*Guney Kore Sinemasi Sevenler*

my girlfriend is a gumiho 'ya başladım :))
güzel gibi

juno dr musun kimyager mi başka kimler giriyor tusa bilmiyorum :44: juno aids olan kızın adı mı, avatarındaki o kız galiba:44:
ben de kore sinemasını çok seviyorum. onları taklit ede ede, bazen kendimi onlar gibi tepkili ve şımarık ve ağzımı büke büke konuşurken yakalıyorum evde
bir de eşime "oppa" demeyi çok seviyorum
çok romantik ve şekerler, sağolsunlar

juno adına cevap vereyim
doktor diye biliyorum junoyu ben
avatarı da secret garden dan bir kare
ben de nişanlıma oppaaaa mı desem çok hoşuma gitti şimdi arada ona korece kelimeler öğretiyom zaten

juno adına cevap vereyim
doktor diye biliyorum junoyu ben
avatarı da secret garden dan bir kare
ben de nişanlıma oppaaaa mı desem çok hoşuma gitti şimdi arada ona korece kelimeler öğretiyom zaten

evet, oooppa diye sırnaşabilirsin
bugün bilgisayarı eve götüreyim de bitmeyen sevgi izleyelim eşimle, ne zamandır sırada bekliyor
bundan sonra buralara takılırım ben, secret garden diye dinlediğim enstrumantal müzikler var, bir onu biliyorum ben
bu arada benim de eşim dr, algıda seçiclik tusu görünce yazmadan edemedim. tusu basayla savaş devam ediyor

drum şu anda kimyagerler girebilio mu bilmiom ama :S
aids olan kız mı o kim ya? junoyu ben mitolojiden bulmuştum.
avatarım secret gardendan gil ra imle kim joo wonun öpüşmesi :))

Aids olan bir kız vardı bir kore filminde, sürekli yağmurluk giyiyordu, uzaylıları falan bekliyordu. O kız çocuğuna çok benzettim, ama flmin adını hatırlamıyorum. Kafamda hepsi birbirine girmiş halde : S kimyagerler sanırım temel bilimler kısmına giriyorlar sınavın, en azındam birkaç sene öncesine kadar öyleydi:) Allah kolaylık versin.

koreliler gibi pilavı tane tane değil de lapa ve top top yemek isteği başgösterdi bende. çok şaşırdım kendime.
cidden insan hayatını etkiliyor bu diziler filmler..

ıırıs cok ama cok sınır bozucu sekılde bıttı resmen cok sınır oldum yaa

Love me not filmini izledim dün, ,içim parçalandı son kısımlarında özellikle

evet yeni bir diziye başlayabiliyorum sonunda ve ani bi kararla Coffe Prince izlemeye karar verdim
umarım beğenirim

Love me not filmini izledim dün, ,içim parçalandı son kısımlarında özellikle

evet yeni bir diziye başlayabiliyorum sonunda ve ani bi kararla Coffe Prince izlemeye karar verdim
umarım beğenirim

O filmi izlemedim bak, listeye alayım boş bir anımda izlesem iyi olacak

Başladın mı canım Coffee Prince dizisine... Nasıl gidiyor?

bu topik unutuldu

Doğru diyorsun, ben eşim izne geldiği için pek girmiyorum çok nadir, o yüzden gelemiyorum... Ama diğer kızlar nerede acep :44:

Bu arada eşim gelmeden evvel, bir hafta kadar oluyor, A Love to Kill dizisini bitirdim...

Diziyle ilgili yorumum ise şu : Dizi bir türlü kendine çekemedi beni, sonlarına doğru geldiğim zaman bunun nedenini anlayabildim, oynayan oyuncular ve dizideki karakterler yakın gelmedi bana, bir türlü onlara ısınamadım o yüzden de kendimi veremedim diziye, bence abartılı rol yapmışlar çoğu yerde, ağlamalar falan abartılıydı, dram denilince sürekli ağlamalar gelmemeli akla, sonu da garip bitti dizinin çok beğendiğimi söyleyemem yani diğer izlediğim Kore dizilerine nazaran biraz daha alt seviyedeydi benim için

evet 4 bölüm izledim henüz şimdilik eğlenceli başroldeki kızın hareketleri çok sempatik geldi
başrol oyuncusu erkek de oldukça hayran sahibi birisiymiş onu öğrendim

ayy bi rain oynuyomuş ondaaa çok severim ben onuuu I'm Cyborg but that's okey filminde bayılmıştım kendisineee

merhaba millet
ben bayadır izleyemiyorum en son mg gumihoyu izliodum beğendim de ama ara verdim ne bileyim izleyesim de gelmio şu sıra
keyifsizim ondan sanırım

