㋡ Günde 8 dakika kardiyo arkadaşlığı ㋡

CallanPinckney

İnsanlar açken sen nasıl doyasıya yiyebilirsin?!!
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
9.332
14.199
Merhaba arkadaşlar.
Ben callan.
30 gün boyunca haftaiçi hergün 8 dakika kardiyo yapmaya karar verdim,benimle yürüyecek arkadaşlara kapım açık. :)
Başlangıç ölçüleri:
Bel:73cm
Göbek:78cm
Kalça:96cm
Basen:92cm
Bacak:Sağ54/Sol56cm

Son düzenleme:
Kolay gelsin yeni spora başlayan biri olarak merak ettim. Neler yapıyorsunuz kardiyo da çok fazla bilgi sahibi değilim

Kolay gelsin yeni spora başlayan biri olarak merak ettim. Neler yapıyorsunuz kardiyo da çok fazla bilgi sahibi değilim
8 dakika baya yorucu oluyor ama 2. Gün rahat yaptım
Öncesinde ip atladım,squat yaptım
Yeni başlayanlar için "beginner cardio" var,onlarla ya da "leslie walk at home" ile baslayabilirsiniz.bunları google yazınca videoları cıkar

iyiyim canm sen naslsın,kaç klo oldun,spor yapıyor musun,meraktaym :))
Sana yazmıştım hatırlıyor Musun boynum agrıyordu 2 hafta ara verdim boyun fıtığı var şimdi tekrar başladım ve yüzmeye de yazıldım dün başladı yüzme günde 145 dk yapıyorumbendr direnç olduğu için gram gram gidiyor tatlımiyi olmana ve aramıza gelmene sevindim

hatırlıyorum tabiki cnm :))) yüzme harikaa :)))
istediğin kiloya ineceğine inanıyorum :))))

Bende squat yapmaya başladım ama başka neler yapılabilir merak ediyorum. akşam eve gittiğimde tavsiye ettiğin videolara bakıcam. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…