Güneşle Yeniden Doğuşa.. Yeniden Ayaktayım Diyen Kadınların Mekanı..

Canim burayi mesgul etmiyeyim dertlerimle diye sana özelden cevap verdim.

Kizlar siz yapmaniz gerekenleri biliyorsunuz en eazindan ben yapmam gerekeni bile bilmeyecek haldeyim :KK43:

Mesaj sayım yeterli olmadığı içn ben sana mesaj atamıyorum. Özelden mail adresini yazarsan ordan devam edebiliriz.

sabah 6:00 da kalkmayı alışkanlık edinmem lazım...
yeniden doğmam açtığım yeni sayfaları geri geri çevirmeden önüme bakmam lazım...
spora devam...
kişisel gelişime devam
reklam kitabımı okumam lazım.
artık başlamam lazım
en önemlisi ertelemeyi bırakmam lazımmm!!

Kendinizi motive etmek icin denemenizi öneririm..Ben arada bir yapiyorum...

Ben ….(Kendi adınızı yazın)

Yapabileceğime inandığım her şeyi yaparım! O tanımlanmayan nitelik bende var ve bu her gün artıyor! Bende yetenek, beceri ve hüner var!

Hedefler belirler ve onlara ulaşırım! hayattan ne istediğimi biliyorum! Onun peşine düşer ve elde ederim!

İnsanlar benden hoşlanır ve ben kendimle ilgili iyi şeyler hissederim! Ben olduğum için gurur duyuyor ve kendime inanıyorum!

Hiçbir şey beni durduramaz! Çok kararlıyım! Sorunları avantajlara çeviririm! Diğer insanların hiçbir şans görmediği durumlarda bile çözümler bulurum!

Ben …(kendi adınızı yazın)

Çok enerjiğim, çok canlıyım! Hayatı seviyorum ve bunun farkındayım, başkaları da farkında! Moralimi yüksek tutuyor, ileriye bakıyor ve bundan hoşlanıyorum!

İstediğim her şeyi başarabileceğimi biliyorum ve olumsuz herhangi bir şeyin beni engellemesine veya yolumda durmasına izin vermeyi reddediyorum!

Hiç kimseden ve hiçbir şeyden korkmuyorum! Kuvvete, yeteneğe, inanca ve güvene sahibim! Mücadeleyi severim ve balıklama dalarım! Özellikle bugün!

Ben … (kendi adınızı yazın)

Dünyanın zirvesindeyim ve meydan okuyorum! Zihnimde istediğim şeyin net bir resmi var! Onu kendi önümde görebiliyorum! Ne istediğimi ve onu nasıl elde edeceğimi biliyorum! her şeyin bana bağlı olduğunu ve bunu yapabileceğimi biliyorum!

Engeller isteğimi azaltmaz! Onlar yalnızca hayatta ve hareket halinde olduğumu bana anlatırlar ve ben hiçbir şey için hareketsiz kalmayacağım!

Kendime güvenirim! Başarı için ne gerekiyorsa fazlasıyla sahibim ve onu nasıl kullanacağımı biliyorum! Bugün kimse beni durduramaz! Kendimi topladım ve hergün biraz daha toparlıyorum! Ve bugün, dikkat et dünya, ben geliyorum!

Sınırlar! Onları sınırlar olarak bile kabul etmiyorum! Kazanamayacağım hiçbir mücadele yoktur! Tırmanamayacağım hiçbir duvar yoktur! Yenemeyeceğim ya da tersine çevirip kendi yararıma kullanmayacağım hiçbir sorun yoktur!

Dimdik ayaktayım! Dürüst ve içtenim! İnsanlarla ilgilenmeyi severim ve onlar da benden hoşlanırlar! İyi düşünürüm; net düşünürüm; planlıyım; kendime ve çevremde olan her şeye hakimim!

Kendi kartlarımı kendim oynarım, hiç kimse onları benim için oynamak zorunda değil! Hayatımdaki olaylar için hiç kimseyi suçlamam! başarısızlıklarımı kabul ederim ve onları, zaferlerimin ödüllerini kabul ettiğim kadar kolaylıkla aşıp ilerlerim!

Kendimden asla mükemmellik talep etmem, ama verebileceğimin en iyisini beklerim ve elde ettiğim de en iyisidir!

Kendime asla mazeretler bulmam! İşleri zamanında ve doğru yaparım! Bugün her zamankinden daha fazlasını yapacak içsel gücüm var!

