Güneşin Kızı Çeyiz Düzme Yarışına Girdi :)

GunesinKizi35

9. takım mezunu
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
3.940
10.152
Yaşlarımız artık bizlere ve annelerimize göre evlenme yaşına gelince tabiki herkesi sarıyor bir telaş. İşin açığı bazen ortada aday olmuyor bazen aday olup bir hareket olmuyor. Bende böyle bir zamandayken annemin hiç beklemediğim bir tepkisi ile karşılaştım: " Şu yaşa geldin doğru dürüst bi çeyiz yapalım demiyorsun hazıra dağ mı dayanır üç beş çeyiz atsak kenara fena mı olur?" yediğim bu tatlı azar üzerine biraz düşünüp biraz umursamamakla birlikte anneme tabi anne demekle yetindim. Ama annem yetinmemiş olacak ki elinde çeyiz katalogları dayadı bunları burnuma. Her ne kadar aday olup bir takım hareketlenmeler olmasa da dedim ki ' Yahu ne olacak sende düz artık çeyizini :)' hal böyle olunca bende bir çeyiz oluşturmaya başladım sırası ile sizinle paylaşacağım önceden aldıklarım ve bugün aldıklarımı. Daha sonrası.... O da Allah kerim aldıkça yüklerim artık :)

TÜMM ÇEYİZİM DEĞİŞTİ NERDEYSE DEVAMI SONRAKİ SAYFALARDA :) :) :)

Son düzenleme:
Özellikle çelik pembe saplı tencere takımına, onun bi altındaki mutfak robotu setine bayıldım bayıldım :)

Yemek takımı kahvaltı takımı tencere seti granit seti ve blender seti çeyiz paketi canım daha hatta bugün aldım onları çiçeği burnunda yani hepsinin korkmazın

Allahtan azmis tatlim bende ufak tefek seyler bekliyorum masallah buyuk parçalarıni almissin hep benim misafir yemek takimim bile yok hala korkmaz pembis setin cok tatliii ben cesaret edemedim kirlenir rengi bozulursa zamanla diye alsam kullanmaya kiyamam zaten bizimkide sevmiyo pembe basimi yerdi sen guzel gunlerde kullanirsin inşallah tatlim herbirini aldiklarin cok şık güzel gidiyorsun aynen devam

saol tatlım yani misafirlikler bitti diyelim daha günlüğüm yok ve pek çok eksiğim var hoş düğün tarihide belli değil ama olsun :)

bardak setimi de aldım hayırlısıyla :)

Eklentiler

• korkmaz_a9216-damla_-korkmaz_111928.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 219

ellerinize sağlık o kadar güzeller ki fakat benim annemde çok örgü el iş yapar yine de ilginize teşekkürler

Pasta takimlarimiz ayni güle gule kullan tatlim

saol canım çok severek bayılarak aşık olarak aldım hatta :)

Çok hoşlar ben sürahi takımı almadım ya çok pahalı geldi ayrıca alsammı acaba millet süs resmen gereksiz diyorda ben kullanırım ya güzelmiş seninkilerde güle güle kullan inşallah

Çok hoşlar ben sürahi takımı almadım ya çok pahalı geldi ayrıca alsammı acaba millet süs resmen gereksiz diyorda ben kullanırım ya güzelmiş seninkilerde güle güle kullan inşallah

çok teşekkür ederim ya işin açığı bende süs diye düşünüyodum ama şöyle de bir gerçek var ki gerçekten bi misafirin gelip masa kurmak istediğinde şık bir bardak takımına illa ki ihtiyacın olacak ben o yüzden aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…