Güneş Kremleri Güneş sütü de ne yazın lütfen

Güneş kremleri, bronzlaşma

Superisi 2009

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2009
1.784
77
37
bronzlaşmaktan nefret ederdim şimdi tam tersi deli gb bronzlaşmak istiyorum.
tatile çok az kaldı lütfen birileri açıklasın
şimdiye kadar hep tam koruyucu kremler kullandım.
şimdi bilmek istiyorum güneş yağımı ,sütümü almam lazım açık tenliyim ama yanık acısı çekmek istemiyorum nolur yazın

canım başka bir başlığa :79:da aynı şeyi yazdım garnıerin çocuklar için olan 40 faktörlük sprey güneş kremi var süt gibi çok güzel ben aşırı beyazım ama onu kullanınca acı hissetmiyorum

Ben her sene yüksek korumalı güneş sütü kullanıyorum o yüzden fazla bronzlaşamıyorum. Önceleri hep güneş yağı kullanırdım sonuç kızarmış cilt, acıyan soyulma sonrası yamalı renkli bir tene sahip olurdum. Güneş sütünü denedikden sonra asla güneş yağı kullanmadım. Benim cildime uymuyor en azından. Yada cilt iyice güneşe alışınca belki kademe kademe güneş yağı kullanmak lazım. Bu sene güneşide göremiycez galiba hep yağmur hep yağmur :KK68:

KESİNLİKLE BEN DE İLK ALDIĞIMDA TEREDDÜTLENDİM KORUMAZ DİYE ÇOK BEYAZIM ÇÜNKÜ AMA SONUÇ beklediğim gibi olmadı çok şükür hatta deneme yaptım acaba üründen mi yanmadım diye bir gün sürmedim hastanelik oldum ve tarihe geçtim ama tövbe daha kremsiz dışarı çıkmaya :KK52::KK66::KK60::KK1:

Son düzenleme:
canım başka bir başlığa :79:da aynı şeyi yazdım garnıerin çocuklar için olan 40 faktörlük sprey güneş kremi var süt gibi çok güzel ben aşırı beyazım ama onu kullanınca acı hissetmiyorum

Ben her sene yüksek korumalı güneş sütü kullanıyorum o yüzden fazla bronzlaşamıyorum. Önceleri hep güneş yağı kullanırdım sonuç kızarmış cilt, acıyan soyulma sonrası yamalı renkli bir tene sahip olurdum. Güneş sütünü denedikden sonra asla güneş yağı kullanmadım. Benim cildime uymuyor en azından. Yada cilt iyice güneşe alışınca belki kademe kademe güneş yağı kullanmak lazım. Bu sene güneşide göremiycez galiba hep yağmur hep yağmur :KK68:

Bende Garnıee Ambre Solaıre kullanıyorum yıllardır şikayetim olmadı, diğerlerini hiç denemedim.

Bnde garnierin 50 fktr güneş sütünü aldım kullanmadm ama güveniyorm garnierin ürünlerine ..

KESİNLİKLE BEN DE İLK ALDIĞIMDA TEREDDÜTLENDİM KORUMAZ DİYE ÇOK BEYAZIM ÇÜNKÜ AMA SONUÇ beklediğim gibi olmadı çok şükür hatta deneme yaptım acaba üründen mi yanmadım diye bir gün sürmedim hastanelik oldum ve tarihe geçtim ama tövbe daha kremsiz dışarı çıkmaya :KK52::KK66::KK60::KK1:

ya çok teşekkür edrim ama biz tatile gtmiştik oğluma niveanın aldım zaten orda hastalandı pek dışarı çıkmadı.ama çok ta i değil.
sattığım katalog ürünlerinden birini aldım dr.sun markası 6 faktörlü bronzlaştırıcıydı biaz yandım bir haftada toplam 2 saat durdum çünkü oda bebekle
KOCAM SAOLSUN

X