım my girl japonya yapımı mı? yeppudadan baktım da şimdi

My Girl benim de aklımda, bu aralar vakit bulup izlersem, başlayabilirim... Beğenmiş olmana sevindim

arkadaşlar merhabalar,

bende sizler gibi güney kore dizileri hayranıyım. bütün sayfaları okuyamadım ama yeni bitirdiğim bir dizi var Love rain diye.
mutlaka izleyenleriniz olmuştur. kesinlikle muhteşem bir dizi bitti diye çok üzülüyorum. ayrıca tam bir Jang Geun Suk hayranıyım çok çok çok şeker

Coffee prince bittiiiii...
Bu kez oldukça yavaş izledim dediğim gibi.
Çok sıcak, eglenceli, güzel bir diziydi...
Çok tatlılardı aşıklar yine...

my girl'ün 3 bölümünü filan izlemiştim yarım kalmıştı onu mu tamamlasam ki napsam

gong yoo oynuyo onda değil mi?
onun karakteri nasıl kendini sevdiriyor mu canım izleyip izlememek konusunda kararsızım da ben :)

gong yoo oynuyo onda değil mi?
onun karakteri nasıl kendini sevdiriyor mu canım izleyip izlememek konusunda kararsızım da ben :)

Evet gong yoo oynuyor.
Karakteri de hoş, hele aşık olduktan sonra pek komik ve tatlı, izle bence.

WHITE NIGHT

KONUSU:14 yıl önce Yo-han'ın (Ko Su) babası cinayete kurban gider , Mi-ho'nun (Ye-jin Son) annesi ise intihar eder. Yo-han ve Mi-ho olanların gölgesinden kurtulup daha parlak bir geleceğin düşünü kurmaktadır. Dedektif Dong-su Han ( Su-kyu Han) ise bu ikilinin arkasında ki gerçeğin peşine düşer. Gerçek hiç de sanıldığı gibi değildir....

Yorumum: Çok ağır bir film çok ağır bir dram.. bazı sahneler +18.. fazla şiddetli ama çok beğendiğim bir film oldu açıkçası.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…