• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*Guney Kore Sinemasi Sevenler*

Kızlar ben hiç izlemedim Güney Kore filmi..

Sadece Evim Sensin için Hatırlanacak Bir Anıyı izledim ve çok sevdim.

Başka varmı sizin önerebileceğiniz güzel filmler :) Yeni başlıyorum ona göre :)

Waaaooowww :D
Nasıl başardın bu kadar diziyi izlemeyi. :O
Ben sindire sindire izlemeyi seviyorum. Aynı anda birden çok dizi de izlemiyorum.

Hem sürekli yeni diziler çıkıyor yau. Yeppudaa'dan takip ediyorum ben.
Mutlaka izleyecek bir şey bulursun ama sen seçici de değilsin o zaman. :26:
Her şeyi izleyebiliyorsun demek ki hemen hemen.
Ben beğenmedim mi bırakıyorum. Mesela STYLE vardı en son bıraktığım.
Onu izledin mi?

:1:valla canım ben 7 yıl önce izlemeye başladım.o zamanlar ingilizcem ilerlesin diye ing dizi seyrediyordum. Listedede bi kore dizisi var(a love to kill rain bi'nin) gidip gelip hadi diyom izleyeyim,15 dakika sonra kapatıyorum,herkesi birbirine karıştırmıştım.Bu ölmedimi,bu onun sevgilisi değilmi diye:1:Sonra bi şans verdim gece oturdum ertesi gün kalktım başından gözlerimde yaşlar.
Sonrasıda malum,yeni dizi arayışı:1::1:
mysojudan takip ediyordum,şimdi kapandı,başka bi sitedeyim,çeviri yapıp izleyebiliyorsun.
o zamanlar üni deydim 2 günde 1 dizi bitiriyordum.Seçici idim ilk başlarda ama izlicek bişi kalmayınca ,izlemediklerimide izledim:1::1:

Evet canım onuda izledim:1::1:Botokslu hatun oynuyordu:1::1:Şuan izlicek birşey kalmadığından her yeni diziyi hemen izleyiveriyorum,sonra sinirim bozuluyor 1 hafta beklemek zorunda kalıyorum yeni bölümleri:1:Ama bıraktığım dizilerde olmadı değil,zaten tarihi dizi ise çok bulaşmıyorum 100 küsür bölümlüklere,kısa oldukları için seviyorum,tadında oluyor:1:

More than blue, a millionaire's first love (hyun bin oynuyor,ölürsem beni o adamın gamzesine gömün:1:))hüzünlüydü ama gerçekten harikaydı.:2:

You are my pet, de güzel romantik komedi

200 pounds beauty de güzel çirkin betty tadında.

Bu arada ben film isimleri verdim ama bahsettiğin dramalarımıydıki,dizi ise dizi ismi vereyim:1:

:1:valla canım ben 7 yıl önce izlemeye başladım.o zamanlar ingilizcem ilerlesin diye ing dizi seyrediyordum. Listedede bi kore dizisi var(a love to kill rain bi'nin) gidip gelip hadi diyom izleyeyim,15 dakika sonra kapatıyorum,herkesi birbirine karıştırmıştım.Bu ölmedimi,bu onun sevgilisi değilmi diye:1:Sonra bi şans verdim gece oturdum ertesi gün kalktım başından gözlerimde yaşlar.
Sonrasıda malum,yeni dizi arayışı:1::1:
mysojudan takip ediyordum,şimdi kapandı,başka bi sitedeyim,çeviri yapıp izleyebiliyorsun.
o zamanlar üni deydim 2 günde 1 dizi bitiriyordum.Seçici idim ilk başlarda ama izlicek bişi kalmayınca ,izlemediklerimide izledim:1::1:

Evet canım onuda izledim:1::1:Botokslu hatun oynuyordu:1::1:Şuan izlicek birşey kalmadığından her yeni diziyi hemen izleyiveriyorum,sonra sinirim bozuluyor 1 hafta beklemek zorunda kalıyorum yeni bölümleri:1:Ama bıraktığım dizilerde olmadı değil,zaten tarihi dizi ise çok bulaşmıyorum 100 küsür bölümlüklere,kısa oldukları için seviyorum,tadında oluyor:1:

Ben saranghi.info, yeppudaa ve koreafans'tan takip ediyorum. (:
STYLE'ı da o güzel kadın için izlemeye çalıştım ama artık dayanamadım.
Bir daha başlayabilirim sırf onun güzelliğini görmek için.

