• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*Guney Kore Sinemasi Sevenler*

tustan sonra mı başlıcan izlemeye :)

49 days tavsiye ederim kesinlikle izle :)
my girlfriend is a gumihoyu izlemeye başladım ilk 6 bölüm güzel devamını getiremedim :)

hyun bin'in dizisi my name is kim sam soon'u da izledim ama sıkıldım ben

bunlar arasında 49 days kesinlikle
favorim secret garden tabi :)

eveeeet:)tustan sonra başlasam daha iyi olur tabi ama bazen gece nöbetlerde boşluk oluyo secret gardenin bazı sahnelerini izliyorum sıkılıp da:) yeni bişeylere bakmak istiyorum artık.
49 days'de var mı peki hyun bin :P

eveeeet:)tustan sonra başlasam daha iyi olur tabi ama bazen gece nöbetlerde boşluk oluyo secret gardenin bazı sahnelerini izliyorum sıkılıp da:) yeni bişeylere bakmak istiyorum artık.
49 days'de var mı peki hyun bin :P

tıpçı buldum :):) ben de öyleyim ama tusa girmeme çok var :)
yok diye biliyorum ben izlemedim ama daha :)

hyun bin yok onda :)

ama kesinlikle tavsiye ediom :)
acilde mi çalışıon?
nerde?
kaçıncı tusun :)
ben bu sınava başvurmıcam ya

sınavdan sonra komik ve romantik birşeyler izle bence personal taste iyidir :)

tavsiyen için teşekkürler canım, önceki sayfalardan bakabildiğim kadariyla baya tavsiye edilmiş zaten. sınava kadar sabredebilirsem iyi, zira çok melankoliğim şu sıralar:((

hyun bin yok onda :)

ama kesinlikle tavsiye ediom :)
acilde mi çalışıon?
nerde?
kaçıncı tusun :)
ben bu sınava başvurmıcam ya

üzüldüm olmamasına:((
devlet hastanesi acilinde çalışıyorum canım yaklaşık 9 aydır.
2.tusum olacak inşallah bu.senin kaçıncı tusun peki?
çalışamadın mı:((

tavsiyen için teşekkürler canım, önceki sayfalardan bakabildiğim kadariyla baya tavsiye edilmiş zaten. sınava kadar sabredebilirsem iyi, zira çok melankoliğim şu sıralar:((

ama az kaldı canım izleme şimdi bence. dizi yerine arada bi iki film daha iyi olmaz mı kafanı boşaltmak için. :)
finding mr. destiny çok güzel bi film mesela :)

üzüldüm olmamasına:((
devlet hastanesi acilinde çalışıyorum canım yaklaşık 9 aydır.
2.tusum olacak inşallah bu.senin kaçıncı tusun peki?
çalışamadın mı:((

100 mesajı doldurayım öm atcam sana :))
çalışmadım ya ben :ssz::ssz:
sinir oluyorum kendime
artık bi yere kapağı atmam lazım

ama az kaldı canım izleme şimdi bence. dizi yerine arada bi iki film daha iyi olmaz mı kafanı boşaltmak için. :)
finding mr. destiny çok güzel bi film mesela :)

mantıklı aslında dediğin.dizi sararsa devamı gelir iyice koparım diye korkuyorum.secret garden'da da öyle olmuştu ama pişman değilim öyle olmasına, iyi ki izlemişim diyorum:)

mantıklı aslında dediğin.dizi sararsa devamı gelir iyice koparım diye korkuyorum.secret garden'da da öyle olmuştu ama pişman değilim öyle olmasına, iyi ki izlemişim diyorum:)

diziler inanılmaz sarıyo evet :):) neyse burda geyik yapıp konuyu dağıtmayayım ben bi iki film daha yazayım :):)
going by the book romantik değil ama bence sevebileceğin bi film ben çok gülmüştüm :)

Coffee prince'yide bitirmiş bulunmaktayım:))Her dizinin ilk bölümlerini sıkıcı bulurdum bunda tam tersi oldu 11. bölümden sonra güzeldi ama istediğim gibi olmadı özellikle son bölümü hayal kırıklığı yaşattı, daha güzel bitebilirdi yarım kaldı sanki:))

$thecrucibleposter.jpg

Do-ga-ni/Sessizlik

Konu:Yazar Gong Ji-yung'un adlı eserine ve gerçek bir hikâyeye dayanan film, bir sağırlar okuluna atanan bir öğretmenin orada dönen gizli şiddet ve trajediyi dünyaya duyurmasına odaklanıyor.

Yorumum:Gong Yoo için izleyeyim onun oyunculuğunu özledim dedim kendi kendime ama keşke izlemeseydim..Dağıldım pğaramparça oldum, ağlamaktan izleyemedim o derece..Hiç tahmin etmemiştim böyle olacağını çünkü konusunu detaylı okumamıştım..En dayanamadığım konu işleniyo, çocuk istismarı..Kimi sahnelerde bütün kaslarım gerildi çok sinir oldum çok kötü oldum hatta bırakacaktım ama sırf yarım bırakmayı sevmediğim için devam ettim..Film mükemmel ama konu çok çok çok fena..Göz önünde bulundurup öyle izleyin yürek dayanmıyo çünkü..Mesleğimi bile sorguladım..

artık dizi indirme zamanı geldi :1:
baya bi bakındım ama a love to kill'i indiresim var..burada pek iyi yorum yapılmamıştı sanki :26:
ama reinciğim için indireyim bari

Kızlar yeppudaa'da dizi indirmeye çalıştım ama çok uzun sürüyor siz dizi indiriyorsanız nasıl yapıyorsunuz?

ben de yeppudadan ndiriyom işyerinden indiriyom o nedenle yavaş mı bilemedim gün içinde indirebildiğim kadar indiryom ben :16:

artık dizi indirme zamanı geldi :1:
baya bi bakındım ama a love to kill'i indiresim var..burada pek iyi yorum yapılmamıştı sanki :26:
ama reinciğim için indireyim bari

Yeppudaadan indirdiğimden memnun kalmamıştım canım ben A Love to Kill'i :50: Hep alt yazı kayması oluyordu, bazı yerlerde kaydığı için alt yazı çıkmıyordu, gidip online izledim mecburen:31:

Kızlar yeppudaa'da dizi indirmeye çalıştım ama çok uzun sürüyor siz dizi indiriyorsanız nasıl yapıyorsunuz?

Canım o internetin mbps hızına bağlı, benim internet 100 mbps o yüzden sıkıntı olmuyor, çabucak indiriyorum ben :40:

Back