• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*Guney Kore Sinemasi Sevenler*

Boys over flowers a başladım... 5. bölüme geldim henüz beni etkileyen bir sahne çıkmadı.. izleyenler bir yorum yapsın piliiiiiizzzz:72:

Hahaha :1: tamam canım yarın izleriz o zaman yorumlarımızı yazarız :1:

Filmi izledin mi canım? :9:

Ben bugün izledim, güzel filmdi aslında ama şu zamana kadar izlediğim Kore filmleri arasında beni en doyurmayanıydı nedense... Çok hüzünlenemedim ya da bugün o modda değilim :1: Neyse sen gelince bir de senin yorumunu okurum... :34:

Boys over flowers a başladım... 5. bölüme geldim henüz beni etkileyen bir sahne çıkmadı.. izleyenler bir yorum yapsın piliiiiiizzzz:72:

Asmincim diğer sfda yorum yazdık bol bol.
Ben de ve diğer iki üye de hiç beğenmediğimizi belirttik.
Sen 5. bölüme kadar gelmişsen demek ki devamını da getirebilirsin.
Ben 2. bölümde bırakmıştım dayanamayıp.

Filmi izledin mi canım? :9:

Ben bugün izledim, güzel filmdi aslında ama şu zamana kadar izlediğim Kore filmleri arasında beni en doyurmayanıydı nedense... Çok hüzünlenemedim ya da bugün o modda değilim :1: Neyse sen gelince bir de senin yorumunu okurum... :34:

More Than Blue'da ağlamaktan gebermiştim. :43:
Yetmemişti ertesi günlerde ağladığım sahneleri düşünüp, bir daha ağlamıştım. :D :D
Ben de aksine Classic'i hiç beğenmedim ve hiçbir şey hissetmeden izleyip bitirdim. :))

More Than Blue'da ağlamaktan gebermiştim. :43:
Yetmemişti ertesi günlerde ağladığım sahneleri düşünüp, bir daha ağlamıştım. :D :D
Ben de aksine Classic'i hiç beğenmedim ve hiçbir şey hissetmeden izleyip bitirdim. :))

The Classic hüzünlü bir film sayılmaz zaten ben keyifle izlemiştim... Hatta bazı yerlerinde gülmüştüm. Bu filmi de classic filmiyle karşılaştırmadım zaten, diğer izlediğim hüzünlü Kore filmlerine göre beni etkilemedi çok... Hüzünlendiğim anlar elbette oldu ama hüngür hüngür de ağlatmadı maalesef... :50: Ya da ben bugün hüzün modunda değilim :9:

The Classic hüzünlü bir film sayılmaz zaten ben keyifle izlemiştim... Hatta bazı yerlerinde gülmüştüm. Bu filmi de classic filmiyle karşılaştırmadım zaten, diğer izlediğim hüzünlü Kore filmlerine göre beni etkilemedi çok... Hüzünlendiğim anlar elbette oldu ama hüngür hüngür de ağlatmadı maalesef... :50: Ya da ben bugün hüzün modunda değilim :9:

Ben de karşılaştırma yapmadım. Hüzünlü film kategorisine de sokmadım ki hiçbir şey hissettirmedi zaten. :31:
Sadece biri bir filmi çok beğenirken öteki hiç hoşlanmayabilir kısmını vurgulamak istedim bir daha.
Herkesin üstündeki etkisi yaşanmışlıklarla da orantılı olarak değişim gösteriyor. :31:
Sen classic örneğini verdiğin için onu yazdım. :31: Yoksa başka örnekler de verilebilir.

Asmincim diğer sfda yorum yazdık bol bol.
Ben de ve diğer iki üye de hiç beğenmediğimizi belirttik.
Sen 5. bölüme kadar gelmişsen demek ki devamını da getirebilirsin.
Ben 2. bölümde bırakmıştım dayanamayıp.

8. bölümdeyim sırf izlemiş olmak için izliyorum artık, pek bi numara yok tavsiye etmiyorum.

Ben de karşılaştırma yapmadım. Hüzünlü film kategorisine de sokmadım ki hiçbir şey hissettirmedi zaten. :31:
Sadece biri bir filmi çok beğenirken öteki hiç hoşlanmayabilir kısmını vurgulamak istedim bir daha.
Herkesin üstündeki etkisi yaşanmışlıklarla da orantılı olarak değişim gösteriyor. :31:
Sen classic örneğini verdiğin için onu yazdım. :31: Yoksa başka örnekler de verilebilir.

Hem öyle kişiye göre değişiyor, dediğin gibi yaşanmışlıklar da söz konusudur muhtemelen ama sanırım izlediğimiz zamanla da alakalı diye düşünüyorum... Başka zaman izleseydim veya tekrar izlesem hüngür hüngür ağlayabilirim sanırım... Bugün neşeli bir gündü benim için... Normalde çok duygusalımdır.... Mesela A millionaire's First Love filminde ağlamıştım gerçekten kaliteli bir dramdı, başkasına tavsiye ettim, hiç ağlamadım dedi... Biraz da eski izlediklerimizle kıyaslıyoruz o da etkiliyor sanırım :34:

Hem öyle kişiye göre değişiyor, dediğin gibi yaşanmışlıklar da söz konusudur muhtemelen ama sanırım izlediğimiz zamanla da alakalı diye düşünüyorum... Başka zaman izleseydim veya tekrar izlesem hüngür hüngür ağlayabilirim sanırım... Bugün neşeli bir gündü benim için... Normalde çok duygusalımdır.... Mesela A millionaire's First Love filminde ağlamıştım gerçekten kaliteli bir dramdı, başkasına tavsiye ettim, hiç ağlamadım dedi... Biraz da eski izlediklerimizle kıyaslıyoruz o da etkiliyor sanırım :34:

Bir milyonerin ilk aşkı izlediğim en kötü filmlerdendi benim için. :/

Ama en iyi filmler sen hangi ruh durumunda olursan ol, seni kendi içine sürükleyip modunu değiştirebilenlerdir. :31:
Demek ki senin için yeterince iyi bir film olmadı o. Yoksa ne olursa olsun bir şeyler hissederdin diye düşünüyorum.

