- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
secret garden ı izlemeye başladım ilk bölümü hiç beğenmedim ama tryamour hatrına şans veriyorum..
Nasıl yaaa... Aayy nasıl beğenmezsin Asmiiinnn...
Valla çok şaşırdım.
Ben direk Kim Joo Won'un kibirli tavırlarına öldüm daha ilk bölümden.
Çok komik gelmişti.
Sen neyini beğenmedin ki?
Sırf Kim ve Oska karakterleri için bile izlenebilecek bir dizi. :26:
Umarım 2. bölümde fikrin değişir.
Çok çok güzel esprileri var cidden.
valla ben secret garden ı hem asyadiziden hem diziporttan izledim..diziportun gayet iyiydi görüntü kalitesi..takılma falanda olmadı bağlantı hızıylada alakalı galiba..Im sorry ı love you a başladım ikinci bölümdeyim güzel gerçekten.. ama heralde ilk göz ağrıları yani ilk izlediğimiz diziler daha güzel geliyo insana benim için secret garden öyle olcak galiba hala kamera arkası görüntüleri izleyip gülüyorumyou are beautiful u hiç beğenmedim sonra dönüp izlermiyim bilmem..her dizidede bi şarkıcı var he bu ne yahuu:82:
Ya ne bileyim ki, çok alıştım ben bu zengin güney kore erkeği tavırlarına sanırım filimlerden. o yüzden komik gelmiyor şu anda bana ya da farklı gelmiyor yani. türk dizisi izler gibi izliyorum.
ama sırf senin için izlemeye devam edicem bakalım nerde beni de içine katıp götürcek..
bu kadar beğendiysen vardır bişeyi sanırım.
Snow Queen yorumlarını bekliyorum sabırsızlık ilenn:))) hyunumuza iyi bak iyi seyirler
Sen söyle o zaman indirmek istediğin diziyi ben sana linklerini atiim özelden.
Film cok guzeldi yalnis hatirlamiyorsam yabanci film dalinda oscara adaydi.Won Bin cok iyi bir oyuncu ben en son The Man from Nowhere-ni izlemisdim orda da cok iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?