• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güne devam etme motivasyonunuz nedir?

lavinharper

dünya ne taraftan dönüyor?
Pro Üye
25 Mart 2022
392
892
33
Günaydınnn,iyi haftalar diliyorum hepimize.Müthiş bir sendromla haftaya başladım,yeteri kadar uyuyorum haftasonu güzel dinleniyorum lakin gelin görün ki o sabah uyandığımda bitikliğimi,mutsuzluğumu. İşimden memnunum ufak tefek her iş yerinde olan pürüzler dışında genel bir memnuniyetsizliğim yok.Ama inanılmaz bir motivasyon düşüklüğüm var,günden katiyen keyif almıyorum.Çok sorguluyorum kendimi dişe dokunur bir cevap bulamıyorum.

Hanımlar sizin güne başlama ve devam etme motivasyonunuz nedir?

Günaydınnn,iyi haftalar diliyorum hepimize.Müthiş bir sendromla haftaya başladım,yeteri kadar uyuyorum haftasonu güzel dinleniyorum lakin gelin görün ki o sabah uyandığımda bitikliğimi,mutsuzluğumu. İşimden memnunum ufak tefek her iş yerinde olan pürüzler dışında genel bir memnuniyetsizliğim yok.Ama inanılmaz bir motivasyon düşüklüğüm var,günden katiyen keyif almıyorum.Çok sorguluyorum kendimi dişe dokunur bir cevap bulamıyorum.

Hala yasiyor olmak ve yapmam gereken islerimin olmasi. Su ara hic bir motivasyonum yok ayni dediginiz gibi yorgun kalkiyorum hatta kalkmamak icin direniyorum. Sonrasi mecbur geliyor bir sekilde umarim bir gun biter bu durum.

Sabahları gözümü açar açmaz abdestimi alıp namaza duruyorum bundan ala güzel motivasyon mu olur ♥️ sonrası güzel bı kahvaltı, duş .. misss..☺️

Hala yasiyor olmak ve yapmam gereken islerimin olmasi. Su ara hic bir motivasyonum yok ayni dediginiz gibi yorgun kalkiyorum hatta kalkmamak icin direniyorum. Sonrasi mecbur geliyor bir sekilde umarim bir gun biter bu durum.
İnsanların üstüne koca bir rehavet bulutu çökmüş sanki. Kime sorsam keyifsiz,yorgun,umutsuz.

Çoğu kişide oluyor pazartesi sendromu.ben de çok tutuk, utangaç ve yavaş oluyorum.

Benden başka yapan yok ha şimdi ha sonra ne farkeder kalk yap bitsin diyip başlıyorum.
Ahh bir de her güne iliştirilmiş sorunlar beni daha da hırslandırıyor işleri yapmaya oyalanmazsam o sorunlara dalarım

Ben mutlu uyanıyorum çok şükür hayattayım diye,işe gittiğim için mutlu oluyorum,ne kadar erken uyanırsam o kadar güzelleşiyor hayat bana göre. Mecburen başlarsanız güne asla mutlu olamazsınız zaten,öncelikle bunu değiştirin. Asık suratlı başlamayın sabaha,yeni günü güzel karşılayın ki o da size güzellikler getirsin

Bu hafta eşimin taburundan 3 asker şehit oldu daha çok genç ve hayalleri vardı hepsinin . Sabah gözümü açtığım zaman çok şükür oğlum sağlıklı biz sağlıklıyız eşimle birlikte uyuyup uyanıyorum . Bana her konuda destekçi bir dediğim iki olmaz . Ailem sağlıklı çok şükür maddi sorunumuz yok. Yaşıyoruz mutlu huzurluyuz diyorum her zaman böyle yapıyorum . Ayrıca sabah güzelce kendime bakıyorum erken uyanıyoruz zaten evdeki tüm işlerimi planmış oluyorum belirsizlik hiç olmuyor . Tüm işlerimi öğlene kadar halledip öğlen oğlum uyuyunca biraz okuyorum nefes alıyorum mutlu oluyorum. Kafama küçük şeyleri hiç takmıyorum hayatın ne kadar kısa ve boş olduğunu anladım artık çok şükür

Sabahin köründe kalkmak beni mutlu etmiyor malesef ama bu yapilacak islerle alakali degil asiri keyifli bir şey yapacaksam bile sabahin korunde uyandiysam keyif kacik oluyor bende. Şuan uyuyor olmaliydim mesela, 10 gibi uyanabilirdim ama az once kabus gordum asiri korktum keyfim iyice kacti..😬

Cumartesi pazar sıkı uyudum hatta bariz evden çıkmadan tembellik yaptım. Dün akşam da erken uyudum hafta yoğun olacak tempoya dayanayım diye ama sabah sürünerek kalktım yataktan 🤦🏼‍♀️

Bu hafta eşimin taburundan 3 asker şehit oldu daha çok genç ve hayalleri vardı hepsinin . Sabah gözümü açtığım zaman çok şükür oğlum sağlıklı biz sağlıklıyız eşimle birlikte uyuyup uyanıyorum . Bana her konuda destekçi bir dediğim iki olmaz . Ailem sağlıklı çok şükür maddi sorunumuz yok. Yaşıyoruz mutlu huzurluyuz diyorum her zaman böyle yapıyorum . Ayrıca sabah güzelce kendime bakıyorum erken uyanıyoruz zaten evdeki tüm işlerimi planmış oluyorum belirsizlik hiç olmuyor . Tüm işlerimi öğlene kadar halledip öğlen oğlum uyuyunca biraz okuyorum nefes alıyorum mutlu oluyorum. Kafama küçük şeyleri hiç takmıyorum hayatın ne kadar kısa ve boş olduğunu anladım artık çok şükür
anladığım kadarıyla ev hanımısınız zaten hep evdesiniz niye belirsizlik olsun. siz motive olursunuz zaten. çalışan yoğun-koşturanlar nasıl motive oluyor acaba.esas olay bu bence

Back