• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Güneş yanığı!Nası geçirilir bilgisi olan?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

MissLavinia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2007
491
54
318
ben bugün havuza gittim..şimdi eve geldim fena yanmışım..:bbo:bunun soyulmasını ve yanmasını nasıl önleyebilirim bilgisi olan..şimdi evdeyim bişeyler yapmam lazım off ya..:çok üzgünüm::uhm:kafamçokkarıştı

ya kimse bana cvp yazmadı ama..:(bu kadar takmazdım kafaya ama yarın yakınımın düğünü var böyle nası gitcem yani..olmazkii!:((( hemen etki edebilecek bişey lazım bana..

canım bephanten kremin varsa sür o hemen etki edio geçen sene ben yanmak değil haşlanmıştım resmen bephanten sürdüm ertesi güne çok bişi kalmamıştı. onun dışında bişey yapmadım sürekli nemlendirdim yani çok kötü hatırlamak bile istemiom yaaa. geçmiş olsun sanada.

anladım çok saol.. bende nemlendirici kremler bide yanık için bi krem var..onları sürüyorum..neyse zaten ilk kez yanmadığım için çok fazla soyulmaz heralde yani inşallah öyle olur..offf bidaha havuza gitmicem ya çekilcek şey değil valla..tşk cnm..

önerileriniz için teşekkürler kızlar..soğuk düş alıyorum buz fln koyuyor hala yanıyor yha!dışarı çıkamıyorum offf bi hafta böyle dolaşcam yaaaa...neyse şimdilik şu kızarıklık geçsin bana yeter..

Back