Tabi ki ruh hali de önemlidir yine de. :31:

Son düzenleme:
Dizi konusunda haklısın aslında. Benim de sınavlarım başlıyor ama aklım 49 Days'te mesela.
Çok feci sardı beni. Bayıldım. :69:
Birkaç bölüm üst üste izleyesim geliyor. Hiç sıkılmıyorum. :69:

Bir de dizi olayına gireyim istiyorum... Bu önerdiğiniz dizi ilgimi çekti onu izleyeceğim... Bu hafta içi uygun değilim yoğunum, hafta sonu zaten şehir dışında olacağım, sanırım geldikten sonra kendimi oyalayacak bir şeylere ihtiyacım olacak bu diziye başlayayım... Bir de Hint filmlerini de bir yandan izliyorum ben onlara da kaptırdım kendimi... Zaman buldukça artık :34:

Bir milyonerin ilk aşkı izlediğim en kötü filmlerdendi benim için. :/

Ama en iyi filmler sen hangi ruh durumunda olursan ol, seni kendi içine sürükleyip modunu değiştirebilenlerdir. :31:
Demek ki senin için yeterince iyi bir film olmadı o. Yoksa ne olursa olsun bir şeyler hissederdin diye düşünüyorum.

Tabi ki ruh hali de önemlidir yine de. :31:

Elbetteki zaten film izlemenin amacı o bulunduğun ruh durumunda çıkmak... Elbette etkiledi film, dramdı sonuçta insanların yaşadığı acı beni neden etkilemesin ki... Ama benim demek istediğim hüngür hüngür de ağlatmadı beni... Bu bulunduğum ruh haliyle alakalı olabilir demiştim... Yoksa Kore filmlerindeki dram film ne kadar kötü de olsa etkiliyor insanı bir şekilde ama ağlatmayabiliyor... :34:

Bir de dizi olayına gireyim istiyorum... Bu önerdiğiniz dizi ilgimi çekti onu izleyeceğim... Bu hafta içi uygun değilim yoğunum, hafta sonu zaten şehir dışında olacağım, sanırım geldikten sonra kendimi oyalayacak bir şeylere ihtiyacım olacak bu diziye başlayayım... Bir de Hint filmlerini de bir yandan izliyorum ben onlara da kaptırdım kendimi... Zaman buldukça artık :34:

I'm Sorry I Love You çoğumuzun ilk göz ağrısıdır.
Onu da deneyebilirsin.

49 Days de çok güzel tabi ki.

Bakalım sen beğenecek misin.. Yazarsın fikirlerini. :31:

Hint filmlerini ben de seviyorum, pek izlemedim ama izlediğim kadarıyla sevdim.
Devam edeceğim.

I'm Sorry I Love You çoğumuzun ilk göz ağrısıdır.
Onu da deneyebilirsin.

49 Days de çok güzel tabi ki.

Bakalım sen beğenecek misin.. Yazarsın fikirlerini. :31:

Hint filmlerini ben de seviyorum, pek izlemedim ama izlediğim kadarıyla sevdim.
Devam edeceğim.

O filmi duydum ama izleme fırsatım olmadı listeme ekliyorum, diziyi de zaten ekledim, kesin yazacağım yorumlarımı, ağlanılacak film istiyorum zaten, hönküre hönküre ağlıyayım :9:

Aamir Khanla başladım Hint filmlerine biliyorsun klasiktir, hem güldürüp hem ağlatıyorlar ya bayılıyorum hemen hemen her filminde ağladım, devam edeceğim elbet... :34:

O filmi duydum ama izleme fırsatım olmadı listeme ekliyorum, diziyi de zaten ekledim, kesin yazacağım yorumlarımı, ağlanılacak film istiyorum zaten, hönküre hönküre ağlıyayım :9:

Aamir Khanla başladım Hint filmlerine biliyorsun klasiktir, hem güldürüp hem ağlatıyorlar ya bayılıyorum hemen hemen her filminde ağladım, devam edeceğim elbet... :34:

O film değil ki dizi. :D
16 bölümcük.

Hüzünden Öte'nin ilk başları çok sıkıcıydı kızlar ya izleyemedim :50:

Hırçın Sevgilim tarzında film varmı önereceğiniz... ?

Hüzünden Öte'nin ilk başları çok sıkıcıydı kızlar ya izleyemedim :50:

Hırçın Sevgilim tarzında film varmı önereceğiniz... ?

Keşke devamını getirseydin illiumm.
Başlangıçta bu ne şimdi diye ben de sordum kendime.
Ama topikte çok övüldüğü için izledim sonuna dek.
Çünkü zaten genel olarak uzak doğu sinemasında bir durağanlık mevcuttur.
Bence hırçın sevgilim tarzında bir film yok ama o filmle bağlantılı Windstruck var.
Türkçe'ye nasıl çevrilmişti bilmiyorum.
Onu izlemelisin. Yine aynı kız var baş rolde.
Onun hırçın sevgilimdeki çocukla tanışmadan önceki hikayesi anlatılıyor.

windstruck6hm.jpg

windstruck-poster.jpg

Back