Ayy buldum yerimi sonunda bende çoook seviyorum güney kore filmleri dizileri..ilk göz ağrım bof du..üstüne kaç tanede dizi film izlesem bof'u yeri bende çok farklı..yeni bir diziye başlıcam my girl eminim buda çok güzeldir:))

çok duydum bu dizinin adınıı
sen bi izle yorumlarını yazarsın coffe prince den sonra başlarım belki

Ghost için ne kadar da heyecan duymuştum. :/
So Ji Sub var dedim; sevindim; aksiyondur, iyi kalitede bir görüntü olsun diye indirmek için ekstra uğraş verdim vs.
Ama gelin görün ki vasat ötesi bir dizi izlemiş oldum.

İlk bölüm güzeldi, sonrasında da heyecan verici birkaç bölüm oldu.
Hatta bölüm bile değil, birkaç sahne oldu diyeyim; lakin ne önemi var??!! ((

Bir de neden izlerken sıkıntıdan patladığımı bulmak için kafa patlattım. D
Bilişim suçlarıyla ilgili meseleleri içerdiğinden ötürü mütemadiyen pc başında tıktıklamalarını gösterdiler.
Bir sürü teknik detay verildi fln. Halbuki bize ne?! Fazlası zarar.
Ip adreslerini bulmaya çalışırken, sonuna dek adresleri, numaraları izlettiler.
Çok gereksiz bir sürü geriye dönüş sahnesi mevcut.
So Ji Sub ne kadar iyi oyuncudur aslında ama burada melül melül bakmaktan başka bir şey yapmıyor.
Biraz şaşır, üzül, gül, duygularını göster izleyiciye ama nerde ... Adam robot gibiydi resmen. ((
Nasıl en iyi oyuncu ödülünü vermişler ona çözemedim.

Ayrıca dizinin başında saçma bir mesele var, onu nasıl öyle olmuş diye sorgularken cevapsız kalıyorsunuz.
Aslında bilmemiz gereken bir detay. Fakat bu zekiler, son 2 bölümden birinde ona yanıt veriyor.
Her şey aleni, merak duygusu uyanmıyor. Beklenmedik bir şey olmuyor.
Zaten varolan ve nedeni belli problem dizidekilere açıklanmaya çalışılıyor.
Halbuki izleyici odak noktası olmalıydı.

Daha neler vardır, say say bitmez ...

Veee; şöyle bir sürü diyalog mevcut, ki akıllara zarar :

- Seni tanıyorum.
...
( 2 saat bakışma. )
...
- Beni tanıyor musun? :84::84::84:

Niye izledin o zaman derseniz ille de bitirmek istedim işte.
Pişman değilim her şeye rağmen. :/
Son 3 bölümde atlayarak gittim. Öyle bitti işte.

Son düzenleme:
çok duydum bu dizinin adınıı
sen bi izle yorumlarını yazarsın coffe prince den sonra başlarım belki

tabi izlemeye yarın başlıcam yorumlarımı yazarım ayrıca başladığın dizi çok beğenilen bir dizi çevremden biliyorum henüz bende izlemedim..

Baby Faced Beauty ile kendime geldim. 6. bölümdeyim.
Umarım hep güzel devam eder. Hiç falso vermedi şimdiye dek.

Çok güzel bir dizi. Böyle dolu dolu bence her karesi.
Kaliteli.
Senaryo ayrı güzel, karakterler ayrı sevimli, müziklerin hoşluğu bir başka.
Konusuna zaten bittim.
İçim ısındı her şeyine.
Ani bir kararla Ghost'un sıkıcı havasını atmış oldum bunu seçerek.

My Girl'ü ben de indiriyorum. Sharebustaki övgüler aklımı çeldi.
Ona da özen göstererek 720lik sürümü indiriyorum hatta. Umarım hayal kırıklığına uğramam.

Son düzenleme:
beğenmemene üzüldüm ben pek beğenmiştim hala arada açar bazı sahnelere bakarım tekrardan baştan sona kadar merak ve heyacanla izlemiştim foruma her girdiğimde acaba yeni bölüm alt yazısı geldi mi diyerek kalp çarpıntılarıyla sayfa ya girerdim hey gidi günler hey
hangi ayrıntıydı o uzun zaman oldu izleyeli hatırlamadım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…