2günde 1 dizi bitirmekk... :/ Hiç bana göre değil. Sen de sindire sindire izlesen hiç problem çekmezsin. :)))
Olmadı süper amerikan dizileri var, onları da sıkıştır araya bence. :))

2günde 1 dizi bitirmekk... :/ Hiç bana göre değil. Sen de sindire sindire izlesen hiç problem çekmezsin. :)))

Amerikan diziside izliyorum arada ama zaten bahsettiğim dönem üniversite dönemi idi canım vakit çoktu,şimdi çalıştığım için vaktim olmuyor yeni kore dizilerilerini anca takip ediyorum.günde en fazla 1 saat vakit ayırabiliyorum.Ama alışmışım ya dizinin hemen sonunu izleyip görmeye böyle dayanılmaz oluyor:1:
Dizinin tamamı yayınlansın öyle izleyeyim diyorum onada dayanamıyorum:1:

En son faith'i öyle canla başla bekledim her hafta:1:şimdide innocent man i öyle bekliyorum:1:
Artık başabaş gidiyoruz kore yapımcıları ile:27::27:

Yok tatlım dizi evmem :) Film daha iyi olurdu çok sağol canım tşk. Ederimm :122:

biraz ağır olsada A Millionaires First Love on numara filmidr biraz inir reçeli tadı wardır ama güzeldir.My sassy girl de güzel sonra komedi tarzında en beğendiğim son zamanlarda speed scandal ı da beğendim bene bunlarla başlayın sonra oyunuları tanıdıkça kendiniz seçmeye başlarsınız :34::34:

bende yeppudaa dan takip ediyorum üyeyimde oraya:32::32:
bende uzun uzun izlemeyi seerim diziyi ama beğendiğim ise atlaya atlaya 2-3güne bitiriyorum:51:

biraz ağır olsada A Millionaires First Love on numara filmidr biraz inir reçeli tadı wardır ama güzeldir.My sassy girl de güzel sonra komedi tarzında en beğendiğim son zamanlarda speed scandal ı da beğendim bene bunlarla başlayın sonra oyunuları tanıdıkça kendiniz seçmeye başlarsınız :34::34:

A Millionaires First Love bana vasat ötesi gelmişti ya. :/
Çok başarısız bulmuştum. Hyun bin çok şahaneydi gerçi ama film feci. :/

A Millionaires First Love bana vasat ötesi gelmişti ya. :/
Çok başarısız bulmuştum. Hyun bin çok şahaneydi gerçi ama film feci. :/

çok tanıdık bir hikaye olduğu için olabilir.Ama genelde sevilen film.Kore filmleri çoğunluğu aynı oluyo film konusunda çok başarılı olduklarını düşünümoyurm dizileri daha iyi bence:32::32:

More than blue, a millionaire's first love (hyun bin oynuyor,ölürsem beni o adamın gamzesine gömün:1:))hüzünlüydü ama gerçekten harikaydı.:2:

eski korecilerdenim ben :27:
you are my pet i izlicem şimdi dikkatimi çekti

ahh çok özledim güney koreyi :69:
şu vizelerim bitin ı'm sorry ı love ı indirdim, ona başlıcam tavsiyeleriniz üzere
bi de 12 li mendillerden almalıyım :1:

Burası yeri mi bilmiyorum ama, en en en sevdiğim güney kore filmi "A moment to remember" Ve eğer aranızda "a moment to remember"ı izleyen varsa kesinlikle "Evim Sensin" filmine gitmesinler. Filmden soğudum valla. Böyle taklit, böyle yapmacıklık olamaz.. Resmen birebir aynısı ve oyunculuklar berbat :50::50:
Şimdi sinemadan çıktık eve geldik de, sıcağı sıcağına yazayım, kore filmi severleri uyarayım dedim:1:

more than blue duygusal mı canım? çok pis ağlayasım var da, sınavlardan sonra iyi gider :1:
Duygusal film tavsiyelerine ihtiyacım var. "always"i çok duydum, o da mı duygusal acaba?
Dizilerini de çok seviyorum aslında ama yaza saklıyorum onları:1:

Son düzenleme:
more than blue duygusal mı canım? çok pis ağlayasım var da, sınavlardan sonra iyi gider :1:
Duygusal film tavsiyelerine ihtiyacım var. "always"i çok duydum, o da mı duygusal acaba?

ben tepkiliyim evim sensin e resmen çalıntı gitmedim gitmicem :63:
kuzum ben sana önereyim, more than blue adından da anlaşılacağı üzre çok pis duygusal
always manyak bişey, off yok böyle bi film. sevdicek bile hüngür şakırt ağladı o kadar diyorum
daisy var duygusal o da ama diğer 2 önerdiğim daha iyi
a millionaers first love, çok çok güzel bi film, bu da duygusal. ama yer yer komik sahnelere de yer vermiş. baştan sona harika bi filmdi
yalnız beni en çok ağlatan a moment to remember dan sonra always oldu

ben tepkiliyim evim sensin e resmen çalıntı gitmedim gitmicem :63:
kuzum ben sana önereyim, more than blue adından da anlaşılacağı üzre çok pis duygusal
always manyak bişey, off yok böyle bi film. sevdicek bile hüngür şakırt ağladı o kadar diyorum
daisy var duygusal o da ama diğer 2 önerdiğim daha iyi
a millionaers first love, çok çok güzel bi film, bu da duygusal. ama yer yer komik sahnelere de yer vermiş. baştan sona harika bi filmdi
yalnız beni en çok ağlatan a moment to remember dan sonra always oldu

canım ben evim sensin'in a moment to remember'a benzediğini duymuştum ama birebir çakması olduğunu bilmiyordum ya, resmen herşeyiyle aynıydı, çoğu replik bile. Bilseydim gitmezdim, uzun hikaye'ye seans bulamadığımız için mecbur gittik. Sevgilikle ikimiz de daha önce a moment to remember'ı izlediğimiz için sinir krizleri, hatta bazen gülme krizleriyle izledik filmi, o kadar yapmacık ve kasıntı filmdi...
tavsiyelerin için de çok sağol kuzum. daisy ve a millionaires first love'ı izlemiştim. Çok da sevmiştim.
Sırada more than blue ve always var o zaman. Sınavlarım biter bitmez izleyeceğim:10:. Yorumlarımı buraya yazarım.:12:

çok tanıdık bir hikaye olduğu için olabilir.Ama genelde sevilen film.Kore filmleri çoğunluğu aynı oluyo film konusunda çok başarılı olduklarını düşünümoyurm dizileri daha iyi bence:32::32:

Ben filmlerine de dizilerine de hastayım. :))
Senin gibi düşünen insanlar var aslında.
Filmleri başarılı değil diyenleri duyuyorum ama bence tek tip şeyleri izlemekten kaynaklı bu durum.
Yoksa dünya kore piyasasındaki filmlerden alıntı yapıyor bol bol. Konu alıyorlar hep.
Çok gözde, ilham verici bir tarafı var filmlerinin. Orijinaller. Bayılıyorum ben.
Kim Ki Duk, Park Chan Wook, Kim Jee Woon zaten dünyada en bildik ve başarılı olan yönetmenleri.
Onların yaptığı filmler çok enteresan. Yoksa aşk meşk olunca benzerlikler mevcuttur tabi. :))
Ben uçuk kaçık filmlerini de çok seviyorum. Her telden izliyorum. O yüzden iyice gözlemledim ve çok kaliteli bulurum filmlerini. :31:

More Than Blue çok fenaaa.. :((((((((((

Back