aime21 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2007 3.323 0 0 - Yurtdışı 16 Aralık 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi aime21 #1 az önce haberlerden duydum Türkiyede her saatte 40 cift bosaniyormus... Yani bir günde 960 Cift... Bosanma kararlari ani oluyormus.... Gecen seneye göre Bosanmak icin mahkemeye verilen basvurular 40% artmis.... Sizce bunlarin sebebleri neler?
az önce haberlerden duydum Türkiyede her saatte 40 cift bosaniyormus... Yani bir günde 960 Cift... Bosanma kararlari ani oluyormus.... Gecen seneye göre Bosanmak icin mahkemeye verilen basvurular 40% artmis.... Sizce bunlarin sebebleri neler?
aime21 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2007 3.323 0 0 - Yurtdışı 16 Aralık 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi aime21 #3 yengecburcu .!.: kriz vurdu cnm kriz Genişletmek için tıkla... kriz yüzünden mi diyorsun???? ama 2008 nin baslarinda kriz yoktu ki.... var miydi??? hem kriz zamanlarinda insanlarin daha cok birbirlerine tutunmalari gerek degil mi? a.s.
yengecburcu .!.: kriz vurdu cnm kriz Genişletmek için tıkla... kriz yüzünden mi diyorsun???? ama 2008 nin baslarinda kriz yoktu ki.... var miydi??? hem kriz zamanlarinda insanlarin daha cok birbirlerine tutunmalari gerek degil mi? a.s.
E EU3 Ziyaretçi 16 Aralık 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi aime21 #4 aime21 .!.: kriz yüzünden mi diyorsun???? ama 2008 nin baslarinda kriz yoktu ki.... var miydi??? hem kriz zamanlarinda insanlarin daha cok birbirlerine tutunmalari gerek degil mi? a.s. Genişletmek için tıkla... işte birbirlerine tutunabilenlerde %60 lık kısım tatlım
aime21 .!.: kriz yüzünden mi diyorsun???? ama 2008 nin baslarinda kriz yoktu ki.... var miydi??? hem kriz zamanlarinda insanlarin daha cok birbirlerine tutunmalari gerek degil mi? a.s. Genişletmek için tıkla... işte birbirlerine tutunabilenlerde %60 lık kısım tatlım
aime21 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2007 3.323 0 0 - Yurtdışı 16 Aralık 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi aime21 #5 yengecburcu .!.: işte birbirlerine tutunabilenlerde %60 lık kısım tatlım Genişletmek için tıkla... bence insanlar rahata alistilar... eskisi gibi sabretmek, dis sIKmak falan kalmadi... öyle degilmi??? anlayis, saygi, hos görü. ben bunlari göremiyorum eskisi kadar :çok üzgünüm:
yengecburcu .!.: işte birbirlerine tutunabilenlerde %60 lık kısım tatlım Genişletmek için tıkla... bence insanlar rahata alistilar... eskisi gibi sabretmek, dis sIKmak falan kalmadi... öyle degilmi??? anlayis, saygi, hos görü. ben bunlari göremiyorum eskisi kadar :çok üzgünüm:
ASSKIM sadece KIZIM için:) Kayıtlı Üye 19 Mart 2008 1.316 26 318 16 Aralık 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi aime21 #6 bu haberi akşam bende izledim ve şok oldum gerçekten....
Mev*Can Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2007 7.348 91 0 Ankara 16 Aralık 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi aime21 #7 içler acısı... düşünmeden acele yapılan evlilikler.. evliliğinde birbirlerine saygı ve sabır göstermeyen çiftler.. ayarlanamayan ses tonları.. vs vs vs...........
içler acısı... düşünmeden acele yapılan evlilikler.. evliliğinde birbirlerine saygı ve sabır göstermeyen çiftler.. ayarlanamayan ses tonları.. vs vs vs...........