- 22 Temmuz 2015
- 647
- 456
- Konu Sahibi GunesinKizi35
Guzel gunlerde kullan cnm, un elemek o aletle cok pratik oluyo videolarda gordugum kadariyla, her eminonune gittigimde bakiyorum ama almak daha kismet olamadi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağol kuzumÇok güzeller kuzum, bardaklarını çok beğendim, güveç setimiz aynı
Guzel gunlerde kullan cnm, un elemek o aletle cok pratik oluyo videolarda gordugum kadariyla, her eminonune gittigimde bakiyorum ama almak daha kismet olamadi
Al canim ama 6. Yi alma battaniyelerini nereden aldin ?ya kızlar 4 tane nevresim takımım var sizce bir takım daha alsam mı ya aklımda bi takım kaldı da çok mu olur 5 takım
Pek şirinler yeni ciciler
Bence alabilirsin bir takım daha, madem beğenmişsin içinde kalmasın, değişik değişik kullanırsın kuzumya kızlar 4 tane nevresim takımım var sizce bir takım daha alsam mı ya aklımda bi takım kaldı da çok mu olur 5 takım
madame coco canımAl canim ama 6. Yi alma battaniyelerini nereden aldin ?
evet evet bncedeBence alabilirsin bir takım daha, madem beğenmişsin içinde kalmasın, değişik değişik kullanırsın kuzum
Al tatlım ama en çok beğenip aşık olduğunu alya kızlar 4 tane nevresim takımım var sizce bir takım daha alsam mı ya aklımda bi takım kaldı da çok mu olur 5 takım
Battaniyelerinden memnun Muş'un cnmEki Görüntüle 1948724
Çift Kişilik Madame Coco Battaniye
Eki Görüntüle 1948725
Çift Kişilik Pike Takımı
Eki Görüntüle 1948726
Çift Kişilik Pike Takımı
Eki Görüntüle 1948727
Tek Kişilik Pike Takımı
Eki Görüntüle 1948728 Eki Görüntüle 1948729 Eki Görüntüle 1948730 Eki Görüntüle 1948731
Bunlarda Çift Kişilk Nevresim Takımlarım
Battaniyelerinden memnun Muş'un cnm
Tşk ederim yeni görüyorum mesajınızı :) güzel günlerde kullanınEn altta görünen çift kişilk nevresim takımlarının 3 tanesi karaca en sondaki pembeli olan taç canım. Madame coco battaniye mesaj da yazmıştım ama farklı bi battaniye diye düşünmüştü bu battaniyeyi bir velim aldı öğretmenler gününde ama çok beğenmiştim ben. Ayrıca pike takımlarımda Taç :)
Canim güzel günlerde kullan bende bi yıldır bakıyorum bunlara mutfağın rengi belli olmadigindan almak istemedim. Geçende kuzenime ev hediyesi aldım beyazini Özellikle sarimsak icin olan gereksiz buyuk üzerindeki etiketler çıkabiliyor birini un yada bakliyat için kullanabiliriz dedik bizde sende öyle yapabilirsin tatlım
Kızlar böyle bişey alacaksanız eğer ki bence gidip yakından alın. Pattis soğan koyucam yakından görmeye ne gerek var demiştim ama sanırım 10 kg patates,7 kilo soğan,2 kilo sarımsağın sığacağı ölçülerde yapılmış benim için fark etmez ben kullanırım da bana bu tarz şeyler büyük gelir diyorsanız muhakkak yakından görün şahsen bunlar çok büyük ama gayet hoş
Canim güzel günlerde kullan bende bi yıldır bakıyorum bunlara mutfağın rengi belli olmadigindan almak istemedim. Geçende kuzenime ev hediyesi aldım beyazini Özellikle sarimsak icin olan gereksiz buyuk üzerindeki etiketler çıkabiliyor birini un yada bakliyat için kullanabiliriz dedik bizde sende öyle yapabilirsin tatlım
Çok güzeller kuzum iyi günlerde kullanKIZLAR
Ciciler geldiiiiiiiiiiiiiiiii
Eki Görüntüle 1989072
Atadan 6 lı Ahşap Kapaklı Seramik Kahvaltı Seti
Eki Görüntüle 1989073
Bambum Taşev Misk - Cam Isıtıcı Büyük (Brosilkat çaydanlığım için)
Eki Görüntüle 1989074
Bluezen Renkli Akrilik Yumurtalık 6'Lı
Eki Görüntüle 1989075
Fabress 6 lı Ekru Bej Kahve Sepet Havlu
Eki Görüntüle 1989076
Hobby Life Alaska Nofrost Saklama Kabı 380 Ml 6'Lı
Eki Görüntüle 1989077
Hobby Life Alaska Nofrost Saklama Kabı 1100 Ml 6'Lı
Eki Görüntüle 1989078
Kitchen Love Cam 6Lı Renkli Shot Bardak
Eki Görüntüle 1989079
Kosova Züccaciye Cam 4 Lü Pembe Kavanoz Set