Güneşle Yeniden Doğuşa.. Yeniden Ayaktayım Diyen Kadınların Mekanı..

doğu karadenizde güzelllll bir tatil günü..
bayağı ihmal etmişim buraları.
her gün yeni doğuş..
bana sunulanlar için Rabb'ime binlerce şükür.
tasarladığım şeyleri uygulama gücü verdiği için.
insanın istekleri bitmez.. bitmemelidir de..

Yeni konu açmama gerek kalmadı. Burası harika :KK16:

Üç haftalık bir programa girmek istiyorum. Amacım, günlük yaşantımda yapmak istediklerimin artık alışkanlığım olması. Beni zorlamaması :nazar:
Beni zorlu bir 21 Gün bekliyor :KK55:

ben geldim aktif artık :KK1:
Siz de gelin
günlük buradayım ben :nazar:
olur gelmeye çalışırım tatlım :)
10.00'da kalktım, maalesef olmadı :KK19:
Dün öğlen iki saat kestirmem gece uykumdan etti, geç yatınca da sabah kalkamadım haliyle :88:
olsun yılmak yok tatlık sabır ileee

hedeflerim

1. erken kalkmak
2. karatay
3. spor
4. kpss
5. yds

güzel planlar...kaç yaşındasın sen
yeni konu açmama gerek kalmadı. Burası harika :KK16:

üç haftalık bir programa girmek istiyorum. Amacım, günlük yaşantımda yapmak istediklerimin artık alışkanlığım olması. Beni zorlamaması :nazar:
Beni zorlu bir 21 gün bekliyor :KK55:

21 gün ne ki...her şekilde dirayetli olursan başarabilirsin :)

olur gelmeye çalışırım tatlım :)
olsun yılmak yok tatlık sabır ileee
güzel planlar...kaç yaşındasın sen
21 gün ne ki...her şekilde dirayetli olursan başarabilirsin :)

dimi ama 21 gün ne ki
yarın sabah uyanır uyanmaz 3 haftalık sürece başlıyorum :KK4: yaşım 27, senin yaşın kaç?
üniversite bitince evlendim ve o eski hareketli düzenim tamamen bozuldu.
eski halime dönmek istiyorum.
sadece hedeflerime odaklanıp başarmak istiyorum :KK55:

dimi ama 21 gün ne ki
yarın sabah uyanır uyanmaz 3 haftalık sürece başlıyorum :KK4: yaşım 27, senin yaşın kaç?
üniversite bitince evlendim ve o eski hareketli düzenim tamamen bozuldu.
eski halime dönmek istiyorum.
sadece hedeflerime odaklanıp başarmak istiyorum :KK55:

ah ahhhh şu evlilik ve sonrası yaşanan çöküntü dönemi:)) evlilik muhteşem bişi amaaa kilo almak pasifleşmek kötü:KK43:

anım ben 24 yaşındayım..kamuda çalışıyorum...evelallah ın izni ile de 1 ay sonra düğünüm var bakalım:)) ben evliliği dönüm noktas olarak görüyorum..yeni hayata başlarken heyecanlıyım...ve ben de tıpkı sen gibi plan proğram yapacağım...e malum güzel başlangıçlar güzelliklere sebep olur :))

yds demişsin o ne ??
ve sen ne mezunusun?? çoçuk falan var mı???

ah ahhhh şu evlilik ve sonrası yaşanan çöküntü dönemi:)) evlilik muhteşem bişi amaaa kilo almak pasifleşmek kötü:KK43:

anım ben 24 yaşındayım..kamuda çalışıyorum...evelallah ın izni ile de 1 ay sonra düğünüm var bakalım:)) ben evliliği dönüm noktas olarak görüyorum..yeni hayata başlarken heyecanlıyım...ve ben de tıpkı sen gibi plan proğram yapacağım...e malum güzel başlangıçlar güzelliklere sebep olur :))

yds demişsin o ne ??
ve sen ne mezunusun?? çoçuk falan var mı???

