*Guney Kore Sinemasi Sevenler*

tamam prenses

belki önericegimi izlemissinizdir asmin ama o filmi bana cok deger verdigim biri önermisti sirf oyuzden

Başarılı Yönetmen Kim Ki Duk Bi-Mong Filmi İle Başarısını Tekrar Gösterdi.

Konusu:
Jin, gece gördüğü kabusta bir trafik kazasına tanık olmuştur. Uyandıktan hemen sonra kabusta gördüğü mekana giden Jin, burada kısa bir süre önce gerçekten de bir kazanın olduğunu öğrenir. Jin, polisi olayın şüphelisinin evine kadar izler. Şüpheli Ran suçlamaları reddetmekte ve bütün gece uykuda olduğunu iddia etmektedir. Polis Ran’ın ifadesini ciddiye almaz ve onu tutuklar. Jin, ikisi arasında açıklanamaz bir bağ olduğuna ikna olmuştur. Ran, uykusunda Jin’in rüyalarında gördüklerini gerçekleştirmektedir.

Web Sitesi:
<??>

Ayrıntılı Bilgi İçin Tık

Filmi İzlemek İçin Tık

Uluslararası Film Festivallerinden Alınan Ödüller:
2.008 Donostia San Sebastian Uluslararası Film Festivali, Rekabet
2.008 Stockhom Uluslararası Film Festivali, Asya Görüntüler
2.008 Leeds Uluslararası Film Festivali Resmi Seçimi
2.008 Asia Filmfest, Südkorea 2.008
2.008 Uluslararası Avrasya Film Festivali Filmleri, Journey To Asya
2.008 Hong Kong Asya Film Festivali, Cineate Lokumu

CAıN AND ABEL

Yönetmen:Hyeong-sik Kim
Senaryo:Kye-ok Park
Yapım Yılı:2009
Tür:Romantik,Aksiyon
Oyuncular:Ji-seob So
Hyeon-Jun Shin
Jeong-an Chae
Ji-min Han

tavsiye filmlerim bunlar arkadaşlar..

Uploaded with ImageShack.usBir tefeci ücra bir kasabada, metruk bir binada ölü bulunur. Üç kişi şüphe altındadır ancak hepsinin de mükemmel gerekçeleri mevcuttur. Soruşturma durma noktasına gelir. Aradan neredeyse 15 sene geçer ve Baş Müfettiş soruşturmayı yeniden açmaya karar verir. 15 yıl evvel kurbanın oğlu babasını, sevdiği kıza tecavüz etmesini engellemek için öldürmüştür. Adamın babasını öldürdüğünü öğrenen kız da annesini öldürür. Genç adam 15 senedir kızın hayatına girmeye çalışanları ortadan kaldırmaktadır. Bir gölge gibi yaşar ve karşılığında kızdan hiçbir şey beklemez. Kız, adamın onun uğruna ne yaptığını bilmekte ancak görmezden gelmektedir. Aşkları büyüdükçe, işledikleri suçlar da çoğalır. Günahları arttıkça, Müfettişin soluğunu enselerinde hissederler.WIGHT NIGHTBu hafda sikilmadan izledigim farkli bir filmdi.Tanidik oyuncular vardi.Bir kac acik sahneler disinda cok acik sahneler de yok.

ya ben bu adamlarin tiplerine bayildim ...ne seker tipleryaa..sekeri seker , karizmasi karizma, cakisici cekici :) (nasi cumleler bunlar ya)

ya sanatsal bi aktiviteden ziyade bu tipleri izlemek icin izlerim ben bu filmleri:)

Kore filmlerime dönüş yaptım bu nedenle oldukça keyifliyim..Ve de bir sürü yeni film edindim hepsini izlicem hepsini cokacimcoook

Jeni-Juno'yu izledim ilk olarak eğlenceli hoş bir filmdi.Bol bol tebessüm etmek isteyenler izleyebilir.

