- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi kutlumelek
- #1.001
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok.saracoglu kur yapacaksanız min 15 gün yapılmalı diyor.özellikle bu kür için değil. Bunu 15 gün yapıp kilo veren akrabam var. Bende o yüzden 3 ogun başladım. Kk dışındaki sitelerde de 3 ogun yazan yerler var. Uygulayip faydasını gören çok kişi var. Bakalım bende ne olacak.yalnız bugün midem yanmaya başladı. Sanırım aç karnına zencefil ve zerdecal yiyince oldu.@aysedurmaz iki günden fazla yapmanin zararli olduğunu okumuştum bu kuru bir sitede Saracoğlu uc ogun onbeş gün olarak mi tavsiye ediyor?
Sanmıyorum. Çünkü benim daha 3.günüm bugün. 15 gundur yapıyor olsam olabilir derim.İki gün yapip uç ddört gün ara veriliyo diyo biliyorum yani haftada ikiden fazla olmaması gerekiyor diye okudum acaba ben mi yanlis hatirliyorum.siz on beşggün deyince cçok sasirdim.belkide bu yüzden mmidenizden rahatsız oldunuz
light yoğurt değil de ev yoģurduyla olmazmi ki acabaaa
light yoğurt değil de ev yoģurduyla olmazmi ki acabaaa
Olmadı arkadaşlar. Verdigimin hepsini 1 günde geri aldım. O bahsettigim pasta borek işini de bıraktığım halde. Faranjit grip penisilin vs derken yatak dosek yatıyorum. 2 gundur kızım 39 dereceyle yatıyor. Uyku yemek hiçbişey kalmadı. Acikinca yoğurt ayran vs gecistiriyorum. Böyle bi günde bile geri 78.5 oldum. Bu kür de olmadı. Maydanoz kürüne başladım bugün. Saraçoğlu tarifiyle.1.gün 500 gr
2.gün 300 gr olarak devam ediyor benim kur.
Üstelik son 3 aydır yemedigim poğaça ekmek arasi dondurma pasta vs yedim bu 2 günde. Bakalım devam edecekmi azalış. 1 günde 77 leri tekrar görmek acayip motive etti :) şu gribi bi atlatayim spor eklerim yanına daha güzel olur.o zamana yemekleri de düzene sokar kh bırakırım.
Olmadı arkadaşlar. Verdigimin hepsini 1 günde geri aldım. O bahsettigim pasta borek işini de bıraktığım halde. Faranjit grip penisilin vs derken yatak dosek yatıyorum. 2 gundur kızım 39 dereceyle yatıyor. Uyku yemek hiçbişey kalmadı. Acikinca yoğurt ayran vs gecistiriyorum. Böyle bi günde bile geri 78.5 oldum. Bu kür de olmadı. Maydanoz kürüne başladım bugün. Saraçoğlu tarifiyle.
ayy çok sağol. peki birşey daha sorucam gün boyunca başka birşey yemedinmi sadece o muBen iki gun gunde 3 ogun yaptim iki gun ara verip yada bir gun ara verip 3ogun iki gun tekrar yaptim faydasi oldu ama tekrar aldim verdigimi ne kadar verdigimi bilmiyorum.cevredekiler vermis oldugumu soylemislerdi
Ben de akşam başladım bu küre.hadi bakalım hayırlısıBen bu kürü farklı uygulayacağım. haftada 2 gün 3 öğün denmiş ama yorumlara baktığımda farklı uygulamalar gördüm.
Ben de geceleri yatmadan önce yiyeceğim.
Şuan 83.6 kiloyum. 1 hafta sonra 17 kasımda yazacağım.
Bana biraz acımsı geldi tatdı ama yoğurdu seviyorum :) psikolojik midir nedir sanki faydası olmuş bir defada gibi geldi bu sabahKürün tadı hiç kötü değil ama ben yoğurt yemeyi sevmediğimden çok zoraki yedim, içinde çiğneyebileceğim bişey olması gerekiyor o yüzden annemin kinoasından attım biraz içine öyle yedim.
Yoğurt sevenler gayet rahat yiyecektir
İlginçtir bana da öyle geldi. sanki karnım inmişti şişlik yoktuBana biraz acımsı geldi tatdı ama yoğurdu seviyorum :) psikolojik midir nedir sanki faydası olmuş bir defada gibi geldi bu sabah