yds ingilizceyi hallettim ama bir de almancayı halletmem lazım, yds dil sınavı oluyor.
dilbilimi mezunuyum, işe başlamadan da çocuk düşünmüyorum, çocuğuma güzel bir rol model olmam lazım, hem kendim için hem de ailem için çalışmam çok önemli.
burada okuduktan sonra yüksek lisans ve yurt dışı eğitimine gittim. ülkeye yeni döndüm ve burada düzgün bir işe girebilmek için eğitim geçmişinin hiçbir öneminin olmadığını görünce (her şey torpille dönüyor) kpss çalışmamın mecbur olduğunu öğrendim. hatta bazı alanlarda kpss den çok yüksek puan alman bile yetmiyorken...
sen ne güzel halletmişsin iş olayını :nazar: darısı benim de başıma :KK16:
evlenmeden önce bu işin ciddiyetini kavramış olman da çok bilinçli ayrıca.
benim için okulumuz bitti hadi evlenelim lay lay lom gibi bir durumdu :KK9: sonra artık kendi hayatımı değil iki kişinin hayatını yaşamam gerektiğini görünce dengem bozuldu resmen :KK9::KK9:

1.Gün

-....- 9:30 da kalktım, istediğim saat değil yine, ama zaten ne bekliyordum ki, gece iki buçukta hala gözlerim açıktı
-.1.- Karataya bugün uyuyorum, sabah ve akşam iki öğün, karbonhidratsız ve şekersiz...
-.1.- Spor da yine sabah ve akşam olmak üzere 2 kere yapmaya karar verdim
-.1.- Kpss bugün çalışacağım dersler Türkçe-Matematik-Coğrafya
-.1.- Yds Almanca Gramer ve Kelime çalışacağım. Ayrıca 1 Makale taramam kelimelerini çıkararak okumam lazım

Akşama bu listeyi yeniden güncelleyeceğim bakalım başarabilmişim mi :KK4:

Son düzenleme:
Hala listemi yazpip kagida geciremedim ama kafamda tasarladim simdilikte cok guzel gidiyor :KK66: sabahlari 6 da uyaniyorum 8.30 olmadanda evimin tum isini bitirmis oluyoru sadece yerleri supurup silmek kaliyor onuda cok erken ses olmasin diye erteliyorum birkac saat spor yapmaya basladim hayattan keyif almaya basladim enerji doldum :KK66: bir suru bos zamanim kaliyor kendime zaman ayiriyorum :KK66:

Hala listemi yazpip kagida geciremedim ama kafamda tasarladim simdilikte cok guzel gidiyor :KK66: sabahlari 6 da uyaniyorum 8.30 olmadanda evimin tum isini bitirmis oluyoru sadece yerleri supurup silmek kaliyor onuda cok erken ses olmasin diye erteliyorum birkac saat spor yapmaya basladim hayattan keyif almaya basladim enerji doldum :KK66: bir suru bos zamanim kaliyor kendime zaman ayiriyorum :KK66:

harika :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:
sabah erkenden kalkıp hareketli başlayınca insana doluuuu vakit kalıyor değil mi
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

aldığım kararlara uymadım, unuttum, öyle kaldılar...
yeniden aktifleşmek lazım. hem konuyu hem kendimizi aktifleştirelim.

merhaba bende yeniden ayağa kalkmak isteyenlerdenim.. biraz bilgi vereyim .. evliyim.. 5 aylık kızım var.. evliliğim kötü gidiyor sıkıntı ve stres,üzüntüden hasta oldum (zona ve madalyon -gül- ) nasıl toparlanıcam bi akıl verin...
eşimle kızıma 28.haftalık hamilelikten bu yana ayrı yatıyoruz..o salonda uyuyor biz y.odasında.. cinsellikte o zamandan beri yok haliyle.. ihtiyacını bi şekilde gideiyor ama benim onu kanıtlamaya ihtiyacım var ama şuan ne vaktim var nede acıkcası bi boşvermişlik havasındayım.. çalışmıyorum..önceki senelerde kazandığım halde atama için basvurmadığıma binpişmanım.29 yaşındayım ..yeniden kendime çeki düzen vermeliyim kendi ayaklarım da durmak isityorum..

eşimden son darbeee bu zamana kadar beni hiç sevmemiş ,başkasını sevmiş ama aşk acısını unutmak için benimle evlenmiş..evliliğimiz boyuncada hiç sevmemiş..................................kendimi kullanılmış hissediyorum!

neyseee... evi şuan b.k götüyor .. ev işlerimi yarım yamalak yapıyorum..bi odayı tam bitirmeden diğerine geçiyorum falan.. bir plan yaptım sadece 1 gün uyguladım .. kızımı emziremiyorum haliyle mama ve ek gıdaya ihtiyacı var bazen mamayı geciktiriyorum falan sonra üzülüyorum aç bırakıyorum diye..

ben artık hergün buraya geliyim günlük yaptığım işleri yazayım ki kendimi bi düzene sokayım bari..

X