Onu da izledim de hepsi birden aklıma gelmiyor işte. Onun da sonu çok hoştu bence, film genel olarak etkileyici fakat sonu daha başka. Belki de sonunda hiç özel bir şey yoktur fakat öyle sonlar benim çok hoşuma gider :) . O başroldeki herif de çok iyi oyuncu. İki gözü birbirinden farklı görünür(konuyla ilgisi neyse?) fakat rolünü çok iyi yapar.
Bir de yine o adamın oynadığı Host filmi var. O da Kore sinemasında en çok tutulanlardan sanırım. İlginç bir film, etkileyici heyecanlı, komik sahneleri de var. Değişik bir havası var, bazı yerleri saçma olsa bile film gibi gelmiyor, oyunculuklar çekim falan çok iyi.
Bu arada bazı yerleri saçma dedim ama saçma anlamında saçma değil. Bunu nasıl açıklayacağım bilmiyorum :) . Yani kara mizah mı deniyor buna bilemeyeceğim izleyen birileri daha iyi açıklar, ben daha da zorlamayayım :) .
Bir de ciddi Kore filmlerinden önerebileceğim Seven Days ve A World of Silence var. Bunları arkadaşımın zoruyla izlemiş ve beğenmiştim. Fakat birkaç ay geçtiği için üzerinden uygunsuz sahneleri var mı yok mu hatırlayamayacağım :) .
online izlemek istersen sitenin adresini vere bilirim farkli bir film bir de yonetmen kendi hayatindan bi seyler katmisA brand of new life filmini çok merak ediyorum fransız guney kore ortak yapımı ve konusu beni çok etkilemişti. ancak paylaşm sitelerine daha linkleri inmemişti baktığımda. belki iner yakın zamanda..
Çok yeni filmleri bulamazsın. Fakat mesajların 50'yi geçsin sana linkler veririm istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?