• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günde 500 gr Verdiren Yoğurtlu Kür

ya ben birde kimyonu duydum onun hakkında bir bilginiz varmı kimyonda zayıflatıyomuş eğer duyduysanız ölçekleri söylermisiniz :)

oo iyi bende b aşlayımda süpermiş bu haftada 4 kez aynı etkiyi gösterse haftada 2 kilo süper kızlar acımyın kendinize ve yiyin derim ben:KK9::rolleyes:

Bununla kilo veren var mi ben kurbana 5/6 kilo vermem lazim işe yarıyor mu ???

Ben zencefil zerdeçal ve tarçın kabuğunu kaynatıyorum arada üzerine biberiye ekliyorum ve muhakkak limon ekliyorum yaklaşık 1 ay oldu şuan bir fark yok bu tarz Uygulamaları diyet ve sporla yapmak gerekiyor bitkiler sadece yardımcı

Ben sporda yapiyorum mekik cekiyorum yuruyuste yapiyorum ...

arkadaşlar ben iki gündür yapıyorum ilk gün 700 gr 2.gün 500 gr verdim.yalnız ikici gün vc ye gitmeden tartıldım ibre oynamadı vc den gellince ( nerdeyse çok afedersiniz küçük abdest yapmadım diyecek kadar azdı)500 gr farketti.ben şu yorumu yapıyorum o azıcık idrarda yağ vardıki 500 gr birden gitti.eşimdede aynı oldu mümkün değil 500 gr çıkmadım vc ye dedi ondada muhtemelen yağ attı dedik.

Görünüşe bakılırsa epey ise yarayan bir formül. Haftaya malzemeleri ayarlayıp bende başlayacağım ama benim çok fazla kilo fazlam var. Sanırım spora da başlamam gerek. Bakalım işe yarayacak mi:KK6:

Ben bu gün başladım bakalım neler olacak.. ama lütfen bunu deneyip te faydasını gören biri varsa paylaşabilir mi.. yani 400 gr falan degilde belli bir kilo veren varmı

Back