• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günde 500 gr Verdiren Yoğurtlu Kür

K kadbuktas hergün yapiyorum.15 gün yapıp 5 gün ara veririm. Saraçoğlu kurlerin mutlaka 15 günden az olmaması gerektiğini söyler. Az önce tartıldım 300 gr daha gitmiş bugün.üstelik. öğlen yapamadım. Ve poğaça yiyip yatmistim.

K kadbuktas hergün yapiyorum.15 gün yapıp 5 gün ara veririm. Saraçoğlu kurlerin mutlaka 15 günden az olmaması gerektiğini söyler. Az önce tartıldım 300 gr daha gitmiş bugün.üstelik. öğlen yapamadım. Ve poğaça yiyip yatmistim.

@aysedurmaz iki günden fazla yapmanin zararli olduğunu okumuştum bu kuru bir sitede Saracoğlu uc ogun onbeş gün olarak mi tavsiye ediyor?

@aysedurmaz iki günden fazla yapmanin zararli olduğunu okumuştum bu kuru bir sitede Saracoğlu uc ogun onbeş gün olarak mi tavsiye ediyor?
Yok.saracoglu kur yapacaksanız min 15 gün yapılmalı diyor.özellikle bu kür için değil. Bunu 15 gün yapıp kilo veren akrabam var. Bende o yüzden 3 ogun başladım. Kk dışındaki sitelerde de 3 ogun yazan yerler var. Uygulayip faydasını gören çok kişi var. Bakalım bende ne olacak.yalnız bugün midem yanmaya başladı. Sanırım aç karnına zencefil ve zerdecal yiyince oldu.

İki gün yapip uç ddört gün ara veriliyo diyo biliyorum yani haftada ikiden fazla olmaması gerekiyor diye okudum acaba ben mi yanlis hatirliyorum.siz on beşggün deyince cçok sasirdim.belkide bu yüzden mmidenizden rahatsız oldunuzo_O

İki gün yapip uç ddört gün ara veriliyo diyo biliyorum yani haftada ikiden fazla olmaması gerekiyor diye okudum acaba ben mi yanlis hatirliyorum.siz on beşggün deyince cçok sasirdim.belkide bu yüzden mmidenizden rahatsız oldunuzo_O
Sanmıyorum. Çünkü benim daha 3.günüm bugün. 15 gundur yapıyor olsam olabilir derim.

1.gün 500 gr
2.gün 300 gr olarak devam ediyor benim kur.
Üstelik son 3 aydır yemedigim poğaça ekmek arasi dondurma pasta vs yedim bu 2 günde. Bakalım devam edecekmi azalış. 1 günde 77 leri tekrar görmek acayip motive etti :) şu gribi bi atlatayim spor eklerim yanına daha güzel olur.o zamana yemekleri de düzene sokar kh bırakırım.

1.gün 500 gr
2.gün 300 gr olarak devam ediyor benim kur.
Üstelik son 3 aydır yemedigim poğaça ekmek arasi dondurma pasta vs yedim bu 2 günde. Bakalım devam edecekmi azalış. 1 günde 77 leri tekrar görmek acayip motive etti :) şu gribi bi atlatayim spor eklerim yanına daha güzel olur.o zamana yemekleri de düzene sokar kh bırakırım.
Olmadı arkadaşlar. Verdigimin hepsini 1 günde geri aldım. O bahsettigim pasta borek işini de bıraktığım halde. Faranjit grip penisilin vs derken yatak dosek yatıyorum. 2 gundur kızım 39 dereceyle yatıyor. Uyku yemek hiçbişey kalmadı. Acikinca yoğurt ayran vs gecistiriyorum. Böyle bi günde bile geri 78.5 oldum. Bu kür de olmadı. Maydanoz kürüne başladım bugün. Saraçoğlu tarifiyle.

Olmadı arkadaşlar. Verdigimin hepsini 1 günde geri aldım. O bahsettigim pasta borek işini de bıraktığım halde. Faranjit grip penisilin vs derken yatak dosek yatıyorum. 2 gundur kızım 39 dereceyle yatıyor. Uyku yemek hiçbişey kalmadı. Acikinca yoğurt ayran vs gecistiriyorum. Böyle bi günde bile geri 78.5 oldum. Bu kür de olmadı. Maydanoz kürüne başladım bugün. Saraçoğlu tarifiyle.

Bende ilk zamanlar fayda gordum ama sizin dedigniz gibi verdigimi geri aliyoru.bende aci cehreye tekrar baslayacagim sanirim :KK43::KK43::KK43::KK43:

arkadaşlar işe yarayan biri nasıl yaptığını ve haftada kaç gün ve saat kaç civarı yediğini anlatabilir mi Allah rızası için. her kafadan farklı bir ses çıkmış. şöyle ye böyle ye. internette de haftanın iki günü birer kez diyor. bazısı gece yatmadan yarım saat önce diyor. anlamadım....

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben iki gun gunde 3 ogun yaptim iki gun ara verip yada bir gun ara verip 3ogun iki gun tekrar yaptim faydasi oldu ama tekrar aldim verdigimi ne kadar verdigimi bilmiyorum.cevredekiler vermis oldugumu soylemislerdi

Ben iki gun gunde 3 ogun yaptim iki gun ara verip yada bir gun ara verip 3ogun iki gun tekrar yaptim faydasi oldu ama tekrar aldim verdigimi ne kadar verdigimi bilmiyorum.cevredekiler vermis oldugumu soylemislerdi
ayy çok sağol. peki birşey daha sorucam gün boyunca başka birşey yemedinmi sadece o mu

Ben bu kürü farklı uygulayacağım. haftada 2 gün 3 öğün denmiş ama yorumlara baktığımda farklı uygulamalar gördüm.

Ben de geceleri yatmadan önce yiyeceğim.

Şuan 83.6 kiloyum. 1 hafta sonra 17 kasımda yazacağım.

Ben bu kürü farklı uygulayacağım. haftada 2 gün 3 öğün denmiş ama yorumlara baktığımda farklı uygulamalar gördüm.

Ben de geceleri yatmadan önce yiyeceğim.

Şuan 83.6 kiloyum. 1 hafta sonra 17 kasımda yazacağım.
Ben de akşam başladım bu küre.hadi bakalım hayırlısı

Kürün tadı hiç kötü değil ama ben yoğurt yemeyi sevmediğimden çok zoraki yedim, içinde çiğneyebileceğim bişey olması gerekiyor o yüzden annemin kinoasından attım biraz içine öyle yedim.

Yoğurt sevenler gayet rahat yiyecektir

Kürün tadı hiç kötü değil ama ben yoğurt yemeyi sevmediğimden çok zoraki yedim, içinde çiğneyebileceğim bişey olması gerekiyor o yüzden annemin kinoasından attım biraz içine öyle yedim.

Yoğurt sevenler gayet rahat yiyecektir
Bana biraz acımsı geldi tatdı ama yoğurdu seviyorum :) psikolojik midir nedir sanki faydası olmuş bir defada gibi geldi bu sabah

Back