- 22 Temmuz 2015
- 647
- 456
-
- Konu Sahibi GunesinKizi35
Canim bende 3 ve 4 u desen olarak begenmedim. 1 cok seker ama porseleni biraz kalin sanki, ikincide beyaz ama klasik gibi.. gene 1. Si diyorum o yuzdenKızlar 4 Yemek takımı arasında kaldım hangisini alacağımı bilemedim 1 takım 6 kişilik yetmez çünkü biliyorum yardımcı olun bana lütfen
Alanlar genelde pek kullanamadiklarini soyluyorlar
Alanlar genelde pek kullanamadiklarini soyluyorlar
Canım sadece bu 4 seçeneğin mi var yoksa en çok bunları mi begendin ? Ben 2. diyecektim ama bi tane beyaz takımın varmış zaten sonraki oyum 1. takıma.. Yalnız sen bizim fikrimize bakma bence günlük kullanicaksin zaten hangisi olsa çok uzun ömürlü olmayacak; oval karedeyse gönlün onu al gitsin yuvarlak bi takimin zaten var. 6 kişilik takımlar çokta pahalli değil ilerde yenilersin mecburen, hangisini alsan bi süre sonra sana sıradan gelicek, deforme olucak çok takilma derim bence gözünün kaldığını alKızlar 4 Yemek takımı arasında kaldım hangisini alacağımı bilemedim 1 takım 6 kişilik yetmez çünkü biliyorum yardımcı olun bana lütfen
Canım sadece bu 4 seçeneğin mi var yoksa en çok bunları mi begendin ? Ben 2. diyecektim ama bi tane beyaz takımın varmış zaten sonraki oyum 1. takıma.. Yalnız sen bizim fikrimize bakma bence günlük kullanicaksin zaten hangisi olsa çok uzun ömürlü olmayacak; oval karedeyse gönlün onu al gitsin yuvarlak bi takimin zaten var. 6 kişilik takımlar çokta pahalli değil ilerde yenilersin mecburen, hangisini alsan bi süre sonra sana sıradan gelicek, deforme olucak çok takilma derim bence gözünün kaldığını al
İkisi de güzel canım, pamuklu sanırım, çok rahat kullanırsın, uyurken daraltıp bunaltmayan giysiler giymek önemli zaten, güzel güzel uykuların olsun diyeyim ben de o zamanEki Görüntüle 1956113 Eki Görüntüle 1956114
İki yeni güzellik ekleyeyim gece gece dedimev giyiim bayıldım bunlara aslında gri takımın saks mavisi vardı ama bedeni yoktu bende grisini aldım olsun bda çok hoş benceee
Ben birinciyi çok beğendim, eğer tezgah üzerinde başka bambu ürünler kullanacaksan birbirini tamamlar diye düşündüm.Eki Görüntüle 1956128 Eki Görüntüle 1956129 Eki Görüntüle 1956130 Eki Görüntüle 1956131 Eki Görüntüle 1956132 Eki Görüntüle 1956129 Eki Görüntüle 1956132
Yardımlarınızı bekliyorum çok arada kaldım kızlar sizlere done olması için bende bu takım var bunu masama koyacağım ben tezgahüstü olarak istiyorum yukardakilerden birini Eki Görüntüle 1956133 bendeki model bu
Ben birinciyi çok beğendim, eğer tezgah üzerinde başka bambu ürünler kullanacaksan birbirini tamamlar diye düşündüm.
İkinci olan, yüksek bambu ürünü esse'de görmüştüm, kapakları plastikti ve çabuk kırılacak gibi gelmişti bana.
Eğer birinci çok yer kaplar ve daha fazla baharatlık olsun dersen üçüncüyü de seçebilirsin canım.
Birinci modelde baharat kavanozlarının büyük olması da güzel, ikide bir doldurmak zorunda kalmazsın, üçüncüdekiler küçük ve tamamı metal olunca su lekesi, buhar lekesi de yapabilir, bazen yemek yaparken ıslak elle baharatlıklar kullanılabiliyor, gerçi çok modern gözüküyorlar. Hangisini çok sevdiysen onu seç tatlımBende 1 ve 3 ü çok sevdim yer kaplaması önemli değil de 3.de de çok fazla metal kokusu olur mu diye korkuyorum ondan 1.ye daha yakınım dönen standlı da olsun istemiorum çünkü bendeki beyaz porselen olan takım esseden ve o da döner askı stand
Birinci modelde baharat kavanozlarının büyük olması da güzel, ikide bir doldurmak zorunda kalmazsın, üçüncüdekiler küçük ve tamamı metal olunca su lekesi, buhar lekesi de yapabilir, bazen yemek yaparken ıslak elle baharatlıklar kullanılabiliyor, gerçi çok modern gözüküyorlar. Hangisini çok sevdiysen onu seç tatlım
Canim ben ilkini ve 3. Yu begendim. Ilki bambu takimina daha uyumlu ama 3.de daha az yer kapliyor ve sanki fotoda daha kaliteli duruyo.. Yinede nacizane fikrim tezgah ustu degil dolap icine minik kavanozlar almak. Zaten tezgah ustu bi urunun var niye kalabalik yapiyosunki..Eki Görüntüle 1956128 Eki Görüntüle 1956129 Eki Görüntüle 1956130 Eki Görüntüle 1956131 Eki Görüntüle 1956132 Eki Görüntüle 1956129 Eki Görüntüle 1956132
Yardımlarınızı bekliyorum çok arada kaldım kızlar sizlere done olması için bende bu takım var bunu masama koyacağım ben tezgahüstü olarak istiyorum yukardakilerden birini Eki Görüntüle 1956133 bendeki model bu
Kız gözün doysun hepsini nereye koyacaksınCanım ben mavibeyaza katılıyorum. Mutfak masana diğerine koyacaksan ikisi kalabalık olur gibi model olarakta aldıklarına çok benziyorlar. Ben en çok inox olanı beğendim mıknatıslı olduğundan heryerde kullanabilirsin zaten standiylada çok yer kaplamıyor.Kendi ceyizimede o tarz aldım, hem yer hem uyum açısından... Aslında en kullanışlı olanlar vakum kapakli olanlar ama ben o tarz şık bisi bulamadım
Çok güzeller kuzum, bardaklarını çok beğendim, güveç setimiz aynıMUTFAĞA YENİ CİCİLER
6'lı güveç setim
Eki Görüntüle 1961876
6'lı Lav meşrubat bardağım
Eki Görüntüle 1961877
Korkmaz Baton kek kalıbım
Eki Görüntüle 1961878
Çelik karıştırma kabım
Eki Görüntüle 1961879
Bambu salata kaseli kesme tahtam
Eki Görüntüle 1961880
Közleme tavam :)
Eki Görüntüle 1961881