• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günde 7-8 Kez İdrara Çıkmak Normal Midir?

Dddidem07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2022
4
1
1
24
Merhaba. Günde 7-8bardak su içip 2bardak çay içiyorum. Aşırı sıvı tüketmememe rağmen günde toplam 7-8 bazen 9 kez idrara çıkıyorum. İdrarım açık renkli sancım yanmam hiçbi rahatsızlığım yok. Tutukluk da olmuyor biraz pimpirikli ve stresli biriyim bu kafama takıldığı için kendimce iyice büyüttüm. Stresten daha çok idrarım geliyor gibi hissediyorum. Sizce bir problem var mı yoksa aşırı mı idrara çıkıyorum.Soğuk havanın da etkilediğini düşünüyorum sizce anormal bi durum mu var lütfen cevap verir misiniz

Merhaba. Günde 7-8bardak su içip 2bardak çay içiyorum. Aşırı sıvı tüketmememe rağmen günde toplam 7-8 bazen 9 kez idrara çıkıyorum. İdrarım açık renkli sancım yanmam hiçbi rahatsızlığım yok. Tutukluk da olmuyor biraz pimpirikli ve stresli biriyim bu kafama takıldığı için kendimce iyice büyüttüm. Stresten daha çok idrarım geliyor gibi hissediyorum. Sizce bir problem var mı yoksa aşırı mı idrara çıkıyorum.Soğuk havanın da etkilediğini düşünüyorum sizce anormal bi durum mu var lütfen cevap verir misiniz
Bence normal canım bir sorun yok. Sagliklisin 😉😍

Bi insan normalde kaç kez idrara çıkar ki? 🤔 ben şu an hamile olduğum için 7-8 kez çıkmak bana çok masum geldi 😂 nerdeyse 10 bardak sıvı tüketiyorsunuz. 200 ml’den 2 litre yapar. Bu da normal değil mi?

7 8 kez idrara çıkmak normal her insanın mesane yapısı aynı kapasitede değil ayrıca stres de bunu artırabilir, çay da diüretik etki yapar normaldir

bana normal geldii

Back