• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*Guney Kore Sinemasi Sevenler*

2011121508553765567_1.jpg

Never Ending Story
Konusu:Song Kyung bankada çalışan, düzenli bir kadındır. Dong Ju ise lotoyu tutturmanın hayalini kural, aylak bir adam. Aynı anda ajans aracılığıyla evlenmek için başvuruda bulunurlar.
Birkaç gün sonra, hastaneye gittiklerinde ölümcül hastalığa yakalandıklarını öğrenirler. Düğün töreni yerine, hayatlarının son törenini, yani cenazelerini hazırlamaya başlarlar.

Yorumum:İsmi için indirdim filmi..Bu tabiri çok severim..Kendimi pek veremedim filme..Çok çok mükemmel diyemem vakit geçirmek için izlenebilir.Güzel bi romantik komedi izlerim mutlu olurum diyodum ama hüzünlendim..Özellikle bi sahnede çok ağladım

Son düzenleme:
Coffee Prince'e başladım 2 bölüm bitti.... Güzel gidiyor.
Bu kez yavaşa yavaş izlemek istiyorum, öyle günde 3-4 bölüm izlemiycem :19:

ben de en son mg gumihoyu izliodum ama yarım kaldı nedense bitiremedim bi
ha ji wonun filmini izledim bi de en son 100 days with mr. arrogant
eh işte diyebilirim
sıkıldım yani izlerken bitsin diye izledim sırf

ben de en son mg gumihoyu izliodum ama yarım kaldı nedense bitiremedim bi
ha ji wonun filmini izledim bi de en son 100 days with mr. arrogant
eh işte diyebilirim
sıkıldım yani izlerken bitsin diye izledim sırf

mg gumihoyu çok sevmiştim ben :) bence bitirmelisin :)

Coffee Prince'e başladım 2 bölüm bitti.... Güzel gidiyor.
Bu kez yavaşa yavaş izlemek istiyorum, öyle günde 3-4 bölüm izlemiycem :19:

Bende öyle diyordum ama malesef öyle olmuyor dizi sıkmıyor ve ilerledikçe merak kat sayın artıyor ben şuan 9. bölümdeyim bitmesin istiyorum:)

Hiç sözümde duramıyorum:1::1:
5.bölümü de izlemiş bulunmaktayım:9::9:
Ama napayım hafta sonu, yalnızım izledim durdum:19::9::9:

THE MAN FROM NOWHERE

$themanfromnowhere1.jpg
Filmin Konusu;
Eski bir özel ajan olan CHA Tae-sik'in dış dünya ile tek bağlantısı yakınlarda yaşayan küçük bir kız, So-mi'dir. So-mi'nin annesi Hyjeong bir uyuşturucu kaçaklığı çetesinden uyuşturucu çalar ve Tae-sik'e haber vermeden malları onun evinde saklar. Bunu öğrenen çete liderleri Hyo-jeong ve So-mi'yi kaçırırlar. Tae-sik'i hafife alan çete lideri kardeşler, kendileri için bir teslimat yapması karşılığında Hyo-Jeong ile So-mi'yi serbest bırakacaklarına dair söz verirler. Uzun uzun düşündükten sonra Tae-sik, So-mi'yi kurtarmak için dünyayla yüzleşmeye karar verir. Bu arada Hyo-jeong'un bağırsakları çıkarılmış cesedi bulunur ve Tae-sik, So-mi'nin hayatının da tehlikede olabileceğinin farkına varır. Süreç içinde uyuşturucu halkasının kaçırılan çocuklar etrafında döndüğünü keşfeder. Kardeşlerin uyuşturucuyu yerleştirmek için çocukların iç organlarını çıkardıkları bir fabrikaya baskın yapan Tae-sik bir çocuğu ameliyattan hemen önce kurtarır ve So-mi'nin ölmüş olabileceği ihtimali ile deliye döner. Tae-sik hayatını tehlikeye atarak Man-sik ve Jon-sik kardeşlerle bir savaşa hazırlanır.

yorumum: on numara bir film. çok beğendim çok duygusal çok vurdulu kırdılı ama sonuna kadar izlettiriyor. filmdeki o küçük kız süper ötesi bişi.

Güney Kore'nin de Recep İvedik'i varmış :9: İzleyenler çok gülmüş ya bakalım ben izlemedim daha :1:

bugun izledim.. güzeldi iğrençti ama komikti.. bu kadar tantana bi defile için mi sorusu kaldı aklımda biterken.
bir de korelilerin mutlu sonlarını seviyorum.

Son düzenleme:
secret garden olduğunu yeni anladım ya.:17: neymiş bakayım dedim se ga demiyordum ben hiç :9::9: izledim ben onu çok güzeldi :9:
benim de favorim secret garden gerçi daha başka bir güney kore yapımı izlemedim ama:) 15 nisandan sonra tekrar başlayacağım güney kore dizilerine. hangisinden başlasam acaba:)

benim de favorim secret garden gerçi daha başka bir güney kore yapımı izlemedim ama:) 15 nisandan sonra tekrar başlayacağım güney kore dizilerine. hangisinden başlasam acaba:)

komedi mi izlemek istiyorsun ona göre söyleyeyim :)

tustan sonra mı başlıcan izlemeye :)

49 days tavsiye ederim kesinlikle izle :)
my girlfriend is a gumihoyu izlemeye başladım ilk 6 bölüm güzel devamını getiremedim :)

hyun bin'in dizisi my name is kim sam soon'u da izledim ama sıkıldım ben

bunlar arasında 49 days kesinlikle
favorim secret garden tabi :)

Back