Güneşin Kızı Çeyiz Düzme Yarışına Girdi :)

Kızlar 4 Yemek takımı arasında kaldım hangisini alacağımı bilemedim 1 takım 6 kişilik yetmez çünkü biliyorum yardımcı olun bana lütfen
Canım sadece bu 4 seçeneğin mi var yoksa en çok bunları mi begendin ? Ben 2. diyecektim ama bi tane beyaz takımın varmış zaten sonraki oyum 1. takıma.. Yalnız sen bizim fikrimize bakma bence günlük kullanicaksin zaten hangisi olsa çok uzun ömürlü olmayacak; oval karedeyse gönlün onu al gitsin yuvarlak bi takimin zaten var. 6 kişilik takımlar çokta pahalli değil ilerde yenilersin mecburen, hangisini alsan bi süre sonra sana sıradan gelicek, deforme olucak çok takilma derim bence gözünün kaldığını al

Evet canım hakkın var doğru diyosun

İki yeni güzellik ekleyeyim gece gece dedim ev giyiim bayıldım bunlara aslında gri takımın saks mavisi vardı ama bedeni yoktu bende grisini aldım olsun bda çok hoş benceee

saol canım aynen öyle hepimizin güzel uykuları olsn aslında sizden bikaç baharatlık için fikir alcam beğendiklerimi yükleyeyim fikirlerinizi bekliyorum

Yardımlarınızı bekliyorum çok arada kaldım kızlar sizlere done olması için bende bu takım var bunu masama koyacağım ben tezgahüstü olarak istiyorum yukardakilerden birini bendeki model bu

Ben birinciyi çok beğendim, eğer tezgah üzerinde başka bambu ürünler kullanacaksan birbirini tamamlar diye düşündüm.

İkinci olan, yüksek bambu ürünü esse'de görmüştüm, kapakları plastikti ve çabuk kırılacak gibi gelmişti bana.

Eğer birinci çok yer kaplar ve daha fazla baharatlık olsun dersen üçüncüyü de seçebilirsin canım.

Bende 1 ve 3 ü çok sevdim yer kaplaması önemli değil de 3.de de çok fazla metal kokusu olur mu diye korkuyorum ondan 1.ye daha yakınım dönen standlı da olsun istemiorum çünkü bendeki beyaz porselen olan takım esseden ve o da döner askı stand

Birinci modelde baharat kavanozlarının büyük olması da güzel, ikide bir doldurmak zorunda kalmazsın, üçüncüdekiler küçük ve tamamı metal olunca su lekesi, buhar lekesi de yapabilir, bazen yemek yaparken ıslak elle baharatlıklar kullanılabiliyor, gerçi çok modern gözüküyorlar. Hangisini çok sevdiysen onu seç tatlım

Hepsini sevdim çok sevdim hepsi benim olsa

Canim ben ilkini ve 3. Yu begendim. Ilki bambu takimina daha uyumlu ama 3.de daha az yer kapliyor ve sanki fotoda daha kaliteli duruyo.. Yinede nacizane fikrim tezgah ustu degil dolap icine minik kavanozlar almak. Zaten tezgah ustu bi urunun var niye kalabalik yapiyosunki..

Kız gözün doysun hepsini nereye koyacaksın Canım ben mavibeyaza katılıyorum. Mutfak masana diğerine koyacaksan ikisi kalabalık olur gibi model olarakta aldıklarına çok benziyorlar. Ben en çok inox olanı beğendim mıknatıslı olduğundan heryerde kullanabilirsin zaten standiylada çok yer kaplamıyor.Kendi ceyizimede o tarz aldım, hem yer hem uyum açısından... Aslında en kullanışlı olanlar vakum kapakli olanlar ama ben o tarz şık bisi bulamadım

vakum kapak bende şık bişey bulamadım canım o yüzden bu tarz bişeye yöneldim zaten ya off ya çok aklım karışıyo bazen

MUTFAĞA YENİ CİCİLER

6'lı güveç setim

6'lı Lav meşrubat bardağım

Korkmaz Baton kek kalıbım

Çelik karıştırma kabım

Bambu salata kaseli kesme tahtam

Közleme tavam :)

Pizza kesicim

Lav 7'li su takımım

Çelik un eleğim

Çok güzeller kuzum, bardaklarını çok beğendim, güveç setimiz aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…