Ben özel bir insanım! hedeflerim ve kendime olan büyük inancım, hedeflerimi gerçeğe dönüştürür! Hayallerimi yaşama gücüm var! Onlara, kendime inandığım gibi inanırım! Ve bu inanç öyle güçlüdür ki, benim yenilmez ruhumu zayıflatabilecek hiçbir şey yoktur!

Kendi dünyamın hakimi benim!!!

işte tamda aradığım olumlamarr :) harika şuan yaptığım olumlamalardan sonra bunlara başlıyorummm

ay kendimegetirdi beni...

Uzun zaman olmuş bu topiğe girmeyeli.Güncelleyelim bari :))Haydı kızlar güneşle yeniden doğuşaaaaaa:21:

tam ihtiyacım olan konu gerçi pek kimse bakmıyor sanırım artık yukardaki alıntıyı şimdi yazıcıdan çıkardım hergün okuycağım

ben bundan 2 sene önce çalışan bir kadındım bir kızım var ve 28 yaşındayım
ozamanlar kafamda tek bir düşünce vardı borçlarımızı bitrip işten çıkıp kızımla ilgilenmekti
yaptığım işi sevmiyordum ve kızım henüz çok küçüktü bana fazlasıyla ihtiyacı vardı
ama ne olursa olsun kendime güvenim tamdı hayata olumlu bakabiliyordum
sonra aniden işten çıkmak zorunda kaldım babam rahatsızlandı annem babamla ilgilendiği için kızıma bakamadı
işyeriyle ilgili porbler eşimle aramızdaki porblemler beni fazlaca sarstı ve kendimi bıraktım
önce aylarca uğraşıp verdiğim kilolar geri döndü hemde fazlasıyla onunla beraber özgüvenim gitti
şu anda tam bir kısır döngü içindeyim
kilo vermek istiyorum
ama daha çok yiyorum
kendimi iyi hissedecek hiçbir şey yapmıyorum
kendimi körelmiş pasif ve zavallı hissediyorum
arkadaşım yok
içimi dökelebilceğim sohbetinden keyif aldığım pek kimse yok
yanlız hissediyorum kendimi
düşünüyorum ilerde kızım benden ya utanırsa
ya onun istediği gibi bir anne olmazsam :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

yapmak istediklerim
kilo vermek
açık liseye kayıt olmak
şu anda aklımda olan 2 kitabı alıp okumak
ama bunlardan önce kendimi affetmek
kimsenin ne yaptığı ne yapmadığı ne dediğiyle ilgilenmemek
sadece ve sadece kendime konsantre olmak istiyorumm

Kendime daha çok vakit ayırabilmek
Eşimle olan bazı problemlerime çözüm getirebilmek (benden kaynaklanan problemler:KK37:)
Hayata daha pozitif bakabilmek.

Bu 3 maddeyi becerebilsem çokk çokk güzel olacak:emir_bebek:

olumlu gelişmelerden bahsedeyim aylar sonra:)
artık vakitli yatıp kalkıyorum..
meslek sahibi oldum..
okumayı istediğim kitapları listemden yavaşca temizliyorum.
7 kilo verdim...
halk oyunlarına başladım, istikrarlı bir biçimde incelmeye devam diye umuyorum :KK70:
dişlerimi kafama takıyordum, 3 ay oldu tel taktıralı.. inşallah bir sene içinde bitecek..
saçlarımın rengiyle çok oynuyordum.. kısacık kaldılar şimdi.. uslu bir kız olup belime kadar uzatacağım..

yani bir seneye kadar idealim;
65 kiloya ulaşmış, uzun saçı, sportif fiziğiyle ve güzel bir gülümseyle dolaşan bir kadın olmak..
enstrüman kursuna gitmek.. kitaplarla perspektif geliştirmek.. bolca gezmek.. hayatın içinde olmak

Son düzenleme:
Duaya sarılmak,kalbinden,dilinden Rabbinin adını düşürmemek en güzel huzur kaynağı..

sabahları erken kalkmak güne erken başlamak istiyorum ama o sabah uykusu yok mu :18: çok tatlı geliyor ne yapmam gerekiyor bunun için

sabahları erken kalkmak güne erken başlamak istiyorum ama o sabah uykusu yok mu :18: çok tatlı geliyor ne yapmam gerekiyor bunun için

Alarm çaldığında kalktım kalktım,yoksa uyuyakalıyorum.O yüzden alarm ilk çaldığında fırlayın yataktan:KK52:

Sakin takılıyorum,sinirlendiğim de yüksek sesle konuşmamaya çalışıyorum.(biraz zor ama böyle olmalıyım),çiçeklerimle konuşuyorum,seviyorum onları.Sonraaaa kitap okuyorum.Haftasonuda arkadaşlarımı evime davet ettim.Günlerimi dolu dolu geçirmeliyim en büyük amacım buuuuu:KK34:

merhaba kizar..cok zmn oldu topikge girmeyeli bazi onerilerimi bazi arkadaslar bile kullanmis..
benimde cok isime yaramisti cok pozitiftim ama hayat iste biranda ummadiginiz bir yerde bulabiliyorsunuz kendinizi
evlendim türkiyede kaldim 6ay kadar evde o kadar skildimki suan tekrar almanyaya geri döndüm iyiki diyorum ailem ablalarim var..yanlizlik cok kötü
hayata tekrardan baslamam lazim onumde zorlu bi yol var herseyin ustesinden gelicem insallah allahin izniyle umudumu yitirmiyorum
tekrar skildigim yere donmek istemiyorum azimliyim aldigim kilolarimi tekrar vericem spora basliycam..Hayat bana güzell:KK52::KK52:

merhaba kizar..cok zmn oldu topikge girmeyeli bazi onerilerimi bazi arkadaslar bile kullanmis..
benimde cok isime yaramisti cok pozitiftim ama hayat iste biranda ummadiginiz bir yerde bulabiliyorsunuz kendinizi
evlendim türkiyede kaldim 6ay kadar evde o kadar skildimki suan tekrar almanyaya geri döndüm iyiki diyorum ailem ablalarim var..yanlizlik cok kötü
hayata tekrardan baslamam lazim onumde zorlu bi yol var herseyin ustesinden gelicem insallah allahin izniyle umudumu yitirmiyorum
tekrar skildigim yere donmek istemiyorum azimliyim aldigim kilolarimi tekrar vericem spora basliycam..Hayat bana güzell:KK52::KK52:

Aaayyyyy içim açıldıııı. :KK52::KK52:Ne kadar güzel düşünüyorsun.
Hayat sana güze tabi ki. Sen böyle güzel bakarsan, bütün güzelliklerin seni bulacağına eminim.
Zorlukları da böyle olgunlukla, isyan etmdeden karşılamak ve kısa sürede kurtulmaya bakmak lazım.
Tebrik ediyorum seni. Azdır böyle insan. :21::21::21:

bir gun kullanicagim diye ozenle sakladiginiz bir sari lira gibidir omrunuz. vakit gelip de sandiktan cikardiginiz da bir bakarsiniz ki tedavulden kalkmis

az önce bir arkadaşın yazıflama günlüğünde okudum bu sözü çok hoşuma gitti paylaşmak istedim

Aaayyyyy içim açıldıııı. :KK52::KK52:Ne kadar güzel düşünüyorsun.
Hayat sana güze tabi ki. Sen böyle güzel bakarsan, bütün güzelliklerin seni bulacağına eminim.
Zorlukları da böyle olgunlukla, isyan etmdeden karşılamak ve kısa sürede kurtulmaya bakmak lazım.
Tebrik ediyorum seni. Azdır böyle insan. :21::21::21:

canim cok tsk ederim..her zaman böyle olamiyor insan malesef kendimi bazen cok sansli hissediyorum kullanamadigim firsatlari rabbim tekrar veriyor bana simdide ``kulum ben varim yanindayim yürü```diyor bana..Bir söz vardir ' isin Allaha kalmissa olmus bil' die cok inaniyorum buna..ben ne kadar hayirsiz bir kul olsamda o hep yanimda oldugunu gösteriyor bana cok sükür:KK16:

bir gun kullanicagim diye ozenle sakladiginiz bir sari lira gibidir omrunuz. vakit gelip de sandiktan cikardiginiz da bir bakarsiniz ki tedavulden kalkmis

az önce bir arkadaşın yazıflama günlüğünde okudum bu sözü çok hoşuma gitti paylaşmak istedim

ne kadar güzel bir söz..ertelememenin en güzel anlatimi

Çiçeklerim açtı,pembiş pembiş :))

Bugün yeni bir kitap okumaya başladım.

Daha neşeli,pozitif olmaya çalışıyorum hayata karşı.

Tam çözemediğim birkaç problem var,onları da halledersem benden mutlusu olamazzzzzz:KK52:

X