- 13 Şubat 2012
- 785
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
galiba aktif değil ....
Hedeflerim
1. Erken Kalkmak
2. Karatay
3. Spor
4. Kpss
5. Yds
olur gelmeye çalışırım tatlım :)ben geldim aktif artık
Siz de gelin
günlük buradayım ben
olsun yılmak yok tatlık sabır ileee10.00'da kalktım, maalesef olmadı
Dün öğlen iki saat kestirmem gece uykumdan etti, geç yatınca da sabah kalkamadım haliyle :88:
hedeflerim
1. erken kalkmak
2. karatay
3. spor
4. kpss
5. yds
yeni konu açmama gerek kalmadı. Burası harika
üç haftalık bir programa girmek istiyorum. Amacım, günlük yaşantımda yapmak istediklerimin artık alışkanlığım olması. Beni zorlamaması
Beni zorlu bir 21 gün bekliyor
olur gelmeye çalışırım tatlım :)
olsun yılmak yok tatlık sabır ileee
güzel planlar...kaç yaşındasın sen
21 gün ne ki...her şekilde dirayetli olursan başarabilirsin :)
bundan sonra bende buradayim aksam ayrintili yazacam şimdi kizima yemek hazirlamaliyim
dimi ama 21 gün ne ki
yarın sabah uyanır uyanmaz 3 haftalık sürece başlıyorum yaşım 27, senin yaşın kaç?
üniversite bitince evlendim ve o eski hareketli düzenim tamamen bozuldu.
eski halime dönmek istiyorum.
sadece hedeflerime odaklanıp başarmak istiyorum
ah ahhhh şu evlilik ve sonrası yaşanan çöküntü dönemi:)) evlilik muhteşem bişi amaaa kilo almak pasifleşmek kötü
anım ben 24 yaşındayım..kamuda çalışıyorum...evelallah ın izni ile de 1 ay sonra düğünüm var bakalım:)) ben evliliği dönüm noktas olarak görüyorum..yeni hayata başlarken heyecanlıyım...ve ben de tıpkı sen gibi plan proğram yapacağım...e malum güzel başlangıçlar güzelliklere sebep olur :))
yds demişsin o ne ??
ve sen ne mezunusun?? çoçuk falan var mı???
Hala listemi yazpip kagida geciremedim ama kafamda tasarladim simdilikte cok guzel gidiyor sabahlari 6 da uyaniyorum 8.30 olmadanda evimin tum isini bitirmis oluyoru sadece yerleri supurup silmek kaliyor onuda cok erken ses olmasin diye erteliyorum birkac saat spor yapmaya basladim hayattan keyif almaya basladim enerji doldum bir suru bos zamanim kaliyor kendime zaman ayiriyorum