selam canim,
cevabin icin sagolasin..pes etmedim yine 6,5-7 arasi kalkmaya devam..
benimki 4 aylikti emmeyi birakti..suan bende 72yim..evlendigimde 57ydim..bende 4 yil oldu evleneli gecen ay..
esim bile tosunum demeye basladi..
gerci herzaman söylüyo kilona dikkat et, cok oldu filan ama napim..
dünde kandil diye bi helva kavurdum, sanki yarin olmicak gibi verip yedim ya..
bu kiloyu geri alma meselesi benim baya moralimi bozdu..
spor yapsam veririm cünkü gün ici pek fazla yemiyorum ama spor icinde cok tembelim..
2 gündür hic yapmadigim biseyi yapiyom, enerji icecegi icmeye basladim..
ise yariyomu belli degil ama idare ediyoz..
bugünde evimi piril piril ettim..yemegimi yaptim, dusumu aldim, camasir topladinm bidahan yikatip serdim..
yüzüme bakim maskesi yaptim..
aksamada ek isime gittim dört saat..(büroda calisiyom 2-3 aksam)
eve geldigimde saat 23e geliyodu ve bebisim uyumustu..
esimle oturuyodum dayanamadim yine yemek yedim..
birazdan yatcam yine mide dolu..
seni tebrik ediyorum cidden, nasil azimlisin ya 5 te kalkiyon..sadece yürüyüsmü yaptin??
bakalim ya hep beraberiz bekleyip görelim ne olacak..
anladığım kadarıyla sen normalde kararında ve az yiyorsun ama birden yükleniyorsun çok aşırı yiyorsun, o birden yemelerinden vazgeçsen zaten hareketlisin, yaptıkların ettiklerin çok güzel, her aşırı yeme modunda yemek masasına oturmadan önce kendini motive edici bazı şeyler yapmalısın, misal en ideal kilondayken çekilmiş bir resmin var ise onu ya buzdolabının kapağına ya da yemek masanın üstüne koy ve o fiziğini görünce eminim iştahın kaçacaktır. Bir de makale okumuştum normalde çok yemediği halde ara ara birden midesi bomboşmuş gibi yemek yemeler moral bozukluğuna, hedef belirlememeye delalet, salma sakın kendini, en zayıf olduğun zamanlarda giydiğin o incecik kıyefetlerini dolabında en görünen yerlere koy, en bol kıyafetlerini de en arkaya en alta, devamlı o incecik güzel güzel pantolonlarını eteklerini elbiselerini giymeye çalış, aradaki farkı gör, vay be ben bunları giyerdim şimdi üzerimde nasıl duruyor moduna giriyorsun.
ben de diyetteyim ve eski 45 kiloma dönmeye çalışıyorum gerçi şimdilik hedefim 50, ondan sonra 45 i zorlayacağım, her gün spor yapıyorum, yediklerime çok dikkat ediyorum, akşam 6'dan sonra sadece şekersiz çay, şekersiz ve sütsüz kahve ve bol bol su, başka bir şey görmüyor midem, ama çok iyi toparlandım, totalde 1 2 kilo vermiş olmama rağmen vücudum dikkat etmeden önceki halimle kıyaslandığında çok bariz farklar var. en başta insanın kendine saygısı geri geliyor.
diyet bozuldu mu, planlar aksatıldı mı, oflamak poflamak yok, hemen toparlanıyorsun ve devam ediyorsun ve o yaptığın hatadan da pişman oluyorsun, bir daha yapmayacağına yemin ediyorsun (bu da annemin taktiği, yemin ettim ekmek yemeyeceğim diyordu, kesinlikle yiyemiyordu canı çekse bile, yemin ettim kiiii, yiyemem artık kiiii.... diye )
hadi bakalım, senden bol gülücükler, bol başardımlar, bol kilo vermeler, bol spor yapmalar bekliyoruz