Asminim ben de bi dönüş yapayım g. kore sinemama çok özledim çünkü
önerdiklerini indirmeye başlıcam yarın
aralarından keulraesik i izlemiş hayran kalmıştım..en sevdiklerim arasında hatta..film öner diyenlere seve seve öneriyorum ben de
özledim çok özledim
Allegria senin sayende tanıştım Güney Kore sineması ve dizileriyle.
Hatırlarsan So Ji Sub'un bikaç fotosunu koymuştun bi topiğe.
Her şey o gün başladı.
Dizinin ardından sinemaya da atladım.
Ve delisi oldum artık.
Beni çok mutlu ediyor, ruhuma can veriyor resmen bu G.Koreliler.
Bu yüzden yerin ayrı Allegriacım.
Ahhh KK sen nelere kadiiirrrsiinn diyorum, böyle güzel bir şeye vesile olup hayatıma renk katmamı sağladı...
canım benim
aynı şeyleri de bana Asmin yaşattı ben de onun sayesinde tanıştım G.Kore sineması ile ve haliyle aşık oldum
bizim de sinema günlerimiz vardı orda 'Daisy' filmini önermişti o filmi izledikten sonra aşık olmuştum G.Kore sinemasına
ne güzel birbirimize vesile olmuşuz hayatımıza renk katmışız
Evet canım harika oldu.
Erkek zevkimiz de benzeşiyor yalnız.
So Ji'den sonra Jung Woo Sung'a da takıldım ben. Sen de beğeniyormuşsun. :))
Çok tatlılar.
Ben de geldim. Kore dizilerinden sonra uzakdoğu sinemasına da elatmak istiyorum artık.
Bir tek Kim Ki Duk'u duydum yönetmenlerden.
Sad Movie ve A Moment To Remember'ı çok merak ediyorum.
hahaha Jung Woo ilk aşkım benim
hakkaten Daisyde aşık olmuştum adama sonra A moment'ta pekiştirdim
Bi mong'taki o harika şeyi sen de beğenmişsin ya kesinlikle zevklerimiz uyuşuyo :))
The Classic / Keulraesik
Oyuncular: Ye-jin Son, In-seong Jo, Byeong-ok Kim, Hyeon-tae Yang, Jo Seung-woo
Yönetmen: Jae-young Kwak
Senaryo: Jae-young Kwak
Görüntü Yönetmeni: Yeong-wook Jo
imdb notunu vermeyi gereksiz goruyorum...
konusuu felan da anlatmicam...
direk olarak IZLEYIN!!!
filim hakkinda hicbirsey duymadan gormeden bilmeden izleyin... inanin cok etkileneceksiniz...
gelelim spoiler kismina izlememis olanlar bundan sonrasini okumasin:
ask ucgenleri ask ucgenleri.. en sevdigim seydir bu hayatta ask ucgenleri.. bir sekile hayati dolu dolu ama fazlasi ile dramatik yasamana neden olurlar..
junho.. sen ne guzel aglayan bir adamsin ya... hastane sahnesinde beni dagittin bitirdin resmen... bir insanin zoraki vazgecisini o aglamanla ne guzel yansittin ya...
tae-su sen de ne komik bi adamsin ya.. dusup de cok uzun oldugum icin mi dusup duruyorum dedin ya kopardin beni orda.. ve tabiki sac modelleri de harika... filmin en onemli en renkli insaniydi bence...
filmin sonunda kizin kucuklugundeki o baligi sularin arasindan kurtarip nehre atmasi guzel bir sahne olmus.. ama ne anlatmaya calismislar cozemedim.. junho nun huzura kavusmasini mi.. olabilir mi?
muzikler renkler... hepsi de super... mekan harika.. gorsel bir solen olmus filim.. kolyedir atesbocegidir hersey tastamam...
ama gelelim eksiklere
hayalet evde cidden hayalet vardi, onun ucunu acik birakmislar..
savas sahnesi gereksiz bir dramatizmdi.. kimse bir kolye icin ates hattina girmez bence..
kor olmasi iste tam bir klasik dememe neden oldu tabiki de.. filim adinin hakkini tam olarak orada verdi...
ve kizin sevgilisinin annesinin ilk askindan oldugu film bitmeden anlasilmisti..
bunlarla beraber harika harika harika bir filimdi..
mutlaka izleyin..
kore sinemasını ben pek bilmem ama psikolojik ağırlıklı filmler ararken A-leum-dab-da (Beautiful) adlı filme rastladım. yönetmeni Jae-Hong Jeon. bilgisi olan var mı yönetmen ya da film hakkında?
Prensesim classic filmini sevmemene şaşırmadım açıkçası.. hiç senin tarzın olan bir filim değil çünkü
Son zamanlarda izlediğim "sad movie" filminide hiç sevemedim asminim
çok fazla duygu sömürüsü var ,inandırıcı gelmiyor .
ki son zamanlarda o kadar yalın anlatımlı filmler izledim ki , böyle olması normal sanırım .
neyse diğerlerine bir bakalım
Kim- ki Duk film yapsada izlesek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?