- 3 Ağustos 2009
- 4.714
- 39
- 688
Burası yeri mi bilmiyorum ama, en en en sevdiğim güney kore filmi "A moment to remember" Ve eğer aranızda "a moment to remember"ı izleyen varsa kesinlikle "Evim Sensin" filmine gitmesinler. Filmden soğudum valla. Böyle taklit, böyle yapmacıklık olamaz.. Resmen birebir aynısı ve oyunculuklar berbat
Şimdi sinemadan çıktık eve geldik de, sıcağı sıcağına yazayım, kore filmi severleri uyarayım dedim
bende öyle düşünüyorum filmin fragmanına bile katlanamıyorum a'dan z'ye herşey aynıymış keşke biraz kendinden birşeyler katsaydı.
ben tepkiliyim evim sensin e resmen çalıntı gitmedim gitmicem
kuzum ben sana önereyim, more than blue adından da anlaşılacağı üzre çok pis duygusal
always manyak bişey, off yok böyle bi film. sevdicek bile hüngür şakırt ağladı o kadar diyorum
daisy var duygusal o da ama diğer 2 önerdiğim daha iyi
a millionaers first love, çok çok güzel bi film, bu da duygusal. ama yer yer komik sahnelere de yer vermiş. baştan sona harika bi filmdi
yalnız beni en çok ağlatan a moment to remember dan sonra always oldu
Bende çok tepkiliyim bu konuda
Ben filmlerine de dizilerine de hastayım. :))
Senin gibi düşünen insanlar var aslında.
Filmleri başarılı değil diyenleri duyuyorum ama bence tek tip şeyleri izlemekten kaynaklı bu durum.
Yoksa dünya kore piyasasındaki filmlerden alıntı yapıyor bol bol. Konu alıyorlar hep.
Çok gözde, ilham verici bir tarafı var filmlerinin. Orijinaller. Bayılıyorum ben.
Kim Ki Duk, Park Chan Wook, Kim Jee Woon zaten dünyada en bildik ve başarılı olan yönetmenleri.
Onların yaptığı filmler çok enteresan. Yoksa aşk meşk olunca benzerlikler mevcuttur tabi. :))
Ben uçuk kaçık filmlerini de çok seviyorum. Her telden izliyorum. O yüzden iyice gözlemledim ve çok kaliteli bulurum filmlerini.
Bende seviyorum ama dizilerini daha çok tercih ediyorum.Final konusunda çok iyi değiller koreliler son izlediğim bir kaç filmin finali güzeldi ama ben talihsiz filmlere rast geldim anlaşılan
Kore sinemasından brçok film alıntı yaptı.Biz bile yaptım a moment to rememberi baksana