The Classic'e ulaşmam zor oldu kaç kere inmesi tam bitmek üzereyken hata verdi ama sonunda buldum ve büyük merakla beklediğim bu filmi de izlemiş oldum az önce.Daisy ve A moment to rememberdan sonra beni en çok ağlatan 3. film oldu.Hala etkisindeyim ve ne zaman kurtulurum bilmiyorum.Konu çok klasikti yeşilçam tadındaydı ama insanda yine de bambaşka bi tat bırakıyo.Bu tarz filmler izleyip izleyip depresyona giriyorum bi daha :2:

Yeo Haeng Ja

A Brand a New Life

Fransız-Koreli yapımcı Ouine Lecomte; kendi çocukluğundan aldığı ilhamla, babası tarafından yetimhaneye terkedilen küçük bir kız çocuğunun duygu dolu yolculuğunu anlatıyor.

yorumum: izlenmeye ozellikle kucuk kizin performansi ayakta alkislanmaya deger.. film bitince icinizin acimamasi mumkun degil sanirsam..

SURPRISE PARTY

Bir yabancıyı nasıl 12 saat boyunca alıkoyabilirsiniz?

Ha-young (Lee Yo-won) en yakın arkadaşı Mi-ryung (Kim Min-hee) için bunu yapmak zorundadır.

Mi-ryung yurtdışındaki sevgilisi Jun-woo (Shin Ha-gyun) için bir parti düzenlemiştir, ama tüm planları suya düşer. Çünkü babası Jun-woo'nun yarı havaili olduğunu öğrenmiş ve parti düzenlemesine engel olmuştur.

Jun-Woo, daha erken geleceğini söyleyince Mi-ryung çok zor durumda kalır ve Ha-Young'dan havaalanına gidip, evindeki sorunlar çözülene kadar Jun-Woo'yu oyalamasını ister.

Ve böylece Ha-young için talihsizlikler başlar... Başa gelen çekilir....

Yönetmen: Jin-seong Kim
Yapım Yılı: 2002
Süre: 98 Dakika
Türler: Komedi, Romantik
Oyuncular: Ha-kyun Shin
Yu-won Lee
Min-hie Kim
Hyeong-jin Kong

Ben pek beğenmedim.Zamanınız bolsa ve gördüğüm her kore filmini izlemek istiyorum diyorsanız buyrun sempatiksalakcinni

Hansel & Gretel

Hiç bir amacı olmayan film, gerilim mi , dram mı yoksa fantastik mi olmalı yönetmen karar verememiş. hiç bir türün üzerinde durulmamış üstelik durağan ve gereksiz uzun .Sonunu getirmek sabır gerektiriyor
evet ben yaptım :)

asminin sirasina göre gidiyim diye dün gece hircin kizi izledim sonunu getiremedim ama mutlaka devam edicem

bi yerde kiz " neden benimle ayni rengi giydin" diye parktaki bi adami kalayliyodu :))))

ben de sık sık Kore filmleri izliyorum. özellikle romantik filmleri çok güzel. my sassy girl vardı, ağlatmıştı bizi.

Reumdabda | Güzel

Ki-duk Kim senaristliğini yaptığı , önemli toplumsal bir sorunu ele alan film "güzellik" .
Sadece güzel olduğu için yoğun ilgi gören , erkekler tarafından rahatsız edilen . Kıskanıldığı için dostlarını kaybeden ve bunun sonucunda kafayı sıyıran bir kızın öyküsü . Konu böylesine farklı ve güzelken neden mantıksızlık ve abartılarla bezenmiş anlamak mümkün değil. Abartıdan uzak , detaylarla çok daha güzel işlenebilirdi. Bu arada güney kore erkekleri cidden bu kadar sapıkmıdır dedirtmiştir.

Il Mare'yi izlemek de yeni nasip oldu..Aslında Amerikan versiyonunu hiç sevmediğim için ertelemiştim izlemeyi..Boşuna endişelenmişin tabi ki yine Amerikan versiyonundan çok çok daha başarılı olmuş..

i'm sorry i love you (mianhada saranghanda)

yeni bitirdim ağlamaktan 2 adımlık yolu taksiyle geldim hala içim bi garip ne kadaer zamanda geçer etkisi bilmiyorum... dünyanın en güzel dizisi...

bu filmleri nereden izliyorsunuz arkadaşlar
özellikle kim ku duk filmlerini. aramaktan helak oluyorum. biri bana özelden link atabilir m i?

canim Güney Kore Sineması dan onlayn izleyebuilirsin ya da
rapid linklerini bulup indirebilirsin..bu biraz zahmetli oluyor tabi bi de internetinin sinirsiz olmasi lazim.. yoksa cok gelir faturan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…