Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnde gunes kremi bakıyorum daha once sebemed suna dumankaya ve evye roche kullandım suan bnde kararsızım la roshe yada bioderma dusunuyor Dum ama şikayet yorumlarını okuyunca vazgectım sanırım yine suna dumankaya alabilirim fena degıldı en azından denemıştım şikayet varda yazıp oku istersen alıcan markayı ben almadan oyle yapıyorumKızlar şöyle uzun süre kullanabileceğim bittiğinde vazgeçmek istemeyeceğim :) güneş kremi tavsiyesi rica ediyorum sizden.
Bioderma ile Missha'da kararsız kaldım. Bu 2 ürünü de kullanan varsa yorum yaparsa sevinirim.
Kızlar şöyle uzun süre kullanabileceğim bittiğinde vazgeçmek istemeyeceğim :) güneş kremi tavsiyesi rica ediyorum sizden.
Bioderma ile Missha'da kararsız kaldım. Bu 2 ürünü de kullanan varsa yorum yaparsa sevinirim. de kullanmadım ama biçok markanın güneş kremini kullandım
Bahsettiğiniz güneş kremlerini kullanmadım ama çok fazla güneş kremi denedim benim için oldukça önemli çünkü.. yaklaşık 3 yıldır Pure Beauty markasını kullanıyorum ve ciddi anlamda çok memnunum.Kızlar şöyle uzun süre kullanabileceğim bittiğinde vazgeçmek istemeyeceğim :) güneş kremi tavsiyesi rica ediyorum sizden.
Bioderma ile Missha'da kararsız kaldım. Bu 2 ürünü de kullanan varsa yorum yaparsa sevinirim.
Senelerdir Bioderma kullanıyorum. Üzerine ürün tanımam.
Güneş kremi alacaksanız renksiz alın ayrıca bb krem, spf içeren fondötenler işe yaramıyor çümkü yeterince süremiyorsunuz kalıp gibi oluyor. İki parmağınız uzunluğumda kremi yüzünüze sürmelisiniz. Ben de kahverengi güneş lekeleri var Actinica kullandım sivilce yaptı, solante kullandım o iyi ama yoğun kıvamlı kuru ciltler için yedirmesi zor, bitmiyor çok bereketli bir ürün. Clarins kullandım lekeyi önlemiyor. Şimdi bioderma photoderm aldım inşallah iyi çıkar. Bundan sonra sıra ducray da
Bütün kış lekelerle savaşıp rengini açıp yazın daha büyüklerini çıkarıyorum çok sıkıldım
Güneş kremi alacaksanız renksiz alın ayrıca bb krem, spf içeren fondötenler işe yaramıyor çümkü yeterince süremiyorsunuz kalıp gibi oluyor. İki parmağınız uzunluğumda kremi yüzünüze sürmelisiniz. Ben de kahverengi güneş lekeleri var Actinica kullandım sivilce yaptı, solante kullandım o iyi ama yoğun kıvamlı kuru ciltler için yedirmesi zor, bitmiyor çok bereketli bir ürün. Clarins kullandım lekeyi önlemiyor. Şimdi bioderma photoderm aldım inşallah iyi çıkar. Bundan sonra sıra ducray da
Bütün kış lekelerle savaşıp rengini açıp yazın daha büyüklerini çıkarıyorum çok sıkıldım. Merhaba ben de solante çok iyi diye duydum lakin çok çeşiti var siz hangisini kullanıyordunuz