Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
4-6 saat arası... Hatta çoğu zaman 3-5 saat Yahu tüm enerjimi uyumak için harcıyorum... Hergün 3-4 gibi uyuyorum sanırım... Uyuyor muyum bayılıyor muyum muamma tabi Çıt sesine hemen uyanan, yatmak için de çok saat savaşan bir türüm ben de
Boyle bir yazi okumustum uykunun asamalari varmis kendini taniman gerek mesela 6 saatten az ya da daha fazla uyu hangi saat araliginda enerjik hissedersen uyku duzenini ona gore ayarlarsin
evet böyle kol saatleri bile varmış, uykunun en doğru aşamasında sizi uyandırıyor ki kalkınca çok dinç hissedesiniz.
10 saat uyusam da yetmiyor diyen arkadaşlara, herkesin 6-7 saat gibi bir uyku döngüsü varmış aslında, sizin 6 saat sonra kalkmanız gerekirken, uyumuya devam ettiniz 8 saat oldu diyelim, onu yine 6 nın katı olan 12 saate tamamlamanız gerekiyor ki, dinç kalkasanız diyorlar... yalansa bilemem
Ben mecburen küçük oğlumun uyku düzenine uyuyorum. Şanslıysam 7 saat uyuyoruz ama değilsem 4-5 saatle idare ediyoruz. Bir çılgınlık yapıp gece kesintisiz 10 saat uyuduğu 2-3 gecemiz de oldu ama hangisinde dinç uyandın? dersen. Ben kaç saat uyursam uyuyum yataktan yorgun kalkıyorum. Bence bu bedenimizin değil zihnimizin yorgunluğundan kaynaklanıyor.
6.30-7 saat akıllı saat ile takip ediyorum birkaç gündür hafif uyku sürem çok yüksek olduğu için hiç dinlenerek kalkmıyorum .
sizde de sorun bu olabılır .
benım hafif uyku sebebim kızım ve aynı zamanda hamileyim
Küçük çocuğum var yeni yeni uyku düzeni oluşturuyorum. 11:30 12 gibi yatıp sabah 7de kalkıyorum. Ama yetmiyor,uyumayı seven biriyim 10 saat uyırsam anca dinç oluyorum. Malesef gece erken uyuyamıyorum,fırsat olmuyor. Şöyle 10 büçük 11 gibi uyuyanlara özeniyorum.