Waaaooowww
Nasıl başardın bu kadar diziyi izlemeyi. :O
Ben sindire sindire izlemeyi seviyorum. Aynı anda birden çok dizi de izlemiyorum.
Hem sürekli yeni diziler çıkıyor yau. Yeppudaa'dan takip ediyorum ben.
Mutlaka izleyecek bir şey bulursun ama sen seçici de değilsin o zaman. :26:
Her şeyi izleyebiliyorsun demek ki hemen hemen.
Ben beğenmedim mi bırakıyorum. Mesela STYLE vardı en son bıraktığım.
Onu izledin mi?
Kızlar ben hiç izlemedim Güney Kore filmi..
Sadece Evim Sensin için Hatırlanacak Bir Anıyı izledim ve çok sevdim.
Başka varmı sizin önerebileceğiniz güzel filmler :) Yeni başlıyorum ona göre :)
Kızlar ben hiç izlemedim Güney Kore filmi..
Sadece Evim Sensin için Hatırlanacak Bir Anıyı izledim ve çok sevdim.
Başka varmı sizin önerebileceğiniz güzel filmler :) Yeni başlıyorum ona göre :)
valla canım ben 7 yıl önce izlemeye başladım.o zamanlar ingilizcem ilerlesin diye ing dizi seyrediyordum. Listedede bi kore dizisi var(a love to kill rain bi'nin) gidip gelip hadi diyom izleyeyim,15 dakika sonra kapatıyorum,herkesi birbirine karıştırmıştım.Bu ölmedimi,bu onun sevgilisi değilmi diye Sonra bi şans verdim gece oturdum ertesi gün kalktım başından gözlerimde yaşlar.
Sonrasıda malum,yeni dizi arayışı
mysojudan takip ediyordum,şimdi kapandı,başka bi sitedeyim,çeviri yapıp izleyebiliyorsun.
o zamanlar üni deydim 2 günde 1 dizi bitiriyordum.Seçici idim ilk başlarda ama izlicek bişi kalmayınca ,izlemediklerimide izledim
Evet canım onuda izledimBotokslu hatun oynuyordu Şuan izlicek birşey kalmadığından her yeni diziyi hemen izleyiveriyorum,sonra sinirim bozuluyor 1 hafta beklemek zorunda kalıyorum yeni bölümleri Ama bıraktığım dizilerde olmadı değil,zaten tarihi dizi ise çok bulaşmıyorum 100 küsür bölümlüklere,kısa oldukları için seviyorum,tadında oluyor
Bu arada ben film isimleri verdim ama bahsettiğin dramalarımıydıki,dizi ise dizi ismi vereyim
Ben saranghi.info, yeppudaa ve koreafans'tan takip ediyorum.
STYLE'ı da o güzel kadın için izlemeye çalıştım ama artık dayanamadım.
Bir daha başlayabilirim sırf onun güzelliğini görmek için.
2günde 1 dizi bitirmekk... :/ Hiç bana göre değil. Sen de sindire sindire izlesen hiç problem çekmezsin. :)))
Olmadı süper amerikan dizileri var, onları da sıkıştır araya bence. :))
Yok tatlım dizi evmem :) Film daha iyi olurdu çok sağol canım tşk. Ederimm :122:
Ben saranghi.info, yeppudaa ve koreafans'tan takip ediyorum.
STYLE'ı da o güzel kadın için izlemeye çalıştım ama artık dayanamadım.
Bir daha başlayabilirim sırf onun güzelliğini görmek için.
2günde 1 dizi bitirmekk... :/ Hiç bana göre değil. Sen de sindire sindire izlesen hiç problem çekmezsin. :)))
Olmadı süper amerikan dizileri var, onları da sıkıştır araya bence. :))
biraz ağır olsada A Millionaires First Love on numara filmidr biraz inir reçeli tadı wardır ama güzeldir.My sassy girl de güzel sonra komedi tarzında en beğendiğim son zamanlarda speed scandal ı da beğendim bene bunlarla başlayın sonra oyunuları tanıdıkça kendiniz seçmeye başlarsınız
A Millionaires First Love bana vasat ötesi gelmişti ya. :/
Çok başarısız bulmuştum. Hyun bin çok şahaneydi gerçi ama film feci. :/
More than blue, a millionaire's first love (hyun bin oynuyor,ölürsem beni o adamın gamzesine gömün))hüzünlüydü ama gerçekten harikaydı.:2:
You are my pet, de güzel romantik komedi
200 pounds beauty de güzel çirkin betty tadında.
eski korecilerdenim ben
you are my pet i izlicem şimdi dikkatimi çekti
More than blue, a millionaire's first love (hyun bin oynuyor,ölürsem beni o adamın gamzesine gömün))hüzünlüydü ama gerçekten harikaydı.:2:
You are my pet, de güzel romantik komedi
200 pounds beauty de güzel çirkin betty tadında.
more than blue duygusal mı canım? çok pis ağlayasım var da, sınavlardan sonra iyi gider
Duygusal film tavsiyelerine ihtiyacım var. "always"i çok duydum, o da mı duygusal acaba?
Dizilerini de çok seviyorum aslında ama yaza saklıyorum onları
ben tepkiliyim evim sensin e resmen çalıntı gitmedim gitmicem
kuzum ben sana önereyim, more than blue adından da anlaşılacağı üzre çok pis duygusal
always manyak bişey, off yok böyle bi film. sevdicek bile hüngür şakırt ağladı o kadar diyorum
daisy var duygusal o da ama diğer 2 önerdiğim daha iyi
a millionaers first love, çok çok güzel bi film, bu da duygusal. ama yer yer komik sahnelere de yer vermiş. baştan sona harika bi filmdi
yalnız beni en çok ağlatan a moment to remember dan sonra always oldu
çok tanıdık bir hikaye olduğu için olabilir.Ama genelde sevilen film.Kore filmleri çoğunluğu aynı oluyo film konusunda çok başarılı olduklarını düşünümoyurm dizileri daha iyi bence
more than blue duygusal mı canım? çok pis ağlayasım var da, sınavlardan sonra iyi gider
Duygusal film tavsiyelerine ihtiyacım var. "always"i çok duydum, o da mı duygusal acaba?
Dizilerini de çok seviyorum aslında ama yaza saklıyorum onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?