- 16 Ocak 2013
- 3.940
- 10.152
-
- Konu Sahibi GunesinKizi35
Allahtan azmis tatlim bende ufak tefek seyler bekliyorum masallah buyuk parçalarıni almissin hepbenim misafir yemek takimim bile yok hala korkmaz pembis setin cok tatliii ben cesaret edemedim kirlenir rengi bozulursa zamanla diye alsam kullanmaya kiyamam zaten bizimkide sevmiyo pembe basimi yerdi sen guzel gunlerde kullanirsin inşallah tatlim herbirini aldiklarin cok şık güzel gidiyorsun aynen devam
Yeni ciciler gelmiş guzel günlerde kullan canim özdilek pike takimina ayyri bayıldımvalla canım bende hala rengi konusunda kararsızım acaba değiştirsem mi ki diye çünkü her mutfağa uymayacak ayrıca benimkide sevmez pembeyi yedi bile başımın etini ne yapmalıyım bilmiyorumalıyoruz ama sonradan acaba öbürü mü olsaydı da diyorum yani bazen
Yeni ciciler gelmiş guzel günlerde kullan canim özdilek pike takimina ayyri bayıldımgözüm hala tekstillerde canım o kadar sorun yapiyorsan elektriklilerin rengini değiş digerleri dolap icinde uyum sorunu olmaz hemde hevesini almis olursun pembeden biz ne alsak kabul ediyolar bi sekilde bizde biraz onlari düşünelim dimi ama Ben baştan aldim önlemimi 2-3 seçenek belirleyip beraber karar verdik bi çoğuna Çok cicili bicili bi ceyizim olmadi ama arada anlik heveslerle aldigim bi kac parca dışında icime sindi hepsi
Yeni ciciler gelmiş guzel günlerde kullan canim özdilek pike takimina ayyri bayıldımgözüm hala tekstillerde canım o kadar sorun yapiyorsan elektriklilerin rengini değiş digerleri dolap icinde uyum sorunu olmaz hemde hevesini almis olursun pembeden biz ne alsak kabul ediyolar bi sekilde bizde biraz onlari düşünelim dimi ama Ben baştan aldim önlemimi 2-3 seçenek belirleyip beraber karar verdik bi çoğuna Çok cicili bicili bi ceyizim olmadi ama arada anlik heveslerle aldigim bi kac parca dışında icime sindi hepsi
canım eğer öyle bir fikrin varsa bencede elektriklileri değiştir, birde zamanla sende sıkılabilirsin. sonuçta onları uzun süre kullanıcaksın, ayrıca dediğin gibi mutfağına da uymayabilir. benim de herşeyim çok renksiz ama düşündüm aksesuarlarla renklendirebilirim, değişmesi zor parçaları sade ve her dönem hoşuna gidebilecek renklerden seçmek daha mantıklı geldi.
Canim o kadarda sıkma canını onu begenmissin demekki onu almışsın içine öyle sindiyse kafani hic takma kalsin mutfagin disinda pembe kullanmazsin olur biter Ben nisanlin laf ediyo die soledim ama pisman oldum simdi mutfakta en cok vakit geçirecek sensin sana hitap etmeli esyalarinvalla tam olarak bende onu düşünüyorum ama onları ben çeyiz paketi şeklinde aldığım için değişirsem komple hepsini değişmem lazım hadi çelikler neyse de seramiklerin o kadar pembe olması bilemedim yani sonuç olarak bazı elektronikler dışarda duraak örneğin tost makinası düşünsene ev kira olup da kırmızı mutfaklı bi eve düştüğümü kırmızı mutfakk pembe tostay inanamıyorum hayali bile tuhaf
Biraz önce yorum yazacaktım fırsatım olmadı.
öncelikle tavsiye etmek istedim bir iki şey var, nacizane fikrim.
Herşeyin çok güzel, severek almışsın belli.
- Evde çeyizini toplarken nasılsa herşey kendi kolisinde olacak, her aldığın (cam - porselen) ürünü kendi kutusundan çıkart yıka kurula ve tekrar kendi kutusuna yerleştir. Bu sana hem zaman kazandıracak, hem de çeyizin serilirken yeni evine yıkama derdinden kurtaracak. Ben öyle yaptım ve çok faydasını gördüm.
- Havlu, bornoz, nevresim, ve diğer tekstil ürünlerini ilk yıkadığında makinanın yumuşatıcı kısmına sirke koy ve 20 derecede çok az deterjan ile yıka, bu sana renklerin solmamasını ve renklerin akmamasını sağlayacak. Bir daha renkli havlularını beyaz havlular ile yıkasan dahi renkler birbirine geçmeyecek. Bu aynı şekilde nevresimler için de geçerli, renkleri bir birine geçip akmayacaktır. Sana da kolaylık sağlar.
- Cam eşyalarını çok beğendim hele ki kahvaltı takımını, çok mantıklı bir yaklaşım olmuş.
İyi günlerinde sevgiyle, huzurla kullanmanı dilerim.